Meniu English language

Introducere în Metoda Sedona® – LIVE • Online

Online, 07 Martie 2024 Webinar Gratuit Locuri disponibile

Webinar Gratuit Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP

Introducere în Metoda Sedona®

Seară experiențială ‣ Acces Gratuit (pe bază de preînregistrare)


Joi, 07 Martie, de la ora 19:00, timp de aprox. ~2 ore, live, Online, pe Zoom, aveți oportunitatea de a experimenta eleganța, simplitatea și profunzimea tehnicilor de control și eliberare emoțională și mentală, pe care le oferă Metoda Sedona®.

Majoritatea oamenilor aleg între 3 tipuri clasice de gestionare a emoțiilor: prin reprimare (adică a le băga sub preș și a le nega), evitare (prin a ne distrage atenția) sau exprimare (a ne descărca pe alții). Există, din fericire, și a patra varianta, cea a eliberării emoționale. Ea funcționează perfect, la orice vârstă, la toate nivelurile de educație, profesie, statut. Poate fi aplicată oricând, oriunde, în orice relație, cu efecte perceptibile imediat.

Participați la o seară experiențială în timpul căreia veți putea afla ce este, cum funcționează și mai ales cum se simte eliberarea de presiunea gândurilor, sentimentelor negative și tiparelor mentale de care ne dorim să scăpăm.

În cele două ore veți afla cum să aplicați Metoda Sedona® pentru:

 • A fi mai detașat sau chiar eliberat de senzații fizice neplăcute sau dureroase.
 • A fi mai eliberat de cele nouă emoții de subzistență, negative, principale
 • A vă atinge cu mai mare ușurință și bucurie obiectivele, nemaifiind frânați de rezistențe inconștiente.

Participarea este gratuită, presupune înscriere prealabilă, dar numărul de participanți este limitat datorită capacității puse la dispoziție de platforma ZOOM.

„Fericirea este la liber și este mai ușor decât ai crede”, zicea Lester Levenson, creatorul acestei metode.

 

Metoda Sedona®, ne învață cum să fim mai non-atașați, să ne îmbunătățim starea de spirit prin folosirea unor tipuri speciale de întrebări/interogări și prin utilizarea capacității noastre native, instinctive, dar neantrenate, de a ne debarasa de ceea ce nu ne mai servește la nivel mental.

Prin tehnicile Metodei Sedona® puteți „dezamorsa” orice bombă internă, orice stare conflictuală pe care o simțiți în sinea voastră. Funcționează pentru obsesii dar și pentru aversiuni. Funcționează pentru mici jene dar și pentru teme majore, povești adânci și vechi.

Metoda Sedona® aduce nou un fel diferit de a ne raporta la emoții, la povestea vieții, la identitatea noastră. Emoția, în general, o resimțim în corp sub forma unor senzații localizate, concentrice, difuze sau bine conturate. Cele mai multe apar a fi în zona abdomenului, de aceea, majoritatea oamenilor „fac burtă” pe măsură ce trec anii, dar și a pieptului, ca o presiune. În încercarea de a ne „astupa” disconfortul produs de emoții negative, mâncăm fără limite. Alții aleg metoda de a se contracta, și devin rigizi fizic. Acestea sunt exemple despre cum arată reprimarea sau negarea, ca mecanisme de adaptare la stres. Alții încearcă să evite trăirile negative sau să le ignore, anesteziindu-se prin muncă, alcool, televizor, platforme sociale. Iar unii cred că, descărcându-le pe alții, se mai eliberează, când colo li se întoarce ca un bumerang, când le este lumea mai dragă, prin a fi respinși, agresați sau ignorați de cei pe care i-au abuzat.

Lucrul cu Metoda Sedona® este o abordare intimă și personală, în care nu este necesară împărtășirea a ceea ce alegeți ca temă, sau a lucrurilor pe care subiectul ales le trezește în voi, fiind vorba de a fi într-un fel propriu vostru ghid către starea de libertate.

Dacă v-ați informat deja, știți despre ce e vorba și vreți să vă înscrieți deja la Cursul de Bază Metoda Sedona, din 22-24 martie, care se va desfășura online, o puteți face aici: https://andreafilip.com/curs/baza-metoda-sedona-martie-2024/

Cum a fost experiența pentru cei care au participat la Introducerea în Metoda Sedona din toamnă și cu ce au rămas participanții? Iată câteva răspunsuri de la ei:

„Mi-a rămas ca exercițiu eliminarea gândurilor negative, acceptarea și toleranța față de o persoană care m- a rănit, îndepărtarea oricărei intenții de răzbunare, iubirea necondiționată.”

„Câteva instrumente /metode simple dar foarte eficiente de eliberare emoțională.”

„Sunt atentă la emoții și încet, încet le eliberez.”

„Ideea că, de cele mai multe ori, lucrurile pot fi simple și să funcționeze…Această metodă Sedona, mi se pare extrem de simplă și interesantă, în același timp!”

„A fost ca o meditație ghidată în care am reușit să let go formidabil de ușor anumite emoții.”

„Detașarea de dorinte, să îmi permit doar să fiu, să permit emoțiilor să fie și să le eliberez, fără a mă atașa sau identifica cu ele. Când? Aici și acum!

„Mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit! Am lucrat pe eliberarea unei tensiuni din umeri și s-a eliberat aproape total. Și deși nu am lucrat pe o tuse care mă tot supăra și acolo s-a eliberat ceva. Mulțumesc!

„Pot spune că a fost o seară minunată, iar starea de liniște și pace interioară încă persistă! Mulțumesc!”

Completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind acest eveniment.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 07 Martie 2024 Webinar Gratuit Locuri disponibile

Agenda propusă este:

 • joi

  • 1845 - 1900

   Înregistrarea participantilor

  • 1900 - 2100

   Desfășurare eveniment

DORESC SĂ PARTICIP