URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Carti transformationale

Autorii mei preferati, pentru puterea incredibila si transformatoare a scrierilor si invataturilor lor, sunt David R. Hawkins, Wayne Dyer, Eckhart Tolle si Neale Donald Walsch. Oricare dintre cartile lor sunt extraordinare si mi-au contribuit la intelegerea vietii dintr-o perspectiva mai larga a contextului umanitatii, mi-au oferit instrumente si tehnici pentru a cunoaste si functiona mai bine in lumea care ma inconjoara si m-au sprijinit sa ma cunosc mai bine.

Multi autori au fost trepte importante in evolutia mea si fiecare in parte este un maestru al distinctiilor pe care le impartaseste:

Wayne Dyer – este istoria traita a devenirii unui mare suflet, de la copilul crescut prin orfelinate, la psihologul-consilier, iar, in prezent, inteleptul Wayne Dyer… Viata lui ma inspira enorm si va doresc sa-i explorati scrierile, sa ii aplicati recomandarile si sa evoluati accelerat inspirati de impartasirile si tehnicile lui.

Osho – relevant pentru spargerea paradigmelor despre lume, viata, femei, barbati, copii, ego s.a.  Seria de carti Osho despre…, precum si cele ce abordeaza o anumita virtute: Curajul, Integritatea, Bucuria, Intuitia sunt, de asemenea, revelatoare si puternice ca mesaje.

Neal Donald Walsch – seria Conversatii cu Dumnezeu, urmata de continuarile Acasa cu Dumnezeu, Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu si altele, ne prezinta un alt fel de Dumnezeu si de relatie pe care o putem avea cu aceasta Forta, una eliberata de frica, de antropomorfizarea Sursei, de judecata si asteptari. In relatie cu acest „nou” Dumnezeu, ne putem simti liberi, sustinuti, iubiti neconditionat si parteneri in Creatie.

Brian Weiss – Odata cu Multe vieti, multi maestri, ne deschide o frumoasa perspectiva asupra vietilor trecute si relevantei relatiilor pe care le avem. Prin exemple inspirante intelegem ca acceptarea posibilitatii intruparilor multiple, explorarii acestora prin diferite forme de regresii sau tehnici, ne ofera accesul la eliberarea unor emotii, trairi, evenimente care ne-au afectat puternic in trecut si astfel sa ne vedem corpul, sufletul si relatiile din prezent.

Bruce Lipton Ph.D – este un biolog cercetator care studiaza celula si scrierile lui, printre care Biologia credintei si Evolutie spontana, aduc argumente stiintifice pentru legatura dintre spirit si corp, dintre „perspectiva” individuala asupra vietii si impactul in plan fizic, despre importanta convingerilor din subconstient in crearea acestei perspective si cum anume sa le modificam in sensul dorit.

Don Miguel Ruiz – Cele patru legaminte, Vocea cunoasterii
Eric Pearl – Reconectarea
Dr. Janine Fontaine – Medic de trei corpuri
Ester si Jerry Hicks – Legea atractiei
Louise Hay – Poti sa iti vindeci viata

Carti cu povesti initiatice

Baird T. Spalding – Vietile maestrilor
James Redfield – Profetiile de la Celestine si continuarea acestora
Robin Sharma – Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul
Elisabeth Haich – Initierea
Paramhansa Yogananda – Autobiografia unui yoghin