URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Cum te pregatesti pentru restul vietii tale?

Ce ai facut azi pentru a-ti crea viitorul pe care iti doresti sa il traiesti?

Subconstientul tau ce parere are despre planurile tale?

Andrea Filip

Am constatat in ultima vreme ca foarte multa lume este familiara cu termenii: constient si subconstient. Mai putin familiarizati sunt insa cu raportul de putere dintre cele doua. Si anume, de 1:1.000.000!!! Adica subconstientul este de un milion de ori mai puternic decat constientul. Cum arata acest lucru in viata cotidiana? Ca atunci cand te hotarasti declarativ sa te lasi de fumat…  sau sa te apuci de maine de dieta…  sau sa te apuci de maine de sport…

Multi oameni stiu totul despre ce si cum ar trebui sa procedeze pentru a scapa de dependente si totusi nu se intampla acest lucru cu usurinta. Tocmai pentru ca in fundal, in subconstient, se desfasoara multe programe care ne spun altceva.

La fel se intampla cu obiectivele si visurile noastre. Le stabilim constient si totusi se manifesta… unele… cateodata… parca mult prea aleator pentru a fi amuzant.

Cum facem sa traim totusi viata aceea de vis, pe care o meritam si ne-o dorim?

„Piata” abunda de oferte: carti, seminare, excursii, experiente s. a. Unele ne promit fericirea in 5 pasi in 7 zile, altele in 7 pasi in 10 zile, altele in 21 pasi in 30 zile, altele in x pasi in y zile.

Ce iti recomand eu este in primul rand sa intelegi un principiu simplu. Universul este de natura vibratorie. Exista lucruri care iti ridica vibratia si lucruri care iti coboara vibratia. Fa lucruri care iti ridica vibratia.

Fiecare dintre noi „vibram” la un anumit nivel. Si in permanenta interactionam cu oameni, unii cu vibratia mai mare ca a noastra, in prezenta carora simtim ca „ne extindem”, si altii in spatiul carora „ne stafidim”.  Alege-i pe aceia care te inalta. :)

Daca vrei sa intelegi mai bine ce determina vibratia unui om sau a oricarui lucru din Creatie iti recomand sa citesti lucrarile lui David Hawkins. 

Se pare ca vibratia noastra este unul dintre factorii care ne influenteaza puterea de a manifesta ceea ce ne dorim. Cu cat suntem mai elevati, cu atat mai mult pare ca intreg Universul comploteaza la implinirea visurilor noastre.

Cum putem sa ne crestem vibratia? Trairea interioara si manifestarea de virtuti prin fiecare gand, vorba si fapta este CHEIA :)

Nu stii ce virtuti sa mai practici? Am aici o lista pentru tine: integritate, autenticitate, perseverenta, disciplina, generozitate, recunostinta, servirea altruista, a fi in serviciul altora, onoare, demnitate, decenta, smerenie, consideratie, rezistenta, empatie, noblete, iertare, moderatie, discernament, devotiune, veselie, creativitate, toleranta, ordine, rabdare, puritate, excelenta, receptivitate, incredere  s. a. 

Practicarea fiecarei virtuti cuprinde mai multe directii:

• sa o simti,

• sa o gandesti,

• sa o manifesti in vorbe si actiuni,

• sa o ceri de la ceilalti,

• sa o recunosti si sa o apreciezi cand o constati in altii,

• sa fii recunoscator cand altii o manifesta fata de tine.

… pana cand devine parte integranta din Cine ESTI! Cand viata ta devine o expresie vie a unei virtuti, tu este cea mai inalta expresie a unui aspect divin. Devii Virtutea respectiva.

Ce beneficii ai? Se pare ca viata traita „virtuos” este mai linistita, mai implinitoare, mai aproape de intentia lui Dumnezeu pentru noi atunci cand s-a Gandit ca am fi o idee buna.

Daca pare prea complicat, am o solutie si mai simpla! In fiecare clipa alege sa gandesti, sa spui si sa faci acele lucruri care raspund la intrebarea: Ce ar alege Iubirea si Adevarul?  

Cu iubire,

Andrea