URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Instructor, Master si Certificat of Science Theta Healing

Sunt Instructor Certificat, Master si Certificat of Science ThetaHealing de catre Institutul Think (www.thetahealing.com, www.theta-healing.ro) si Trainer Autorizat de Ministerul Muncii.

Pentru mine, si multi, foarte multi oameni din lumea intreaga, “Crema Cremelor”, in materie de educatie pentru o viata extraordinara, este ThetaHealing. Si nu spun asta doar pentru ca predau aceste cursuri, ci pentru ca traiesc eu insami magia acestei educatii. Cand am devenit Instructor de ThetaHealing si am tinut primul meu curs m-am simtit ca si cum pentru asta m-am nascut. A fost ca si cum puzzle-ul pe care nu il intelegeam, amalgamul de experiente si invataturi primite de-a lungul timpului au primit sens si valoare. Imi face deosebita placere sa invat oamenii sa lucreze in Theta pentru ca ii invat sa mearga Acasa. Acasa in cel mai frumos loc din Univers, in sufletul lor, in natura lor divina, unde e multa pace, iubire, putere si potentialitate infinita.

Prin ThetaHealing oamenii descopera ca pot si se pot vindeca emotional si fizic, pot lasa trecutul sa fie trecut eliberandu-se de bagajele amintirilor si relatiilor care ii tin pe loc, isi pot concepe si manifesta viitorul asa cum il doresc in toate aspectele sale.

ThetaHealing este o educatie pentru omul modern, care nu isi mai neaga latura spirituala ci o imbratiseaza si de bucura de ea. Reconectarea cu Sinele si cu Sursa vietii, ofera beneficii multiple, accesul la o cunoastere extinsa despre Universuri, la intelepciune si sentimentul unui Sens al Existentei proprii in Creatie.

ThetaHealing este simplu de inteles, aplicat si cu beneficii imediate. Din punct de vedere pragmatic, oamenii invata sa descopere si sa elibereze complet din viata lor programe din subconstient care le influenteza comportamentul, sentimentele si sanatatea intr-un fel nedorit (precum bolile cauzate de stress, depresii, lipsa increderii in sine, trairea de a nu fi iubit sau dorit, resentimente si regrete).

Este minunat sa fii la carma propriului vapor, sa poti sa il directionezi catre ce destinatie iti doresti si sa mai poti influenta si mediul incat sa ajungi la destinatie plutind pe ape limpezi si calme.

Cred, si acest curs mi-a aratat in practica pana in prezent, ca toti oamenii sunt “intuitivi”, au capacitati care depasesc logica traditionala, si pot sa invete aceasta tehnica, redobandind controlul asupra gandirii lor subconstiente, incat aceasta sa ii sprijine in a trai o viata frumoasa.