URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni

Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni – Acest curs de 10 zile este creat pentru cei care isi doresc sa se vindece si sa ii vindece pe altii.

Multi purtam in mintea si in ADN-ul nostru frici legate de anumite boli. Aceste frici ne pot impiedica sa ii ajutam pe cei care au nevoie sau chiar pe noi insine. In mentalul individual si colectiv sunt multiple convigeri de genul: “diabetul este incurabil”; “cancerul este mai greu de vindecat decat o raceala”; refacerea oaselor dureaza minim x saptamani”; “boala X se vindeca doar prin operatii” etc.

In acest curs, folosind testul muscular, identificam credinte prin care ne limitam abilitatile de vindecare, precum:

  • “mi-e frica de ….”;
  • “nu pot vindeca….”,
  • “pot/nu pot identifica afectiunea ….”;
  • “urasc boala …”.

Trecem in revista credinte de acest fel aferente bolilor pe toate sistemele si organele: cancer, diabet, boli ale sistemului circulator, digestiv, osos, respirator, reproductiv, ale creierului, dependente s.a.

Cand cureti aceste frici si credinte limitative experienta de a fi vindecator se transforma. Vei atrage clienti care sunt pregatiti sa se vindece, pe care tu ii poti ajuta in mod real. Increderea ta in tine ca vindecator, co-creator al vindecarii cu Atoatecreatorul, creste exponential.

In fiecare din cele 10 zile vei “sapa” profund de 2 ori pe zi, pe subiectele care le identifici ca blocaje. Iti vei imbunatatii capacitatea de a-I ajuta pe altii sa mearga in subconstientul lor atat de adanc incat sa elibereze traume, drame, suferinte, juraminte, credinte ascunse bine-bine.
In fiecare zi discutam si despre cele mai frecvente boli si afectiuni prin prisma credintelor si emotiilor care le genereaza si intretin. Abordam remediile intuitive care tin de ThetaHealing®.

Cursul te sprijina, daca e cazul, sa iti cureti si retinerile fata de medici, fata de idee de a fi vindecator putand sa imbratisezi apoi aceasta parte a ta si sa poti coopera cu comunitatea medicala. Elimini si credinte ce tin de comparatie, concurenta, capacitatea de ca fi vindecator in raport cu altii.

Totodata poti lucra cu eliberarea mecanismelor prin care preiei asupra ta suferintele altora, prin care iti creezi poate boli si afectiuni ca si procese de invatare, si alte “trucuri” subtile prin care crezi ca ii ajuti pe altii cand ii fapt ai putea produce rezultate si altfel.

Pentru a participa la cursul Boli si Afectiuni ThetaHealing® este necesara absolvirea prealabila a cursurilor: Baza, Avansat, Anatomie Intuitiva.