URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing Bucuresti 02-04 nov. 2018    Cursul Avansat ThetaHealing Bucuresti 07-09 dec. 2018

Cursul ThetaHealing Manifestare si Abundenta

Cursul ThetaHealing Manifestare si Abundenta

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Baza ThetaHealing si Cursul Avansat ThetaHealing

In ThetaHealing®, conceptul de manifestare este Convingerea ca este posibil sa creezi ceva in forma fizica folosind conexiunea cu Creatorul a Tot ce Este. Fiecare afirmatie, gand si actiune sunt reflectate prin ceea ce noi manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este reflexia din oglinda a ceea ce alegem sa creem. Ceea ce zicem si gandim are un impact direct intr-un fel benefic sau in detrimentul nostru. Daca in permanenta spui ca esti sarac, vei fi sarac.  Daca  zici si gandesti ca esti prosper financiar, asa vei fi. Este foarte important sa ne mentinem intr-o vibratie pozitiva.

Adevarul este ca noi ne creem propria realitate si este posibil pentru noi sa manifestam cele mai bune „lucruri” pe care lumea ni le poate oferi. Dar in primul rand trebuie sa te hotarasti ce iti doresti in viata ta. Visezi sa experimentezi viata pe care ti-o doresti?. Multi au vise, dar nu si realitatea acestor vise desi o cauta cu multa ardoare.

Acest curs ofera un chestionar care sa va sprijine sa gasiti multe blocaje surprinzatoare si adanc ingropate care sunt intre voi si visele voastre. Va invata cum sa sapati adanc pentru a le curata; va invata despre intentie si Timpul Divin, urmat de cum sa facem ca lucrurile sa mearga in favoarea noastra. Multi oameni incearca sa foloseasca ThetaHealing® pentru a „Descarca” succes financiar complet fara a testa muscular inainte sa vada ce ii blocheaza. In unele situatii, acesti oameni se supara cand nu obtin imediat rezultatele.

ThetaHealing cu Andrea FilipIn acest curs vei invata cum sa cureti posibilele blocaje, cum sa faci un plan, cum sa iti setezi intentiile si sa iti urmezi ideile pentru a obtine succes. Acesta nu este un manual despre cum sa devenim bogati repede, ci mai curand este un instrument universal de auto-descoperire pentru a iti utiliza potentialul de a deveni abundent in toate aspectele vietii tale.