Meniu English language

Introducere în Metoda Sedona® – Timișoara

Timișoara, 30 Octombrie 2023 Învățare experiențială Locuri disponibile

Învățare experiențială Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP

Introducere în Metoda Sedona®

Seară experiențială ‣ Acces Gratuit (pe bază de preînregistrare)


Luni, 30 octombrie, de la ora 18:45, timp de aprox. ~2 ore și jumătate, în Timișoara (în sală), aveți oportunitatea de a experimenta eleganța, simplitatea și profunzimea tehnicilor de control și eliberare emoțională și mentală, pe care le oferă Metoda Sedona®.

Prin tehnicile Metodei Sedona® poți „dezamorsa” orice bombă internă, orice stare conflictuală pe care o simți în sinea ta. Funcționează pentru obsesii dar și pentru aversiuni. Funcționează pentru mici jene dar și pentru teme majore, povești adânci și vechi.

Majoritatea oamenilor aleg între 3 tipuri clasice de gestionare a emoțiilor: prin reprimare (adică a le băga sub preș și a le nega), evitare (prin a ne distrage atenția) sau exprimare (a ne descărca pe alții). Există, din fericire, și a patra varianta, cea a eliberării emoționale. Ea funcționează perfect, la orice vârstă, indiferent de nivelul de educație, profesie, statut. Poate fi aplicată oricând, oriunde, în orice relație, cu efecte perceptibile imediat.

„Fericirea este la liber și este mai ușor decât ai crede”, zicea Lester Levenson, creatorul acestei metode.

Metoda Sedona®, ne învață cum să fim mai non-atașați, să ne elevăm starea de spirit prin folosirea unor tipuri speciale de întrebări/interogări și prin utilizarea capacității noastre native, instinctive, dar neantrenate, de a ne debarasa de ceea ce nu ne mai servește la nivel mental.

Metoda Sedona® aduce nou un fel diferit de a ne raporta la emoții, la povestea vieții, la identitatea noastră. Emoția, în general, o resimțim în corp sub forma unor senzații localizate, concentrice, difuze sau bine conturate. Cele mai multe apar a fi în zona abdomenului, de aceea, majoritatea oamenilor „fac burtă” pe măsură ce trec anii. În încercarea de a ne „astupa” disconfortul produs de emoții negative, mâncăm fără limite. Alții aleg metoda de a se contracta, și devin rigizi fizic. Acestea sunt exemple despre cum arată reprimarea sau negarea, ca mecanisme de adaptare la stres. Alții încearcă să evite trăirile negative sau să le ignore, anesteziindu-se prin muncă, alcool, televizor, platforme sociale. Iar unii cred că, descărcându-le pe alții, se mai eliberează, când colo li se întoarce ca un bumerang, când le este lumea mai dragă, prin a fi respinși, agresați sau ignorați de cei pe care i-au abuzat.

A știi doar teoretic cum să înoți nu ți-ar folosi prea mult când te-ai trezi într-o apă adâncă. Practicarea tehnicilor din cadrul evenimentului te va ajuta concret, aplicând direct pe mintea și corpul tău, cum să înoți concret în acest ocean al emoțiilor și chiar să te ridici deasupra lui. Lucrul cu Metoda Sedona® este o abordare intimă și personală, în care nu este necesară împărtășirea a ceea ce alegi ca temă, sau a lucrurilor pe care subiectul ales le trezește în tine, fiind vorba de a fi într-un fel propriu tău ghid către starea de libertate.

Participă la o seară experiențială, care este mai mult decât o conferință.  În format de workshop veți putea afla ce este, cum funcționează și mai ales cum se simte eliberarea de sclavia gândurilor, sentimentelor negative și tiparelor mentale de care ne dorim să scăpăm.

În cele două ore vei afla cum să aplici Metoda Sedona® pentru:

 • A fi mai detașat sau chiar eliberat de senzații fizice neplăcute sau dureroase.
 • A fi mai eliberat de cele nouă emoții de subzistență, negative, principale
 • A-ți atinge cu mai mare ușurință și bucurie obiectivele, nemaifiind frânat de rezistențe inconștiente.

Participarea este gratuită, presupune înscriere prealabilă și iar numărul de participanți este limitat datorită capacității sălii.  Completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind acest eveniment.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Timișoara, 30 Octombrie 2023 Învățare experiențială Locuri disponibile

Agenda propusă este:

 • luni

  • 1815 - 1840

   Înregistrarea participantilor

  • 1845 - 2115

   Desfășurare eveniment

DORESC SĂ PARTICIP