Meniu English language

Curs Boli și Afecțiuni ThetaHealing®

București, 08-18 aprilie 2021 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Curs Boli si Afectiuni ThetaHealing cu Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

999 EUR (-22%)777 EUR

Economisești 222 EUR!

pana la data de 31 Martie

DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul ThetaHealing® Boli și Afecțiuni este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat, Săpare Profundă și Anatomie Intuitivă.

Acest curs de 10 zile este creat pentru cei care își doresc să se vindece și să îi vindece pe alții.

Mulți purtăm în minte și în ADN-ul nostru frici legate de anumite boli. Aceste frici ne pot împiedica să îi ajutam pe cei care au nevoie sau chiar pe noi înșine. În mentalul individual și colectiv sunt multiple convigeri de genul: “diabetul este incurabil”; “cancerul este mai greu de vindecat decât o raceală”; “refacerea oaselor durează minim X săptamani”; “boala X se vindecă doar prin operații” etc..

În acest curs, folosind testul muscular, identificăm credințe prin care ne limităm abilitățile de vindecare, precum:

 • “mi-e frică de ….”;
 • “nu pot vindeca….”,
 • “pot/nu pot identifica afecțiunea ….”;
 • “urasc boala …”.

Trecem în revistă credințe de acest fel aferente bolilor pe toate sistemele și organele: cancer, diabet, boli ale sistemului circulator, digestiv, osos, respirator, reproductiv, ale creierului, dependențe s.a..

Cand cureți aceste frici și credințe limitative experiența de a fi vindecător se transformă. Vei atrage clienți care sunt pregătiți să se vindece, pe care tu îi poți ajuta în mod real. Încrederea ta în tine ca vindecator, co-creator al vindecării cu Atoatecreatorul, crește exponential.

În fiecare din cele 10 zile vei “săpa” profund de 2 ori pe zi, pe subiectele care le identifici ca blocaje. Îți vei îmbunătății capacitatea de a-I ajuta pe alții să mearga în subconștientul lor atât de adânc încât să elibereze traume, drame, suferințe, jurăminte, credințe ascunse bine-bine.

Zilnic discutăm și despre cele mai frecvente boli și afecțuni prin prisma credințelor și emoțiilor care le generează și întrețin. Abordăm remediile intuitive care țin de ThetaHealing®.

Cursul te sprijină, daca e cazul, să îți cureți și reținerile față de medici, față de idee de a fi vindecator putând să îmbrățișezi apoi această parte a ta și să poți coopera cu comunitatea medicală. Elimini și credințe ce țin de comparație, concurență, capacitatea de a fi vindecător în raport cu alții.

Totodată poți lucra cu eliberarea mecanismelor prin care preiei asupra ta suferințele altora, prin care îți creezi poate boli și afecțiuni ca și procese de învățare, și alte “trucuri” subtile prin care crezi că îi ajuți pe alții când în fapt ai putea produce rezultate și altfel.

În plus, în acest curs Theta®, vei învăța și despre:

 • care sunt programele și convingerile cele mai profunde despre boli care te împiedică să vindeci afecțiunile altora sau pe ale tale;
 • perspectiva intuitivă asupra bolilor;
 • cum sentimentele, emoțiile, credințele și programele influențează comportamentul și afectează dramatic sănătatea organismului nostru, chiar la nivel celular;
 • programele, credințele, perspectiva intuitivă, remediile și suplimentele pe care Vianna Stibal le recomandă pentru vindecarea anumitor boli și afectțuni.

🔴 Pentru a participa la cursul ThetaHealing® Boli și Afecțiuni este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat, Săpare Profundă și Anatomie Intuitivă.

Durata cursului ThetaHealing® Boli și Afecțiuni 10 zile:

 • Joi, 08 Aprilie – Înregistrarea participanților orele 9:00-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30;
 • Joi, 08 Aprilie – Duminică, 18 Aprilie : Zile curs: 09:30- 16:30 Pauză de prânz între orele 13:00-14:00;
 • Marți, 13 Aprilie – Zi liberă.

Participanții cursului ThetaHealing® Boli și Afecțiuni primesc:

 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

 • pana la data de 31 Martie (inclusiv), taxa de participare este de 777 euro* (beneficiezi de -22% reducere și economisești 222 euro);
 • dupa data de 31 Martie taxa de participare este de 999 euro (preț întreg).

Locurile sunt limitate. Doar 25 locuri sunt disponibile.

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

 Pentru inscrierea la acest curs, completati formularul dedicat si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, orarul si alte detalii legate de participare.


DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

București, 08-18 aprilie 2021 Învățare experiențială Pentru absolvenți

999 EUR (-22%)777 EUR

Economisești 222 EUR!

pana la data de 31 Martie

DORESC SĂ PARTICIP

Ca participant primești:

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

DORESC SĂ PARTICIP