URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Evoluția Spirituală și Adevărul

Postat Vineri, Iulie 31 2020 11:00

Decizia de a trăi cu Adevărul și cu Adevărat va scoate la suprafață ceea ce este Fals, Eroare sau Iluzie în viața noastră. Și unele momente vor fi provocatoare, dar merită! Pentru că eliberarea acestora permite Bucuriei, Iubirii și Sănătății să își ia locul binemeritat în viețile noastre.

Citeste mai departe

Expirația și Inspirația Ființei

Postat Joi, Aprilie 9 2020 10:10

Expirația și Inspirația Ființei Fiecare acțiune pe care o facem este o „expirație” a ființei noastre. Este o manifestare a cine suntem pe interior, a ce avem în structurile noastre, și se..

Citeste mai departe

Scrisoare pentru părinții României!

Postat Duminica, Iunie 30 2019 14:55

România este o țară a copiilor abuzați, iar voi și noi și poate multe generații în urmă am trecut prin acest calvar, coșmar emoțional și fizic dar cineva trebuie să întrerupă linia.

Citeste mai departe

Cum ne „cream” copiii

Postat Luni, Martie 25 2019 14:55

Ce este un copil? Un suflet care a ales sa aiba o experienta umana. Acest suflet poate sa fie mult mai intelept, mai creativ, mai descurcaret, mai oricum vrei tu, decat ai fost tu in acesta viata, sau in altele.

Citeste mai departe

Fii amabil, cu toata lumea, inclusiv cu tine.

Postat Luni, Martie 18 2019 14:44

Amabilitatea presupune o impletire a respectului cu o usoara si blanda dulceata. Respectul fata de altii si fata de tine insuti porneste de la a pretui ceea ce este intrinsec valoros in fiecare dintre noi. Cand ii adaugam si o doza de politete, presarata cu putina grija, atentie si drag, deja suntem cineva care creeaza o lume mai frumoasa.

Citeste mai departe

111 beneficii pe care le traiesti aplicand ThetaHealing®

Postat Luni, Martie 11 2019 20:00

111 beneficii pe care le traiesti aplicand ThetaHealing: abundenta, fericire, iubire, armonie, evolutie spirituala, integritate, performanta …

Citeste mai departe

Suntem toti uniti … sau unul?!

Postat Luni, Martie 11 2019 14:14

In ceea ce apare perceptiilor noastre ca o multitudine de obiecte, separate si cu limite clar definibile este in realitate o iluzie creata prin aportul organelor noastre de simt.

Citeste mai departe

Conflictul intre ce „vreau” și ce „trebuie”.

Postat Luni, Martie 4 2019 14:14

Mecanismele ego-ului se formeaza ca un raspuns la presiunea generata de conflictul intre instinctele omului biologic și normele sociale impuse. Cand copilul este mic actiunile sale zilnice sunt predominant motivate de impulsuri provenind din natura noastra simplista, de baza.

Citeste mai departe
12345...