URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Ce este ThetaHealing

Vrei sa le ai pe toate?
Vrei sa fii tot ce poti fi?
Vrei sa faci tot ceea ce inima ta isi doreste?

Probabil te intrebi ce este ThetaHealing si cum te poate ajuta aceasta tehnica sa iti schimbi radical viata!

Sa incepem atunci! :)

In primul rand te invit sa consideri ca undeva in mintea ta s-ar putea sa existe un mic virus, un programel care iti spune subtil cu o voce stinsa ca „nu le poti avea pe toate”, formulat chiar asa sau cu variatiuni pe aceeasi tema: „ca sa ai cariera trebuie sa renunti la familie”, „ca sa ai familie trebuie sa renunti la cariera”, „banii nu aduc fericirea”, ‘mai bine sarac dar fericit”, „viata e grea”, „nimeni nu le are pe toate”, „cei spirituali sunt saraci”, „ca sa fii conectat la Dumnezeu trebuie sa fii umil si sa renunti la maretie”, „cei bogati sunt rai, mai bine sarac dar bun”. In limbaj popular in viata „trebuie sa dai tanda pe manda”, un continuu troc si negociere pornit din premiza eronata de resurse limitate.

Pasul 2: Asculta-te atent! Atunci cand taci, si gandurile continua sa curga. Ce iti spui tie despre tine? Iti reamintesti cat esti de minunat, ce creatie perfecta manifesta viata prin fiecare por al tau, ca inteligenta si resursele tale sunt infinite, ca esti frumos/frumoasa? Sau te minti spunandu-ti ca nu poti, ca nu ai, ca nu stii … ?

Pasul 3:  Aminteste-ti si reconecteza-te cu entuziasmul cu care te trezeai cand erai copil si stiai ca urmeaza o zi de joaca cu cei mai dragi prieteni ai tai. Il mai simti si in prezent? Sau diminetile tale sunt inceputul unei noi zile careia ii supravietuiesti?

Invitatia mea este sa iti traiesti viata din nou cu pasiune, simtind ca esti perfect si incantator, o minune umana si spirituala, cu o misiune importanta in aceasta lume!

Cu adevarat nu conteaza cum ajungi din nou la aceasta stare si experienta de a trai, dar imi doresc pentru tine, cel/cea care citesti aceste randuri sa fii fericit si sa te bucuri din plin de tine si de Creatie in toate formele ei manifestate si nemanifeste. Si sa impartasesti lumii apoi aceste senzatii si sa devii sursa pentru transformarea si accesul celorlalti la aceleasi aspecte.

In viata mea Eckhart Tolle, David Hawkins, Neal Donald Walsch si numerosi altii mi-au ghidat primii pasi spre versiunea de Andrea care sunt acum. Au mai fost si cursuri, muuuulttee si sunt recunoscatoare pentru fiecare dintre ele.

La un moment dat insa am fost condusa printr-un set de sincronicitati inspirate catre ThetaHealing. Si am fost surprinsa sa descopar ca in timp ce ani de zile am facut pasi marunti si multi pentru a creste, folosind aceste tehnici m-am simtit ca atunci cand am zburat pentru prima data.

Rezultatele dorite lucrand in Theta se obtin cu o viteza incredibila.

Lucrul cu tehnicile ThetaHealing este surprinzator pentru mintea logica si totusi aliniat cu noile dovezi si argumente stiintifice despre structura si functionarea lumii aduse de fizica cuantica. Mai multe resurse si informatii pe aceasta tema se gasesc pe: www.thetahealingtechnique.com.

Ce primesc oamenii invatand si lucrand cu tehnicile ThetaHealing?

  • Oameni se vindeca. Fizic. De boli de care sufereau de ani de zile.
  • Altii se vindeca emotional. Iarta si isi recreaza relatii „bolnave” cu iubire.
  • Toti elibereaza. Elibereaza si curata mizeriile acumulate in subconstient. Curata minciunile pe care si le-au spus ei sau le-au fost spuse de altii atat de des incat au ajuns sa devina adevarul pentru ei (ca nu sunt destul de destepti, frumosi, ca nu merita iubire, fericire, abundenta, s.a.)
  • Infloresc. Incep sa se onoreze pe ei insisi. In toate aspectele. Au grija de corpul lor, de mintea lor, de sufletul lor, de activitatile si relatiile importante pentru ei.
  • Au timp. Isi creaza o noua realitate in care au timp pentru toate. In primul rand pentru ei insisi.
  • Sunt mai fericiti. Mai iubitori. Mai … asa cum isi doresc.
  • Au acces la Sursa Infinita de Energie si Inteligenta. Si asta le da putere.
  • Manifesta. Invata sa manifeste ceea ce isi doresc sa experimenteze in acest plan terestru: sufletul pereche, bogatie, proiecte, rezultate, relatii implinitoare. In felul si timpul cel mai potrivit pentru binele lor suprem si al celorlalti.

Daca vrei si tu aceste aspecte in viata ta, si esti dispus sa mergi pe scurtatura atunci asta este! ThetaHealing este pentru cei care vor rezultate rapid. Simplu. Armonios. Cu iubire.

Daca mai vrei sa suferi putin, daca vrei mai degraba sa ai dreptate decat sa fii fericitt, atunci te mai asteptam sa revii :) Cand te-ai saturat de prostii ;) Iar daca ajungi acolo pe alta cale, te iubim si ne bucuram pentru tine pentru ca stim ca vei face lumea un loc mai bun si mai frumos si te invit sa impartasesti cu totii calea ta.

Poti opta pentru sesiuni individuala de lucru, de Coaching Theta, pentru a avea salturi in viata ta in domeniile de interes pentru tine sau poti invata tehnica participand la cursuri ThetaHealing.

Sesiuni individuale au o durata variabila intre 30 min si o ora. Intotdeauna am fost si sunt orientata spre rezultate, astfel incat prefer eficienta in locul povestilor. Se pot face telefonic, pe skype, sau fata in fata. Modul in care se desfasoara are o structura “organica”, conversatia curgand spre acele aspecte care sunt de fapt la sursa blocajelor care impiedica rezultatele sa se manifeste. Clientul defineste obiectivele, ne uitam la care au fost sau pot fi potentiale frane, le eliminam si acesta poate sa creeze planul de manifestare si actiune asa cum se simte inspirat.

Pentru aceia care doresc sa dobandeasca Fundamentele lucrului in Theta acestea sunt cuprinse in Cursul de Baza ADN2 si Cursul Avansat ADN 2. Impreuna ele constituie o temelie solida, care iti ofera atat intelegerea temeinica a conceptelor, a „cum” si „de ce” functioneaza, cat si o experienta ampla de lucru in Theta cu tine insuti/insati si cu altii.

Dupa cele doua cursuri, dupa opinia mea, esti bine echipat!

Apoi poti alege sa continui sa descoperi alte directii, aplicatii ale lucrului in Theta in cursurile de Manifestare si Abundenta, Rhythm pentru greutatea perfecta, Anatomie intuitiva s.a.

Cu drag te invit in cea mai frumoasa calatorie, catre Tine, catre cine ai fost si esti dincolo de „ceata” convingerilor si blocajelor emotionale. Te invit sa partici la aceste cursuri sau sesiuni de Coaching Theta, sa aplici in viata ta ceea ce descoperi si inveti si sa fii Fericit/a!