Meniu English language

Curs REGĂSEȘTE-ȚI LIBERTATEA – Eliberare de obișnuințe, atașamente sau dependențe

Online, 10-14 mai 2021 Învățare experiențială Locuri disponibile

REGASESTE-TI-LIBERTATEA-Andrea-Filip

Învățare experiențială Locuri disponibile

777 lei
DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Acest curs va fi înregistrat astfel încât să îl poți parcurge ulterior dacă nu poți fi prezent când se va desfășura live.


În experiența zilnică, mulți oameni se simt legați într-un mod distructiv și limitați, în diverse relații: față de partenerul de viață, copii, șefi, colegi sau alte persoane.


Aldo S.Cearta mama – Sunt multe de spus aici, dar rezumatul e ca desi inca ma mai trigger-uie, nu mai actionez sau raspund de acolo asa de des, si cum nu mai intretin tiparul respectiv incepe si ea sa isi schimbe atitudinea […].

Livia V. – „In urma lucrului cu mine şi a ceea ce am invăţat din cursul tau: Nu mai am dependenta fata de programul “ Viata este un esec pentru mine in lipsa unui partener/ familii; Nu mai am dependenţa fata de emotia de dezamagire, tristete, confuzie (le-am lucrat pe rând) […].


Există persoane dependente de substanțe, de anumite produse, precum țigări, alcool sau chiar droguri. Unii sunt într-o cursă de șoareci făcând în mod repetitiv și compulsiv acțiuni precum: cumpărături, verificarea email-ului, a Facebook-ului și Instagram-ului sau chiar și lucrul timp de 12+ ore pe zi, în fiecare zi.

Libertatea este o stare a spiritului în care ne simțim ok să alegem ceva, dar este la fel de ok și să declinăm acea opțiune. În raport cu atașamentele și dependențele însă acest lucru nu se întâmplă.

Mecanismele psihologice, fiziologice și chiar spirituale sunt atât de puternice încât nesatisfacerea sau lipsa acelor elemente produce disconfort, pentru unii chiar până la contemplarea sinuciderii. Sunt desigur și cazuri extreme în care unii preferă să își încheie existența în absența persoanei dorite. Alții intră în sevraj sau chiar dezvoltă psihoze sau afecțiuni mai grave dacă o anumită dependență nu este satisfăcută.

În acest program online te familiarizezi cu cei 10 pași necesari pentru o eliberare completă. Vom parcurge împreună o descriere succintă dar suficientă a acestora. În fiecare zi vom discuta și înțelege câte două componente ale formulei. Formula celor 10 pași (care de fapt sunt vreo 40+ itemi) provine din propria mea experiență și a soțului meu, Tiberiu, din sesiunile și cursurile ThetaHealing® pe care le-am susținut, precum și din alte învățături care mi-au completat cunoașterea. Inspirația divină ne-a revelat anumite aspecte noi pe care nu le-am găsit în cursurile de până acum, de aceea e posibil să fie aspecte sau valențe noi chiar în subiecte altfel familiare.

Partea deosebită și cea mai utilă este că în fiecare zi de curs vei experimenta lucrul efectiv sub formă de procese de sondare a subconștientului, contemplare și meditații ghidate. Vom aplica formula în 10 pași pentru eliberarea a 5 obișnuințe, atașamente sau dependențe.

Pas 1. Conștientizarea și acceptarea situației. Conștientizarea dependenței, adicției, tiparului sau atașamentului. De când a început? Cum a apărut? Cum arată în prezent? Ce ți-o reactivează? Cine îmi întreține aceasta dependență/ atașament?

Pas 2. Conștientizarea intenției. Ce satisfacție, împlinire, stare caut prin ea? Ce alte beneficii am? Intenția: Cum aș vrea să fie în realitate situația, cum aș schimba lucrurile?

Pas 3. Conștientizarea impactului dependenței/atașamentului în viață. Presupune conștientizarea consecințelor la nivel personal și în relații, un inventar moral, o evidență a greșelilor.

Pas 4. Setarea intenției de vindecare/eliberare. Acceptăm că o putere superioară ne poate reda libertatea și sănătatea. De la acest punct înainte toate se realizează într-o stare de uniune, în sentimentul de iubire și în prezența Divinității. Lansăm intenția de eliberare din câmpul de conștiință individual al karmei produse de aceasta.

Pas 5. Curățarea elementelor care au creat-o și/sau o mențin în existență. Eliberarea legăturilor cu cei care ne întrețin dependența,  “contractelor spirituale”, jurăminților, promisiunilor, ș.a.

Pas 6. Curățarea de spirite și entități, entități forme-gând.

