URMATOARELE EVENIMENTE:
Cursul Sapare Profunda / Dig Deeper ThetaHealing® Bucuresti 15-16 Feb. 2020     Cursul ThetaHealing® Cresterea Relatiilor I – Relatia cu Partenerul – Bucuresti 06-08 martie 2020

Coaching ThetaHealing

The best of both worlds

Coaching-ul ThetaHealing consta in sesiuni de lucru individuale, orientate spre crearea unui viitor nou si inspirant intr-un domeniu important, eliberand blocajele emotionale, mentale, relationale si spirituale care ar putea impiedica manifestarea acestuia.

Exista doua componente in acest proces crearea viitorului si eliberarea trecutului.

Crearea viitorului se realizeaza prin componentele coachingului de avangarda, in care rolul coach-ului este acompanierea şi îndrumarea productivă a „dialogului” clientului” in:
– definirea viziunii acestuia,
– extinderea perspectivelor asupra subiectului,
– stabilirea obiectivelor si etapelor de parcurs pentru a le implini.

Eliberarea trecutului este realizata prin tehnicile ThetaHealing si vizeaza cu precadere:
schimbarea convingerilor limitative din subconstient (ex: nu pot, nu am destul timp, nu am experienta, nu am resurse, nu merit, trebuie sa ai bani sa faci bani, s.a.),
– eliberarea emotiilor dezechilibrante (frici, resentimente, regrete, remuscari, depresii, anxietati),
– redefinirea si recontextualizarea elementelor definitorii ale experientelor umane (relatii, sentimente, natura fiintei umane).

Beneficiul magic acestui tip de coaching este extinderea transformarii asupra tuturor domenilor care au fost limitate de acelasi set de convingeri. De exemplu odata eliminata o convingere de tipul “nu merit nimic”, persoana isi va permite sa primeasca de la cei din jur mai multa iubire, atentie, recunoastere; sau eliminand “mai bine sarac, dar fericit” va vedea in jurul sau oportunitati de abundenta financiara si materiala care pana atunci le-a refuzat inconstient avand aceasta conditionare mentala.

Diferenta intre Coaching si Coaching Theta tine de esenta.

De exemplu in timpul unei sesiuni de coaching clientul poate constata ca ceea ce l-a impiedicat sa aiba mai multe in viata si sa se simta implinit era lipsa lui de integritate. Observand aceasta se poate hotara sa devina un om integru si prin disciplina si vointa se autoeduca in acest nou fel de a fi. Insa, in fundalul mintii sale ramane convingerea “sunt lipsit de integritate” pentru ca este adanc inscrisa in subconstient de ani de practica. Astfel incetul cu incetul persoana va dezvolta o convingere duala, cu ambele capete ale conceptului iar viata lui va arata ca o sinusoida, pentru ca actiunile lui vor fi dictate de ambele conditionari. Aici intervine puterea extraordinara a alaturarii tehnicilor Theta procesului de coaching. Cu ajutorul lor se elimina acele programe care nu il sprijina pe client, permitandu-i acestuia sa actioneze de-a lungul vietii cu consecventa si liniar dintr-un set de convingeri alese cu liberul arbitru si discernamantul omului matur si intelept. Se elimina astfel convingerea veche ca in exemplul anterior “sunt lipsit de integritate” si se inlocuieste cu convingerea “sunt integru”. Din acel moment gandurile, faptele si rezultatele sunt in rezonanta cu aceast nou program determinand transformarea vietii clientului in moduri predictibile si dorite dar si unele neasteptate, surprinzatoare.

Cum se desfasoara sesiunile?

Prima sesiune cu un nou client dureaza aprox 45 min- 1 ora, iar urmatoarele aprox 30 min (dupa caz… pentru ca se poate ca sa nu mai fie necesare mai multe sesiuni pentru o anumita tema).

Clientul alege un anumit subiect, domeniu pe care doreste sa lucreze. Se face o citite/scanare intuitiva folosind tehnicile ThetaHealing. Apoi se lucreaza pe identificarea si eliberarea blocajelor, inlocuirea convingerilor limitative si crearea/vizulizarea/manifestarea starii dorite.

Subiectele pot fi legate de sanatate, business, relatii, evolutie persoanala, bani, iubire … cu ThetaHealing, si de fapt cu Atoatecreatorul nu exista limite :)

Avand o agenda foarte incarcata in aceasta perioada (cursuri, proiecte noi ;) ), am hotarat sa le „deleg” complet, celor mai constiinciosi practicieni si studenti ai mei, activitatea de Coaching Theta 1:1.

ThetaHealing ca terapie si Coaching Theta, in diverse orase ale tarii. O lista cu datele lor gasesti la:

http://andreafilip.com/cursuri-thetahealing/consultanti-si-terapeuti-thetahealing/