URMATOARELE EVENIMENTE:
Webinar – KARMA și REÎNCARNAREA, cu Andrea Filip, 11 Aprilie 2019     Curs Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 martie 2019

Fii amabil, cu toata lumea, inclusiv cu tine.

Postat Luni, Martie 18 2019 14:44

Amabilitatea presupune o impletire a respectului cu o usoara si blanda dulceata. Respectul fata de altii si fata de tine insuti porneste de la a pretui ceea ce este intrinsec valoros in fiecare dintre noi. Cand ii adaugam si o doza de politete, presarata cu putina grija, atentie si drag, deja suntem cineva care creeaza o lume mai frumoasa.

Citeste mai departe

Suntem toti uniti … sau unul?!

Postat Luni, Martie 11 2019 14:14

In ceea ce apare perceptiilor noastre ca o multitudine de obiecte, separate si cu limite clar definibile este in realitate o iluzie creata prin aportul organelor noastre de simt.

Citeste mai departe

Conflictul intre ce „vreau” și ce „trebuie”.

Postat Luni, Martie 4 2019 14:14

Mecanismele ego-ului se formeaza ca un raspuns la presiunea generata de conflictul intre instinctele omului biologic și normele sociale impuse. Cand copilul este mic actiunile sale zilnice sunt predominant motivate de impulsuri provenind din natura noastra simplista, de baza.

Citeste mai departe

Iubirea Hristica

Postat Luni, Februarie 25 2019 14:43

Iubirea și iertarea reprezinta cele mai mari amenintari la adresa ego-ului, care se apara apeland la judecati si pozitionalitati adanc ascunse in inconstient.

Citeste mai departe

Din iubire

Postat Luni, Februarie 18 2019 14:42

Amintirea insa a trecerii tale ramane eterna. Intr-o baza de date imensa, aceasta biblioteca – Dumnezeu, suntem cu totii, si in ea fiecare fir de par ne este numarat, fiecare gand, intentie si fapta memorata.

Citeste mai departe

Testul muscular. Cum aflam ce gandeste subconstientul nostru?

Postat Luni, Februarie 11 2019 14:38

Pentru acest lucru putem folosi Testul muscular. Muschii nostri sunt un bun instrument de detectare a adevarului sau a minciunii. Cand spunem adevarul ne simtim energizati iar muschii nostri se intaresc, cand spunem o minciuna ne simtim slabiti iar muschii la fel.

Citeste mai departe

Despre convingeri / programe

Postat Luni, Februarie 4 2019 14:22

Multe convingeri negative ne modeleaza felul in care percepem un anumit domeniu si rezultatele din el. Ele sunt “adevaruri” pentru multi oameni, unele sigur ca si pentru tine, dar pentru cei care traiesc viata din plin, cu alte rezultate in acele domenii, ele sunt minciuni. Ceea ce crezi tu ca este adevarul actioneaza ca niste filtre care distorsioneaza si limiteaza viziunea asupra a ceea ce este. Ca sa schimbi ceva, al doilea pas (dupa cel de asumare a responsabilitatii pentru viata ta), este sa constientizezi si sa iti asumi povestea pe care o rulezi in prezent in capul tau.

Citeste mai departe

Tu esti mingea!?

Postat Luni, Ianuarie 28 2019 14:16

Daca tu ai fi un fir de praf, in interiorul unei mingi, si te-as intreba “ce este o minge?”, tu mi-ai raspunde incercand sa descri ceva fiind in interiorul acelui ceva. Ti-ar lipsi imaginea de ansamblu, pentru ca nu o poti cuprinde din punctul de vedere in care stai. Daca in schimb ai fi un fir de praf din afara mingii si te-ai uita la ea, perspectiva ta ar fi cu totul diferita. Una este sa fii continut in ceva, alta este sa il contii. Mai exista insa si a treia perspectiva. Sa Fii mingea.

Citeste mai departe
12345...