URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Ce este Coaching-ul

Intrebarea este? De ce vrei sa stii asta?

Daca ai o ambitie sau un vis … atunci e relevant sa stii ca te poate sprijini in realizarea lor.

A descrie coaching-ul este a vorbi despre. Iar valoarea coachingului vine din a-l experiementa, nu din a vorbi despre el.

Coach-ul este un companion, un insotitor in calatoria ta catre telul dorit. El nu este expert in domeniul cu care lucrezi, dar prin intrebari te poate sprijini sa vezi si sa intelegi o anumita situatie sau relatie din alte unghiuri din care nu le-ai privit pana atunci.

Procesul de coaching este unul de autocunoastere si de creatie, in care iti observi cu usurinta propriile paradigme/ochelari prin care privesti realitatea. Apoi, din constientizarile facute, iti poti alege si crea un viitor nou, sau o metoda noua de a-l implini.

Coaching-ul este orientat spre rezultate si performanta. Este una dintre cele mai moderne si eficace metode de dezvoltare personala si profesioanala. Il recomand si aplic cu usurinta in viata mea si in lucrul cu clienti.

In combinatie cu lucrul in ThetaHealing, coachingul devine cea mai complexa si completa tehnica de evolutie in business si viata personala. Rezultatele nu doar se obtin, ci se obtin cu usurinta si rapiditate. Se inlatura blocajele interioare care ar putea sabota performanta si acest lucru ne permite sa actionam cu toata puterea noastra interioara emotionala si intelectuala.