Pas 7. Ștergerea din conștiința individuală a unor tipare și amprente. Eliberarea amintirilor/memoriilor acestei dependențe, curățarea spațiilor și obiectelor de amprentele energetice ale acelor dependențe

Pas 8. Eliberarea emoțională/ letting-goUnde în corp simți cel mai puternic conexiunea cu aceasta dependență/ atașament? Observăm și dizolvăm emoția dominantă prin tehnici de eliberare emoțională.

Pas 9. Vindecarea relațiilor. Invităm la o conversatie metafizică sufletele celor care au fost implicați și afectați de dependența noastră.

Pas 10. Integrarea. Contemplăm integrarea tuturor lucrărilor, pașilor făcuți, pe toate nivelurile ființei: fizic, mental, emoțional, sufletesc. Cerem perspectiva divină asupra situațiilor și evenimentelor în care am crezut că aveam nevoie de aceea dependență; și să vedem persoanele și situațiile așa cum sunt/erau fără filtrul dependenței noastre.

Dacă miza îți este clară de la început, te invit să adresezi în primul rând acele obiceiuri sau atașamente pe care le ai deja. Dacă nu știi care sunt ale tale, ți-am pregătit o listă cu 50+: persoane, substanțe, activități, obișnuințe. Primești această listă după înrolarea completă în curs. Prin contemplare sau folosind testul muscular poți descoperi care sunt obișnuințele, atașamentele sau dependențele pe care le ai. Apoi alegi pe care dorești să lucrezi.


Ce primești la acest curs?

 • Metodologia celor 10 pași pentru eliberarea de sub dominația și influența obișnuințelor, atașamentelor, dependențelor.
 • Lucrul efectiv, sub formă de meditații ghidate, pentru eliberarea de 5 elemente:
  • 1 persoană de care ești atașată dar de care îți dorești să te eliberezi;
  • 1 substanță care îți consumă timpul, banii și te menține în automatisme;
  • 1 obicei prost de care nu reușești să scapi;
  • 1 emoție care te chinuie sau te frustrează frecvent;
  • 1 topic “surpriză”, care va reieși din nevoile participanților.
 • Un îndrumar schematic pe care îl poți folosi ulterior în lucrul cu alte adicții sau atașamente;
 • Acces online la DVD-ul Puterea Minții Subconștiente – pentru a lucra versiuni simplificate în cazul unor situații de viață deranjante dar care nu sunt atât de adânc înrădăcinate;
 • Posibilitatea de a revedea explicațiile timp de 1 lună – vei putea reface meditațiile ghidate de câte ori dorești, pe orice alte subiecte, timp de 30 de zile.

Însă, e mai important ce NU primești! Nu primești ideea că altcineva are putere asupra ta și trebuie să te salveze. Din contră, te vei îndrăgosti de puterea ta interioară de a-ți schimba viața și de a-ți vindeca corpul și relațiile. Vei simți dulceața și valoarea pe care eliberarea o aduce. Vei pleca cu mai puține suferințe, povești și durere. Aceasta este intenția și angajamentul meu pentru viața ta.

Cui se adresează acest curs? Oamenilor. Tuturor, dar mai ales celor conștienți că toate problemele de afară au o sursă înăuntru. Persoanelor care s-au lămurit că degeaba speră schimbarea celor din jur și că de fapt cel important este ca ei să fie ok.

Dar pentru că se cuvine să fie mai clar:

 • Persoanelor care doresc să se elibereze dintr-o dependență sau adicție;
 • Celor ce sunt în relații disfuncționale în care experimentează un puternic atașament;
 • Terapeuților de orice fel, care se confruntă cu clienți cu adicții și atașamente;
 • Medicilor cărora le place să își lărgească sfera de cunoaștere a psihicului și spiritului uman încât să lucreze holistic cu pacienții lor;
 • Psihologilor intersați de o abordare transpersonală, spirituală, a atașamentelor;
 • Și mai în glumă, mai în serios …
  • Femeilor dependente de soțul/bărbatul lor și de banii pe care el îi produce;
  • Workaholic-ilor și celor obsedați de carieră;
  • Sportivilor care își duc în exces plăcerea produsă de activitatea fizică;
  • Celor dependenți de știri și telenovele;
  • Părinților dependenți de oboseală;
  • Șefilor bântuiți de KPI, EBITDA, P&L;
  • Antreprenorilor dependenți de adrenalină și risc;
  • Bunicilor îngrijorați compulsiv;
  • Bolnavilor care au dezvoltat un atașament față de starea de a fi bolnav…

Fiecare modul durează între două și două ore și jumătate. Va fi trasmis în direct, online, prin platforma ZOOM. Intervalul orar al transmisiunilor este 10:00-13:00 (ora României), de luni până vineri, zilnic, în perioada 15-19 Februarie. Modulele vor fi înregistrate și îți vor fi disponibile ulterior, timp de o lună de zile, gratuit, pentru revedere, pe Vimeo, unde ulterior primești link și parolă de acces.

Vei fi inclus și într-un grup privat pe Facebook, unde vei putea împărtăși experiența și realizările tale, pune întrebări și primi extra informații și resurse.

Te aștept cu drag și veselie,

Andrea

P.S.: zilele trecute am susținut un LIVE, pe Facebook și YouTube, unde am discutat despre acest program. Am păstrat înregstrarea, poți să o urmărești mai jos:


Nu obișnuiesc să folosesc poze sau testimoniale, dar mesajele pe care le-am primit din partea unor cursanți ai primei ediții, mi-au umplut sufletul de bucurie. 💗

Cu acordul lor, iată câteva mesaje din partea cursanților:

Testimoniale-Regaseste-ti-Libertatea-cu-Andrea-Filip


Mihaela – A fost cel mai eliberator curs de pana acum din care am invatat si eliberat mult mai mult decat imi puteam imagina […]”.

Oana – Draga Andrea, cursul tau nu este doar un retetar despre cum poti sa scapi de dependente, asa cum poate induce formula celor 10 pasi. Este o calatorie de autocunoastere […]”.

Laur –A fost un curs SUPER cu multa practica aplicata. Cum e ideal. Felicit si echipa tehnica pentru logistica impecabila si ambientul de nota 10 […]”.

Mihaela S. – Oricine doreste sa simta viata fara „trebuie sa”, ii recomand cu tot sufletul sa urmeze programul „Regaseste-ti libertatea”. Mie mi-a schimbat viata si o savurez din plin clipa de clipa! e minunat!„.


Acest curs se va desfășura LIVE, într-un grup privat, prin aplicația ZOOM, începând de luni, 10 Mai, până vineri, 14 Mai, de la ora 10:00 și va dura până la aproximativ ora 13:00.

🔴 Acest curs va fi înregistrat astfel încât să îl poți parcurge ulterior dacă nu poți fi prezent când se va desfășura live.

Participarea zilnică, în cadrul sesiunilor live, nu este obligatorie.

În cazul în care alegi să participi la sesiunile live, este necesară:

Respectarea regulilor de conduită în platforma Zoom (folosirea numelui complet, camera video/web și microfonul să fie pornite și funcționale);

Prezența și participarea activă pe toată durata celor aprox. 3 ore.

Ce îți recomandăm pentru o experiență live cât mai bună?

 • acces la un computer/laptop/tabletă/smartphone cu o conexiune stabilă la internet (preferabil și o pereche de căști confortabile);
 • să fii într-un spațiu plăcut și nedistrași de mediu, pentru a putea participa activ atunci când este cazul.

Detalii importante privind acest curs:

► Durată curs : 5 Zile | Luni, 10 Mai → Vineri, 14 Mai 2021;

► Orarul:

 • înrolarea în grupul Zoom: 09:30-10:00;
 • desfășurare curs:
  • Luni: 10:00-14:00;
  • Marți-Vineri: 10:00-13:00.

► Platforma: ZOOM – foarte ușor de instalat, setat și utilizat;

Taxa de participare pentru aceast curs este 777 lei/persoană*. Pentru înscriere și achitare integrală, până pe 03 Mai (inclusiv), taxa de participare este de 555 lei* (beneficiezi de -28,6% reducere și economisești 222 lei).

Link-ul de acces și parola pentru a accesa grupul virtual din Zoom, precum și invitația în grupul privat de Facebook, sunt trimise pe email, doar după efectuarea și confirmarea plății.

Taxa de participare este nerambursabilă începând cu 10 zile înainte de începerea evenimentului.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 10-14 mai 2021 Învățare experiențială Locuri disponibile

Ca participant primești:

Metodologia celor 10 pași pentru eliberare

5 sesiuni live de lucru și meditații ghidate

Acces online la seminar bonus

Acces grup privat de Facebook

Posibilitatea de a revedea explicațiile timp de o lună (acces inregistrări)

Agenda propusă este:

 • luni

  • 0930 - 1000

   Înrolarea online

  • 1000 - 1400

   Modul Ziua 1

 • marti

  • 1000 - 1300

   Modul Ziua 2

 • miercuri

  • 1000 - 1300

   Modul Ziua 3

 • joi

  • 1000 - 1300

   Modul Ziua 4

 • vineri

  • 1000 - 1300

   Modul Ziua 5

DORESC SĂ PARTICIP