URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Avansat ThetaHealing Bucuresti 29-31 martie 2019     Cursul Manifestare si Abundenta ThetaHealing┬« Bucuresti 16-17 martie 2019     Curs de Baza ThetaHealing Bucuresti 01-03 martie 2019    Cursul Sapare Profunda ThetaHealing Bucuresti 16-17 feb. 2019

Din ce suntem compusi? Structura fiintei umane.

Postat Luni, Ianuarie 21 2019 14:13

Fiecare om este un ansamblu care, de dragul intelegerii mecanismului de functionare, il vom imparti in cateva elemente.

Citeste mai departe

Cum intra programele in subconstient?

Postat Joi, Ianuarie 17 2019 14:07

Idei, informatii, concepte ÔÇŽ cum vrei tu sa le spui, ele exista. In jurul tau, plutesc. Creierul tau (fizic sau eteric) le receptioneaza, precum o antena radio. Apoi este/esti de acord cu ele, sau nu. Le accepta/i ca fiind adevarate sau nu. Tot ceea ce accepta, intra si se manifesta mai devreme sau mai tarziu in experienta ta ca fiind realitatea.

Citeste mai departe

Mintea. Ce este, cum ne influenteaza.

Postat Luni, Ianuarie 7 2019 14:03

Mintea. Folosim cu usurinta un termen impamantenit, dar pe masura ce am incercat sa invat mai mult despre ea am realizat cat de putine stim de fapt. Exista versiunile oamenilor de stiinta, cercetatorilor, oamenilor de rand, psihologilor, a vindecatorilor, a spiritualilor, a misticilor

Citeste mai departe

Dependenta de bine. De ce devin oamenii dependenti de ceva, orice?

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 15:07

Pentru ca, pentru o clipa, acel ceva le aduce o stare de eliberare dintr-o presiune interna sau externa, reala sau imaginara. Oamenii tanjesc dupa usurarea pe care le-o ofera obiectul adictiei lor si sunt dispusi sa faca orice pentru acea clipa dulce.

Citeste mai departe

Despre luptele mintii

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 15:03

Asa cum le spune si numele constituie un ansamblu de strategii menite sa ne protejeze. Dar impotriva cui? Avem doua categorii majore de lupta: lupta interna si lupta externa, si nu ma refer aici la bataie propriu-zisa sau razboaie fizice.

Citeste mai departe

Influenta campurilor de vibratie de care suntem inconjurati

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 15:00

In saptamanile anterioare am perceput cum sunt influentata de anumite campuri energetice. Am inceput cu cel de agresivitate, apoi am dat de depresie, care venea la pachet cu apatia si resemnarea, apoi un topping de plangere de mila.

Citeste mai departe

Despre Iluminare sau Indumnezeire

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 14:56

Nu devenim iluminati sau sfinti ci inlaturam ceea ce nu este divin in expresia si experienta noastra individuala. Munca spirituala spre deosebire de cea intelectuala presupune renuntare versus acumulare. Travaliul insa poate fi la fel de intens, provocator si de durata.

Citeste mai departe

Confesiuni despre starile simtite inaintea unui curs

Postat Miercuri, Septembrie 5 2018 12:19

E haios sa constat ca la fiecare curs, cu grupuri noi de oameni, cu 24-48 de ore inainte, incep sa simt stari emotionale care imi solicita atentia si pe care lucrez sa le transmut. Uneori, de cele mai multe ori, le simt ca fiind de vibratie mai joasa, limitante si care imi afecteaza eficienta si bucuria de viata.

Citeste mai departe
12345...