fbpx
Meniu English language

ABC-ul Succesului – Serie Online Gratuită

Online, 12 Decembrie ➝ 09 Ianuarie Învățare experiențială Locuri disponibile

ABC-ul SUCCESULUI-2022-2023

Învățare experiențială Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP

ABC-ul Succesului Pași spre împlinire

Serie de 5 Seminare ‣ Acces Gratuit (pe bază de preînregistrare)


Din 12 Decembrie până în 09 Ianuarie, în fiecare luni, începând cu orele 19:00, te aștept să facem împreună pași spre împlinire autentică și de durată. 5 seminare, difuzate ONLINE, fiecare cu o temă centrală pentru ca tu să te simți (și mai) împlinit/ă când vine vorba de bani, carieră, relații, sănătate și evoluție spirituală.

Accesul gratuit la această serie se obține după înscrierea în formularul de participare pe care îl poți accesa prin butonul situat la sfârșitul acestei pagini.

Dă de veste acest program mai departe: prietenilor, cunoștințelor, familiei, încât să fim cât mai mulți cei care gândim la fel, credem că se poate și mai ales că noi putem, și care știm și cum/ce să facem concret ca să ne fie mai bine.

Seminarele sunt Nou-Nouțe, Originale, Valoroase si Faine/Cool/Beton/Marfă/Tari/Șmechere. Dacă ai mai participat altă dată la evenimentele mele știi deja că sunt orientată spre acele lucruri care funcționează. Acum, la fel, am pregătit informații, practici, exemple si exerciții concrete, eficiente.

Vor fi, așadar, 5 seminare, create cu intenția succesului tău, la următoarele date și cu temele aferente. Poți alege să te înscrii la unul sau la mai multe:

  • 12 Decembrie ‣ Bani • Siguranță
  • 19 Decembrie ‣ Carieră • Menire
  • 26 Decembrie ‣ Relații • Iubire
  • 02 Ianuarie ‣ Sănătate • Bucurie
  • 09 Ianuarie ‣ Evoluție Spirituală • Libertate

E momentul să lăsăm virusurile în urmă, și cei fizici si cei psihologici, și să ne activăm potențialul latent!!!

Nu trebuie să ai vreo pregătire prealabilă, nu contează dacă ai deja sau n-ai succes în ochii lumii, de oriunde pornești întotdeauna poți lansa noi intenții și să te apuci de ele cu noi instrumente încât să devină realitate.

Cu toții simțim că în noi este un potențial încă neatins, cel puțin în anumite arii. Știm că am putea fi părinți mai faini, iubiți mai atenți și dedicați, profesioniști care lucrează ceea ce le place și fac totul cu maximum de implicare, sau suflete care au reușit să ajungă să trăiască conectați cu Dumnezeu.

În plus, fericirea… oh, fericirea … pare că vine și trece, trebuie să lupt pentru ea, este pentru alții parcă mai multă… norocoșii… 

Cum ar fi dacă ai avea o nouă hartă care să îți arate clar calea spre fericire, împlinire, expresie de sine?

Cum ar fi dacă ai înțelege care îți sunt blocajele, interne, psihice și spirituale care îți stau în cale?

Cum ar fi dacă ai învăța sau ți-ai reaminti, instrumente de eliberare emoțională, de completare a karmei negative acumulate și de manifestare a unei noi realități?

Cum ar fi să le faci mai curând, decât mai târziu? Să hotărăști că e destul! Ai suferit destul, te-ai abținut destul, a trecut prea mult timp în care ai sperat și acum, Acum simți și îți dai voie să acționezi pentru a face schimbările cărora le-a venit vremea.

Cu ce te pot sprijini eu? Eu, cu ce știu, dar nu sunt singură. Vin cu ajutoare, cu Divinitatea care mă inspiră și mă susține, și împreună co-creăm pentru tine o serie de seminare tare faine, practice și cu iubire. Să iei din ele ce vrea sufletul tău, acele unelte necesare pentru desăvârșirea ta, a operei de artă care este Viața ta, unică și de neînlocuit. S-ar putea să îți pară cuvinte mari, mai ales dacă te simți neînsemnat, o fărâmă uitată de Dumnezeu la marginea Universului care nu ai avut nimic în trecut cu care să simți că te poți lăuda. Și ce dacă? Dacă de fapt toate aceste opinii nu sunt altceva decât ego-ul tău care îți cântă o melodie deprimantă? Dacă de fapt poți să retezi aceste buruieni mentale de la rădăcină?

Nu îți promit să îți schimb viata! Schimbarea o poți face doar tu! Tu alegi ce să schimbi, când și cât! Eu doar te acompaniez, îți șoptesc ce instrumente poți folosi, îți dezvălui din misterele (evidente după ce le vezi) ale minții și îți reamintesc că nu ești singur/ă. Niciodată nu ai fost! Că ești și vei fii etern Iubit/ă! Că ești și vei fii etern acceptată!

Te invit pentru toate cele mai de sus enumerate, la o experiență de 5 zile (dacă timpul îți permite, dacă nu, poți alege să participi la oricâte dintre cele 5 seminare).

Am așteptat cu nerăbdare posibilitatea de a reîncepe acest gen de evenimente. În anii trecuți am mai realizat vreo câteva zeci, cu peste 30.000 de participanți, în săli din toată țara și cu transmisii live, care mi-au adus multă încântare și care au fost primite cu mult entuziasm și deschidere de acești oameni frumoși. Pentru ei și pentru cei „noi” care veniți în gașcă, mă bucur mult să ne revedem și să vă împărtășesc noutăți, revelații și iubire!

Despre ce vom vorbi, la ce ne vom gândi și ce vom face?

  • 10 principii pentru succes, câte două per seminar;
  • 10 mecanisme de apărare ale minții, tot câte două per seminar;
  • 5 exerciții de tip meditație, fiecare cu alt alt format, utile și specifice temei din acea săptămână, așadar câte una per seminar;
  • explorăm scala conștiinței a lui Dr. David Hawkins, din perspectiva succesului (fericire, bunăstare, sentimentul unității);
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri, întrebările vor fi luate de la cei participanți în sală (și poate și din online). Deci cei care sunteți cu mine în București, puteți să veniți cu întrebări la voi.

Durata seminarelor va fi aproximativ 2 ore și jumătate (+/-).


ⓘ Ce sunt principiile pentru succes?

ⓘ Ce sunt mecanismele de apărare, numite uneori apărări ale minții?

Ce sunt meditațiile?

ⓘ Cine este Dr. David Hawkins și ce este Scala Conștiinței?

ⓘ Cum vor fi sesiunile de întrebări și răspunsuri?


Detalii importante privind participarea:

► Oră începere: 19:00 (Ora RO);

Durata seminarelor va fi aproximativ 2 ore și jumătate (+/-).

Dotările minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști; Link-ul de acces pentru difuzarea live urmează să fie transmis prin email, persoanelor înscrise pentru participarea online, cu 1-2 zile înainte de fiecare seminar.

◈ NU oferim înregistrarea ulterior, adică la alte ore/zile. Între timp las destinul și divinul să organizeze agendele celor pentru care este menit acest program. Cred cu tărie că dacă ceva este menit să fie auzit sau văzut, va ajunge la cine trebuie, atunci când trebuie, cu bucurie și ușurință!

🎟️ Te poți înscrie în acest program oricând în perioada lui de deșfășurare cu mențiunea că vei putea urmării exclusiv episoadele care urmează din punct de vedere cronologic.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru a avea acces la acestă serie, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind acest eveniment.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 12 Decembrie ➝ 09 Ianuarie Învățare experiențială Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP