Meniu English language

Relația cu Tata – Program ONLINE

Online, 31 Ian.-04 Feb. 2022 Învățare experiențială Locuri disponibile

Relatia cu Tata - Program ONLINE

Învățare experiențială Locuri disponibile

333 lei
DORESC SĂ PARTICIP

Tata. Dumnezeul nostru pe Pământ. Pentru mulți oameni, datorită religiei, din educație sau cultura locului, tatăl era și pentru unii încă este, susținătorul vieții pe pământ, păstrătorul înțelepciunii și stâlpul familiei. Totuși, deși Dumnezeul creștinilor este iubirea completă și iertătoare, cel al musulmanilor este Atotmilostiv, poate al nostru nu a fost chiar așa. Pentru unii tați iubirea era exprimată prin „bătaia ruptă din rai”, sau prin scufundare în muncă și o absentă totală din creșterea copiilor, sau prin pretenția de la copii să fie perfecți în comportament, educație și atitudine. Oricum a fost, toți ne dorim pace în această relație, ne dorim să fim văzuți, iubiți și apreciați așa cum suntem. Îmbunătățirea relației cu tatăl, sau măcar în sinea noastră dacă el este deja „trecut”, aduce speranță, armonie și chiar magie în familiile pe care le dezvoltăm la rândul nostru. Pentru femei această intenție aduce posibilitatea unor parteneri mai buni, respectuoși, iubitori. Pentru bărbați se deschide mai mult dorința de a fi un tată, soț sau partener, bunic mai cumsecade, decent și cald.

Cele două relații, cu mama și cu tata, sunt definitorii pentru relațiile de cuplu pe care le dezvoltăm la rândul nostru și pentru modelul de familie, de parentaj pe care îl aplicăm. Împăcarea cu aceștia, desprinderea de cuib fără vinovății reziduale, cultivarea unei comunicări armonioase sau păstrarea în suflet în pace, ne permite sa ne maturizăm, să ne trăim destinul individual, și să fim mai fericiți.

Acest program este un prim pas spre iertare, compasiune și reconciliere. Toate acestea vor face loc pentru mai multă iubire, pentru că în definitiv asta ne dorim cel mai mult.

Timp de 5 zile vei primi resurse, audio, video sau text, pentru studiu, analiză și contemplare.

Scopul este să te deschizi pentru a-ți (re)cunoaște adevăratele gânduri și sentimente față de tatăl (sau tații, în caz că ai fost adopta(ă) sau ai trecut prin mai multe relații ale părinților tăi). Apoi, să îți creezi o nouă intenție, să alegi un nou fel de a fi pentru relația voastră.

Vei fi ghidat(ă) să:

 • Te uiți autentic la cum trăiește tatăl, în mintea ta
 • Îi conștientizezi darurile pe care ți le-a adus în ființa ta
 • Explorezi cum raportul cu autoritatea și religia îți este influențată de el
 • Vezi cum „îl cauți” în relațiile tale, pentru a compensa lipsa prezenței, atenției sau aprecierii sale
 • Cureți la nivel spiritual, câmpul energetic al relației cu tatăl tău.

Acestea vor fi procese individuale, relativ scurte, dar cu impact major. Implicarea ta îți va lua între o jumătate de oră și o oră pe zi. Poate dura și mai mult, dar doar dacă îți dorești.

Am pregătit pentru tine:

 • Fișe de lucru pentru explorarea relației prezente și dorite cu tatăl tău (dar poți să scrii direct într-o agendă personală, sau doar să le contempli mental, fără a lua notițe).
 • O meditație ghidată pentru eliberarea nevoii de apreciere sau siguranță de la el
 • O meditație pentru curățarea spirituală a energiilor dintre voi
 • O meditație pentru manifestarea unei noi relații cu tatăl/tații tău/tăi
 • Un exercițiu de conștientizare a proiecției tatălui în alții
 • Un exercițiu de recunoștință

🗂️ Toate materialele scrise, audio și/sau video le vei primi pe email, în fiecare zi, timp de 5 zile. Ele îți vor rămâne și le vei putea reciti sau reaudia oricând ulterior.

Pentru acea săptămână vei fi invitat(ă) pe un grup de Facebook al programului, unde te invităm să ne împărtășești experiența ta și să ne adresezi întrebări dacă îți apar la care vom găsi cea mai bună variantă să îți răspundem.

Resurse necesare:

 • o adresă de email unde vei primi în fiecare zi materialul;
 • un cont de Facebook dacă dorești să fii cu grupul care trece prin experiența ta în acea perioadă și să comunici cu noi prin acest instrument;
 • o agendă pentru notițe, idei, revelații;
 • timp necesar: 30 min. /zi sau mai mult după preferința ta;
 • Disponibilitatea și dorința de a-ți îmbunătății relația cu tatăl tău;

Te aștept cu drag și veselie,

Andrea


Detalii importante privind program online:

► Locație / Platformă: Online / Email și Grup Privat Facebook;

► Durată program: 5 Zile | Luni, 31 Ian. → Vineri, 04 Feb. 2022;

► Taxa de participare pentru aceast curs este 333 lei/persoană* .

🎟️ până la data de 14 Ian 2022 (inclusiv), taxa de participare este de 222 lei* (beneficiezi de -33,3% reducere și economisești 111 lei); după data de 14 Ian., taxa de participare este de 333 lei (preț întreg).


Dacă dorești să îți îmbunătățești și relația cu mama am creat un program care adresează în mod particular și această relație.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

 Pentru înscrierea la acest program, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 31 Ian.-04 Feb. 2022 Învățare experiențială Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP