URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Confesiuni despre starile simtite inaintea unui curs

E haios sa constat ca la fiecare curs, cu grupuri noi de oameni, cu 24-48 de ore inainte, incep sa simt stari emotionale care imi solicita atentia si pe care lucrez sa le transmut. Uneori, de cele mai multe ori, le simt ca fiind de vibratie mai joasa, limitante si care imi afecteaza eficienta si bucuria de viata.

Nu m-am lamurit inca daca ele sunt ale campului de constiinta al unora dintre cei ce vor veni; perceptia mea intuitiva asupra angoaselor, fricilor sau lipsei de speranta a lor, a criticilor, scepticismului, indoielile de sine ale viitorilor cursanti proiectate asupra „instructorului”, cumulul energetic de deziluzii ale auditoriului si altele de acest fel din rezervorul inconstientului celor care vor participa la acest eveniment.

Pe de alta parte poate ca sunt din mine: fricile, anxietatile si emotiile mele de victima/agresor refulate si care scot nasul la suprafata stimulate de perceptia apropierii momentului unei „confruntari”, fie ea doar si pe taramul ideatic, cu un adversar necunoscut, a carui putere, valoare, tendinte de agresiune sau victimizare, cu un auto-control pe care nu am cum sa le stiu in acel moment.

Poate e un mix din cele doua, cert este ca pentru mine cursul incepe inainte sa inceapa fizic prin aceasta mentatie care vine in incercarea de a justifica senzatiile sau valurile energetice pe care le experimentez subiectiv in dele 24-48 de ore inainte de a interactiona cu un grup nou.

La fel probabil experimenteaza majoritatea oamenilor un nou inceput, mai ales cand implica relatii interumane: un nou loc de munca, schimbarea clasei, un spectacol, o prezentare de facut in fata unei audinte noi.

Ce fac eu in aceste situatii? In primul rand m-am prins ca este un tipar care apare din nou si din nou. Apoi observ emotiile, stau cu ele, fara a incerca sa fug, sa le ascund sau sa ma prefac ca nu exista. Actul de a le urmari, cu intentia de a ma elibera de sub „tirania” lor, le face sa se dizolve si apoi sunt libera sa imi traiesc ziua. Aceasta este tehnica denumita de David R Hawkins – Letting go, sau calea renuntarii.

Va recomand cu caldura si cartea, dar mai ales sa o practicati. Am si un episod pe canalul meu de youtube unde descriu putin mai pe larg tehnica: https://youtu.be/8gO6dQRlcGY

Cu drag,

Andrea