URMATOARELE EVENIMENTE:
Fundamentele ThetaHealing® Timisoara 09-13 oct. 2019     Fundamentele ThetaHealing® Constanta 25-29 sept. 2019     Fundamentele ThetaHealing Bucuresti 13-15 sept. si 18-20 oct. 2019

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 practici spirituale alese, de Andrea Filip – Seminar pentru evolutia constiintei – Timisoara

Noiembrie 27, 2013 @ 6:30 pm - 8:30 pm

lei70

7 Practici Spirituale alese, de Andrea Filip

Seminar pentru Evolutia Constiintei

In data de 27 noiembrie, orele 18.30-20.30 am pregatit un seminar deosebit pentru linistea mintii, echilibrul corpului si elevarea sinelui. Pentru ca sa fim cu toti mai aproape de starea de gratie.

In acest seminar veti afla si invata 7 practici pe care le-am descoperit si aplicat cu eficienta in viata mea. Ele au dat rezultate si la prietenii si cunostintele mele carora le-am recomandat si la cei care le-au descoperit la randul lor din diverse alte surse.

Aceste practici au urmatoarele beneficii si rezultate:

1. te elibereaza emotional si mental de relatiile si evenimentele de care nu mai doresti sa fii conectat/a sau sa ti le amintesti

2. te conecteaza cu Mintea adevarata, linistita, care este inainte de orice gand si care este sursa ideilor inteligente si a creatiei

3. te echilibreaza energetic si iti reface circuitele energetice, meridianele, atunci cand te simti slabit de puteri si lipsit de vitalitate

4. te sprijina sa evoluezi spiritual, modelandu-ti mediul exterior conform intentiilor

5. te ajuta sa manifesti mai repede ceea ce iti doresti

6. te „curata” de energii mai … joase, de diverse forme si forme-gand

7. iti schimba vibratia si starea de spirit

Fiecare din cele 7 practici o voi descrie, unele le vom aplica chiar atunci pe loc, altele le vei folosi tu in viata cotidiana, atunci cand simti nevoia. Poti sa iti aduci si un carnetel in care sa iti iei notite.

Este un seminar special, in care am ales, pe „spranceana”, crema practicilor care au functionat pentru mine si le folosesc in mod curent, alaturi de ThetaHealing.

Chiar daca sunt coach si instructor de ThetaHealing si consider ca aceasta este metoda cea mai simpla pentru … aproape orice, pana am ajuns la ea si chiar si in prezent ma bucur de beneficiile si ale altor instrumente valoroase.

Fiecare dintre noi suntem in aceasta calatorie experimentala si experientiala numita Viata si e frumos sa ne jucam cu tot felul de practici care ne ajuta sa traim mai elevat si mai aproape de Adevar.

Cui se adreseaza? Oricui este dornic sa evolueze si cauta practici simple, uzuale, aplicabile in viata cotidiana. Multi cred ca trebuie sa te retragi din lume pentru a gasi pacea si linistea. Maestria este insa a fi in lume si sa ai pace si liniste.

Taxa de participare: 70 ron, platibili in  numerar, inainte de inceperea seminarului intre orele  18.00-18.30. 

Locatia evenimentului: Hotel Reghina Blue, str. Cozia, nr 51-53, www.reghinablue.ro

*Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos:

Detalii

Data:
Noiembrie 27, 2013
Timp:
6:30 pm - 8:30 pm
Preţ:
lei70
Eveniment Categories:
, ,

Loc de întâlnire

Hotel Reghina Blue, str. Cozia, nr 51-53
Timisoara, + Harta Google

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/