URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Cursul ThetaHealing Jocul Vietii

Vrei sa te joci? Si sa castigi fiecare joc din viata ta?

In paradigma in care am crescut, in fiecare joc existau castigatori si pierzatori. Ori de cate ori nu avansam intr-o situatie, profesional sau personal, este pentru ca subconstientul nostru doreste sa ne protejeze de suferinte. Programele si emotiile stocate acolo anticipeaza o posibila frica, vinovatie sau rusine si fac tot posibilul sa saboteze intentiile noastre marete.

In cursul Jocul vietii am lucrat si se lucreaza cu mostenirile primite de la parinti si stramosi, pe linie genetica. Se testeaza si se elibereaza zeci de convingeri si sentimente negative legate de succes, manifestare, progres, colegi si prieteni, parinti si societate. Timp de trei zile se fac cate doua sesiuni de sapare pentru convingeri profunde, iar in final un puternic exercitiu de manifestare pentru o noua viata.

Deasemenea ne jucam cu aflarea Timpului divin si a Partenerului pentru Timpul Divin, Rememorarea viitorului si mai ales facem toate acestea pentru a trai cu prosperitate, pentru a ne creste succesul profesional, a avansa in cariera, intr-un context de apreciere, iubire si sustinere.

Dupa ce am facut de doua ori deja cursul de Jocul Vietii, cel de practicieni si cel de intructori pot sa spun cu mana pe inima ca e supeeeer tareeee. Ma simt inspirata, creativa, simt ca lumea e un loc amabil, plina de posibilitati si mai ales ma simt iubita, sustinuta si puternica. Imi doresc pentru voi toti sa simtiti la fel (daca va doriti) si va astept cu drag la acest curs beton.

Acest curs de trei zile va va incanta si sprijini in viata profesionala. Dobanditi instrumente si strategii pentru practica dumneavoastra de predare si vindecare, oferiti-va abordari pozitive pentru a creste numarul cursantilor sau al clientilor dumneavoastra.

In acest curs veti invata si veti lucra cu urmatoarele aspecte:

  • Munca de sapare asupra convigerilor – Abordare practica pentru indentificarea programelor profunde
  • Eliberati obligatii care va limiteaza, obligatii istorice
  • Eliberati aspecte care va impiedica sa actionati cu succes
  • Crestere vasta a puterii personale si influentei dumneavoastra
  • Tineti in frau presiunea din exterior in momentul in care lucrati
  • Mariti numarul instrumentelor dumneavoastra pentru abundenta infinita
  • Cresterea afacerii
  • Vizualizare si Timp Divin
  • Exercitiu puternic de manifestare

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Baza ThetaHealing si Cursul Avansat ThetaHealing

Cursul ThetaHealing Jocul Vietii dureaza trei zile!

Participantii la Cursul ThetaHealing Jocul Vietii primesc:
– Manualul cursului, in limba romana
– la finalul cursului Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.