URMATOARELE EVENIMENTE:
Cursul Sapare Profunda / Dig Deeper ThetaHealing® Bucuresti 22-23 iunie 2019     Curs Meditația Pentru Începători, București 29 iunie 2019     Cursul Anatomie Intuitiva, Bucuresti 02-18 aug. 2019

Cum intra programele in mintea subconstienta?

Idei, informatii, concepte … cum vrei tu sa le spui, ele exista. In jurul tau, plutesc. Creierul tau (fizic sau eteric) le receptioneaza, precum o antena radio. Apoi este/esti de acord cu ele, sau nu. Le accepta/i ca fiind adevarate sau nu. Tot ceea ce accepta, intra si se manifesta mai devreme sau mai tarziu in experienta ta ca fiind realitatea.

Imagineaza-te ca si cum ai fi o tornada. In calea sa, o tornada intalneste case, animale, plante, oameni. Unele le ia, le amesteca in sine, le plimba cu ea o perioada, apoi se linisteste si dispare, iar elementele pe care le-a luat in zbor se imprastie care pe unde. Tot ceea ce a adunat, continua sa existe si dupa ce tornada a trecut. Poate ca nu exact la fel structural, dar ca elemente componente, da. O tornada este puternica, afecteaza tot ceea ce atinge, dar pare ceva solid si tare pentru ca in ea sunt de fapt multe elemente preluate, care ii dau o mare densitate de materie. Unde mai pui energia creata prin miscare si vorbim de ceva de neoprit.

Tot la fel, tu: aduni ganduri, emotii, energii de tot felul, le amesteci in tine, le zapacesti bine-bine, adaugi energia vointei si intentiei tale si devii o forta care impacteaza tot ceea ce atinge. Fiecare om, casa, animal si planta este modificata dupa trecerea ta. Cateodata impactul este vizibil (ca atunci cand mananci o planta sau un animal), altadata este mai subtil dar el exista. Trecerea ta prin lume este mult mai importanta decat poate realizezi. Forta vointei si intentiei tale transforma lumea.

Cand ai aparut, chiar in acesta existenta fizica, ai fost o tornada mica chiar de la inceput. Dragalasa, e drept, adorabila si iubibila … dar tornada. Intreaba-ti parintii daca nu crezi. Le-ai afectat si transformat vietile mai mult decat probabil se asteptau. La fel daca ai copii, stii cat sunt de puternici.

Cand te uiti la un copil este usor sa vezi procesul de formare a continutului mintii. Copilul vede o jucarie, creierul recepteaza informatii vizuale, auditive, tactile despre acea jucarie, apoi apare energia vointei si intentia de a o avea … si gata tornada. Vrei nu vrei esti in mijlocul unei furtuni in care copilul, cel mai probabil, va primi jucaria. O va lua, o va experimenta, apoi o va lasa la o parte, la un moment dat, transformata, precum o casa peste care a trecut o tornata.

Dorintele noastre sunt tornade, starnite de o informatie pasagera, amestecata cu alte informatii (ganduri si senzatii) care energizate de vointa si intentia noastra ne duc intru experimentarea lor.

De-a lungul cresterii, dezvoltarii tale ca fiinta, tu ai prins in structurile tale mentale, emotionale si spirituale multe informatii. Ele te definesc si sunt ceea ce identifici ca fiind TU. TU este intregul conglomerat de programe, convingeri, amintiri, procese, senzatii. (continuarea ideii in articolul Din ce suntem compusi?