URMATOARELE EVENIMENTE:
Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 02-18 aug. 2019    Curs Avansat ThetaHealing Bucuresti 29-31 martie 2019     Curs de Baza ThetaHealing Bucuresti 01-03 martie 2019    Cursul Sapare Profunda ThetaHealing Bucuresti 16-17 feb. 2019

Dependenta de bine. De ce devin oamenii dependenti de ceva, orice?

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 15:07

Pentru ca, pentru o clipa, acel ceva le aduce o stare de eliberare dintr-o presiune interna sau externa, reala sau imaginara. Oamenii tanjesc dupa usurarea pe care le-o ofera obiectul adictiei lor si sunt dispusi sa faca orice pentru acea clipa dulce.

Citeste mai departe

Despre luptele mintii

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 15:03

Asa cum le spune si numele constituie un ansamblu de strategii menite sa ne protejeze. Dar impotriva cui? Avem doua categorii majore de lupta: lupta interna si lupta externa, si nu ma refer aici la bataie propriu-zisa sau razboaie fizice.

Citeste mai departe

Influenta campurilor de vibratie de care suntem inconjurati

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 15:00

In saptamanile anterioare am perceput cum sunt influentata de anumite campuri energetice. Am inceput cu cel de agresivitate, apoi am dat de depresie, care venea la pachet cu apatia si resemnarea, apoi un topping de plangere de mila.

Citeste mai departe

Despre Iluminare sau Indumnezeire

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 14:56

Nu devenim iluminati sau sfinti ci inlaturam ceea ce nu este divin in expresia si experienta noastra individuala. Munca spirituala spre deosebire de cea intelectuala presupune renuntare versus acumulare. Travaliul insa poate fi la fel de intens, provocator si de durata.

Citeste mai departe

Confesiuni despre starile simtite inaintea unui curs

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 12:19

E haios sa constat ca la fiecare curs, cu grupuri noi de oameni, cu 24-48 de ore inainte, incep sa simt stari emotionale care imi solicita atentia si pe care lucrez sa le transmut. Uneori, de cele mai multe ori, le simt ca fiind de vibratie mai joasa, limitante si care imi afecteaza eficienta si bucuria de viata.

Citeste mai departe

Lumina din Lumina. Suntem. Este. Tot.

Postat Sambata, Iunie 16 2018 12:38

Da, chiar suntem Lumina din Lumina! Este poate mai mult ca oricand momentul sa renuntam la modestie, sa acceptam si sa imbratisam divinul – Christul din noi si sa devenim exemple vii, in actiune, a virtutiilor celor mai elevate: iubirea, compasiunea, puterea.

Citeste mai departe

Integritate 3.0. De ce? Pentru ca e fashion.

Postat Vineri, Iunie 1 2018 01:01

Oriunde am fi in realinierea fata de linia centrala a fiintei noastre si de firul rosu al misiunii personale, angajamentul pentru integritate si iubire cu siguranta va face calatoria mult mai placuta si cred eu, eficienta.

Citeste mai departe

Despre Inviere si Iubire

Postat Sambata, Martie 24 2018 18:21

Dumnezeu a iubit atat de mult oamenii, incat l-a dat pe Fiul Sau sa ne reaminteasca ca pacatele noastre au fost iertate. De fapt, primind iertarea in inima, sa ne eliberam de frici, angoase si tristete si sa primim constienta Darului Vietii.

Citeste mai departe
12345...