URMATOARELE EVENIMENTE:
Cursul Sapare Profunda / Dig Deeper ThetaHealing® Bucuresti 22-23 iunie 2019     Curs Meditația Pentru Începători, București 29 iunie 2019     Cursul Anatomie Intuitiva, Bucuresti 02-18 aug. 2019

Scrisoare pentru părinții României!

Postat Duminica, Iunie 30 2019 14:55

România este o țară a copiilor abuzați, iar voi și noi și poate multe generații în urmă am trecut prin acest calvar, coșmar emoțional și fizic dar cineva trebuie să întrerupă linia.

Citeste mai departe

Cum ne „cream” copiii

Postat Luni, Martie 25 2019 14:55

Ce este un copil? Un suflet care a ales sa aiba o experienta umana. Acest suflet poate sa fie mult mai intelept, mai creativ, mai descurcaret, mai oricum vrei tu, decat ai fost tu in acesta viata, sau in altele.

Citeste mai departe

Fii amabil, cu toata lumea, inclusiv cu tine.

Postat Luni, Martie 18 2019 14:44

Amabilitatea presupune o impletire a respectului cu o usoara si blanda dulceata. Respectul fata de altii si fata de tine insuti porneste de la a pretui ceea ce este intrinsec valoros in fiecare dintre noi. Cand ii adaugam si o doza de politete, presarata cu putina grija, atentie si drag, deja suntem cineva care creeaza o lume mai frumoasa.

Citeste mai departe

Suntem toti uniti … sau unul?!

Postat Luni, Martie 11 2019 14:14

In ceea ce apare perceptiilor noastre ca o multitudine de obiecte, separate si cu limite clar definibile este in realitate o iluzie creata prin aportul organelor noastre de simt.

Citeste mai departe

Conflictul intre ce „vreau” și ce „trebuie”.

Postat Luni, Martie 4 2019 14:14

Mecanismele ego-ului se formeaza ca un raspuns la presiunea generata de conflictul intre instinctele omului biologic și normele sociale impuse. Cand copilul este mic actiunile sale zilnice sunt predominant motivate de impulsuri provenind din natura noastra simplista, de baza.

Citeste mai departe

Iubirea Hristica

Postat Luni, Februarie 25 2019 14:43

Iubirea și iertarea reprezinta cele mai mari amenintari la adresa ego-ului, care se apara apeland la judecati si pozitionalitati adanc ascunse in inconstient.

Citeste mai departe

Din iubire

Postat Luni, Februarie 18 2019 14:42

Amintirea insa a trecerii tale ramane eterna. Intr-o baza de date imensa, aceasta biblioteca – Dumnezeu, suntem cu totii, si in ea fiecare fir de par ne este numarat, fiecare gand, intentie si fapta memorata.

Citeste mai departe

Testul muscular. Cum aflam ce gandeste subconstientul nostru?

Postat Luni, Februarie 11 2019 14:38

Pentru acest lucru putem folosi Testul muscular. Muschii nostri sunt un bun instrument de detectare a adevarului sau a minciunii. Cand spunem adevarul ne simtim energizati iar muschii nostri se intaresc, cand spunem o minciuna ne simtim slabiti iar muschii la fel.

Citeste mai departe
12345...