Meniu English language

Curs Manifestare și Abundență ThetaHealing® ONLINE

Online, 09➝10 Decembrie 2023 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Curs Manifestare si Abundenta Theta Healing cu Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

1680 lei
DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul Manifestare și Abundență ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Cursul de Manifestare și Abundență este magic și îți oferă uneltele care te vor ajuta să creezi cu ușurința abundența în viața ta, folosind tehnica ThetaHealing®.

Pe parcursul celor doua zile de curs, vei lucra pe baza unui chestionar de 100 de convingeri, creat de Vianna Stibal, fondatoarea Theta Healing, pe care le vei testa și care te vor ajuta să găsești cele mai profunde blocaje și convingeri care te împiedică să-ți atingi scopurile.

Acesta nu este un chestionar despre cum sa devii repede bogat, ci este, mai degrabă, un instrument universal de auto-descoperire, pentru a fi capabil să-ți utilizezi potențialul și a avea parte astfel de abundență în toate aspectele vieții tale.

În Cursul de Manifestare și Abundenta, vei învăța cum să sapi cât mai adânc pentru a elibera blocajele care te împiedică să ai abundența în viața ta, cum să îți aliniezi conștientul și subconștientul cu obiectivele tale și să folosești tehnica ThetaHealing® pentru a crea un mediu favorabil in timpul procesului de manifestare.

De asemenea, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului sute de instalări foarte puternice pentru a atrage abundenta în viața ta și a învăța cum să lucrezi cu Timpul Divin.

Cea mai mare provocare atunci când vrem să manifestam ceva în viața noastră este aceea de a hotărî ce ne dorim cu adevărat. Mulți oameni nu știu ce-și doresc în viața, de aceea le este greu să-și creeze propria viața. Alți oameni cred că viața îi conduce pe ei și se lasă în voia sorții, așteptând să vadă ce se întâmpla. Adevărul este că noi ne creăm propria realitate și este posibil pentru noi să manifestam cele mai bune „lucruri” pe care lumea ni le poate oferi, dar, mai întâi, trebuie să știm ce ne dorim în viața. Folosind tehnica testării musculare (derivata din kinesiologie), poți identifica care sunt convingerile și programele care blochează fluxul abundenței în viața ta.

Multe dintre acestea pot fi moștenite de la părinți, dar să nu fim deloc conștienți că le avem. De exemplu, dacă părinții au avut cariere de succes, dar obișnuiau să se certe des când erau acasă, ca și copil, poate ai ajuns la concluzia că dacă ai o cariera frumoasă, nu poți avea și o viața de familie fericită. Odată identificate aceste programe sabotoare, ele pot fi apoi eliberate și înlocuite instantaneu cu altele alese în mod deliberat, care să-ți transforme și să-ți înfrumusețeze viața.

În Theta Healing, conceptul de manifestare înseamnă să creezi ceva în formă fizică folosind conexiunea cu Creatorul. Fiecare afirmație, gând și acțiune sunt reflectate prin ceea ce noi manifestam în viața noastră. Fiecare decizie este reflexia din oglinda a ceea ce alegem să creăm. Ceea ce spunem și gândim are un impact direct într-un fel benefic sau în detrimentul nostru. Dacă spui mereu că ești sărac, vei fi sărac. Dacă zici și gândești că ești prosper financiar, așa vei fi. Este foarte important să ne menținem într-o vibrație pozitivă.

Orice creație apare primă data în mintea noastră, de aceea vizualizarea a ceea ce ne dorim este un pas important pentru ca acel lucru să se manifeste în viața noastră. Atunci când creierul se afla în frecvențele beta, manifestările se împlinesc în proporție de 30-40%, când creierul este în frecventele alpha, manifestările se împlinesc în 50-60% din cazuri, iar când creierul este în frecventele theta, procentul de împlinire a manifestărilor creste la 80-90%.

De asemenea, trebuie ținut cont și de faptul că, dacă manifestarea se împlinește, vom primi exact ceea ce am cerut. De aceea, trebuie să cerem lucruri cât mai elevate și mai bune, iar acestea să fie obținute în modul cel mai elevat, mai potrivit și mai bun pentru noi.

În Cursul de Manifestare și Abundenta Theta Healing vei învăța despre:

 • importanța gândurilor, cuvintelor și acțiunilor tale;
 • importanța de a ști și de a stabili exact ceea ce îți dorești;
 • cum să manifești ceea ce îți dorești în viața;
 • cum să știi ce să ceri și ce sa nu ceri Creatorului;
 • metoda de săpare adânca și de identificare a blocajelor;
 • cum să cureți posibilele blocaje;
 • cum să setezi limite;
 • amintirea viitorului;
 • cum să realizezi un plan și apoi să faci ca lucrurile să meargă în favoarea ta;
 • cum să îți setezi intențiile și să îți urmezi ideile pentru a obține succes;
 • ce este Timpul Divin și cum să te sincronizezi cu acesta.

Durata cursului Manifestare și Abundență ThetaHealing®:

 • Sâmbătă – Înrolarea participanților: orele 09:10-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30;
 • Duminică – 09:30-16:30 Curs ziua 2;
 • Pauza de prânz între orele 13:00-14:00 și alte pauze scurte de 10-15 min..

Participanții cursului Manifestare și Abundență ThetaHealing® primesc:

 • suport de curs electronic, în limba română, în format digital securizat;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesară alinierea la reguli stricte și specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanți, platforma utilizată cât și modul de participare. După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară în fiecare zi, pe durata celor 2 zile de curs.

Dată desfășurare: 09➝10 Decembrie 2023 (2 zile).

Locatia: Online, prin platforma Zoom – poți participa de oriunde ești;

► Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;

► Investiție curs: 1680 lei/persoană*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

🎟️până la data de 29 Nov. (inclusiv), taxa de participare este de 999 lei* (beneficiezi de -40,5% reducere și economisești 681 lei);

 • în perioada 29 Nov.-04 Dec. (inclusiv), taxa de participare este de 1234 lei* (beneficiezi de -26,55% reducere și economisești 446 lei);
 • după data de 04 Dec., taxa de participare este de 1680 lei (preț întreg).

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 09➝10 Decembrie 2023 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

Agenda propusă este:

 • sambata

  • 0900 - 0930

   Înregistrarea participanților

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 1

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

 • duminica

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 2

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

DORESC SĂ PARTICIP