Meniu English language

Cursul Anatomie Intuitivă ThetaHealing®

București, 15-30 Iulie 2020 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Cursul Anatomie Intuitivă Theta Healing cu Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

5000 lei
DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul Anatomie Intuitiva ThetaHealing® este necesara absolvirea prealabila a cursurilor: Baza, Avansat si Sapare Profunda.

Cursul ThetaHealing® Anatomie Intuitiva este suuuuperrrr :)

Daca chiar iti doresti sa faci curatenie generala in corpul si in viata ta, acesta este contextul potrivit. Dupa 3 saptamani de lucru, si distractie, va promit ca suntem cu totii altii. Si eu, si voi! Pentru ca acest curs nu lasa pe nimeni netransformat.

Cui se adreseaza? Oricui este interesat cu adevarat sa se cunoasca si sa isi duca viata la un urmator nivel. Nu trebuie sa stiti anatomie, iar daca stiti… super. Este un curs deopotriva valoros pentru medici si non-medici pentru ca este vorba de mult mai mult decat functionarea mecanica a corpului. Este o abordare care integreaza si ne arata impactul mintii asupra corpului. Pot participa persoane sanatoase si cu afectiuni. Este bun pentru noi toti. Unii suntem aici pentru a fi vindecati, altii pentru a deveni vindecatori.

Desigur ca adevaratul vindecator este in noi, este Creatorul, este energia iubirii pe care o regasim si o accesam pentru a ne repune in starea de gratie. Dar si noi avem rolul de a ne asista unul pe celalalt in acest proces. Evident ca dupa ce ati facut Cursul de Baza si Avansat ThetaHealing® deja stiti sa lucrati cu voi insiva bine. Va spun totusi ca acest curs are surprize pentru voi … la care nici nu puteti visa.

Revenind la Cursul ThetaHealing® Anatomie Intuitiva: Timp de 15 zile (de fapt 5+1+5+1+5=17) te uiti la cine esti, cine iti doresti sa fii si eliberezi, cureti, si pui in tine, in fiinta ta tot ce este necesar pentru a-ti trai viata pe care simti in sufletelul tau ca o poti avea.

Se lucreaza pe descoperirea si eliminarea blocajelor emotionale si mentale de pe fiecare organ si sistem din corp. Se inlocuiesc convingeri/paradigme limitative cu unele care sa ne sprijine recreerea starii de sanatate si armonie, care este de fapt dreptul si programul nostru divin. Meritam si putem sa fim sanatosi si la corp … si la minte :)

Deasemenea se lucreaza pe vindecare efectiva a bolilor din corp, indiferent de natura si gravitatea lor.

Se abordeaza pe zile astfel:

 • ziua 1: atomi, microbi, paraziti;
 • ziua 2: sistemul osos;
 • ziua 3: sistemul endocrin;
 • ziua 4: sistemul digestiv;
 • ziua 5: sistemul respirator;
 • zilele 6 si 7: inima si sistemul circulator;
 • ziua 7: sistemul limfatic;
 • ziua 8: sistemele excretor si sexual;
 • ziua 9: muschii;
 • ziua 10: sistemul nervos;
 • ziua 11: pielea;
 • ziua 12: ochii;
 • ziua 13: creierul;
 • ziua 14: urechile;
 • ziua 15: corpul in ansamblul;

Cum se desfasoara zilele? In fiecare zi incepem prin a discuta cate ceva despre respectivul sistem si organ. Putina anatomie, dar mai ales care sunt emotiile si programele care impacteaza starea de bine a acelui sistem sau organ. De exemplu in ziua despre inima, discutam si lucram pe felul in care ne afecteaza gandurile si emotiile celor din jur, cum comunicam, impactul gandurilor negative asupra inimii pana la punctul in care putem sa ne producem un atac de cord, discutam si despre cum avem grija de noi si daca permitem altora sa ne ingrijeasca, despre cum ne percepem si cum ne percep ceilalti s.a.

Apoi practicam scanarea intuitiva si vindecare celorlalti, precum si a noastra pentru a ne conecta si identifica programele care ne afecteaza. Care este “adevarul” nostru despre aceste subiecte, ne uitam la ce ne ajuta modul in care vedem viata si apoi accesand starea Theta cu ajutorul Energiei a Tot ce este – a Creatorului, cerem modificarile si noile programe cu care ne dorim sa ne traim viata in continuare.

Cursul dureaza trei saptamani, cu 1 zi de pauza la 5 zile de curs. Este obligatorie participarea in fiecare zi, iar zilnic se lucreaza de la ora 9:30-16:30 (eventual 17:00… in functie de exercitii).

In fiecare zi lucram muulllttt si frumos! Si cu fiecare eliberare, ne extindem fiinta noastra si viziunea despre cine suntem si este atat de frumos sa ne reamintim de puterea noastra, de cunoasterea pe care o avem.

Ce spun cei care au participat?

Pentru mine acest curs a fost sansa unei imersii profunde in necunoscutul fiintei mele,in acea parte de care nu sunt constienta dar care imi dicteaza o mare parte din viata. Am invatat multe despre anatomia sufletului meu si am transformat acele programe care ma limitau si poate chiar ma sabotau. A fost o experienta unica pentru care sunt recunoscatoare universului si tuturor celor care au fost implicati. Recomand cu caldura acest curs transformational tuturor celor care isi doresc o evolutie constienta accelerata si nu numai!. – Carmina S.”

Cursul de Anatomie Intuitiva este minunat si va invit cu drag,

Pe curand 🙂

Andrea Filip

Master, Certificate of Science ThetaHealing® Instructor


Durata cursului ThetaHealing® Anatomie Intuitiva – 15 zile:

 • Miercuri, 15 iulie 2020 – Inregistrarea participantilor orele 9:00-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30;
 • Miercuri, 15 iulie – Duminica, 19 iulie 2020: Zile curs (1-5): 09:30 – 16:30 Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00;
 • Luni, 20 iulie 2020 – Zi libera;
 • Marti, 21 iulie – Sambata, 25 iulie 2020: Zile curs (6-10): 09:30 – 16:30 Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00;
 • Duminica, 26 iulie 2020 – Zi libera;
 • Luni, 27 iulie – Vineri, 31 iulie 2020: Zile curs (11-15): 09:30 – 16:30 Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00;

Participantii la cursul ThetaHealing® Anatomie Intuitiva primesc:

 • manualul cursului ThetaHealing® Anatomie Intuitiva, in limba romana;
 • la finalul cursului, Certificatele oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®;

🔴 Pentru a participa la cursul Anatomie Intuitiva ThetaHealing® este necesara absolvirea prealabila a cursurilor: Baza, Avansat si Sapare Profunda.

Optiuni de plata pentru inscriere si achitare integrala*:

 • pana la data de 01 iulie 2020 (inclusiv), taxa de participare este de 960 euro* (4500 lei), (beneficiezi de 11,2% reducere si economisesti 120 euro);
 • dupa data de 01 iulie, taxa de participare este de 1080 euro* (5000 lei) (pret intreg).

Taxa de participare este nerambursabila incepand cu 10 zile inainte de inceperea cursului. Rambursarea in cazul in care nu mai puteti ajunge la curs se face in proportie de 75% pana cu 10 zile inainte de inceperea cursului, cand devine nerambursabila. Ea poate fi totusi folosita pentru participarea la un curs de acelasi fel in timp de 1 an, fiind nominala si netransferabila.


Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

 Pentru inscrierea la acest curs, completati formularul dedicat si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, orarul si alte detalii legate de participare.


DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

București, 15-30 Iulie 2020 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

DORESC SĂ PARTICIP