URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Testimoniale curs Theta Healing cu Andrea Filip

Cum este la cursul de Theta Healing cu Andrea?

„Experienta de Theta Healing… Am venit deschisa sa experimentez, apoi pe alocuri am fost sceptica, mi se parea „too simple to be true … ” cred ca ai mai auzit asta de nenumarate ori… :) apoi incet , incet am primit toate semnele necesare sa inteleg ca putem si avem dreptul sa traim cu ajutorul acestei forte imense, a acestei constiinte mari, intr-un cuvant putem trai cu si prin Dumnezeu..

ThetaHealing cu Andrea Filip

 Cursul tau mi-a intarit credinta, increderea si speranta in bine si in viata..

Iti multumesc pentru tot ce ai impartasit cu noi, energia ta, caldura si pasiunea pentru theta si pentru viata.. Ai multe lucruri minunate de oferit, si te sfatuiesc sa continui sa „spread love”

Denise G.

 

” Andrea e o fiinţă minunata care a reuşit să mă îndrume într-o manieră blândă,  clară şi directă în a-mi descoperi şi manifesta gândirea intuitivă, prin tehnica ThetaHealing®.

Cursul de ThetaHealing® l-am perceput ca pe o explorare interioară, care m-a dus spre o stare autentică de libertate interioară, pace şi stăpânire de sine.

O experienţă foarte puternică şi intensă! „

T.F.Ovidiu

 

„Ce pot sa spun eu acum ca marturie fata de cele doua participari este ca am inteles ca sintem intr-adevar ceea ce gindim. Am auzit de nenumarate ori aceasta expresie si abia acum am inteles-o.

ThetaHealing cu Andrea Filip

Stii, mergeam pe strada astazi, si mi-am dat seama ca imi aud gindurile ca le inteleg si subit am vazut limitarile din viata mea. Eu traiesc si manifest exact ce-mi trece prin cap, in orice domeniu. Am inteles ca nu am foarte multe lucruri in viata pentru ca eu cred ca nu se poate, sau nu exista, sau e nevoie de ceva mult peste puterea mea sa reusesc . Partea cea mai frumoasa este ca acum ma aud in timp ce cred si imediat folosesc tehnica schimbarii convingerilor. Azi m-am asezat pe o banca in parc si am intrat in theta sa schimb citeva convingeri pe care le-am constientizat cind ma plimbam prin parc. Am downloadat si citeva sentimente si imediat am fost mai usoara, mai linistita si increzatoare.

Este extraordinar sa vezi ca ai puterea asupra vietii tale, ca poti sa o indrepti inspre orice doresti sa manifesti si sa traiesti, fiindca pina am descoperit THETAHEALING eu credeam ca trebuie sa ma rog cit mai mult la Dumnezeu si cind o sa merit o sa primesc ce cer. Fals !

Am testat pe pielea mea si THETAHEALING functioneaza. Sintem creatorii  propriei vieti si eu sint abia la inceput !!! Dupa prima luna de practica ma declar multumita, repetarea cursului a fost o alegere inteleapta, fiindca sint mult mai stapina pe tehnica si ma prind mai repede ce convingeri traverseaza prin capsorul meu pe parcursul zilei….”

Nelia F.

Cursul de Theta Healing a fost pentru mine ceva ce nu am cuvinte sa definesc. A fost o experienta de cunoastere profunda, asa cum nu am mai experimentat vreodata. Cunoastere in stare pura… curatare si constientizare. Ma simt bine, eliberata, curata, impacata, armonizata, centrata cu mine si cu Dumnezeu.

Mulțumesc pe această cale Andreei Filip pentru contributia valoroasa, pentru spatiul de iubire creat de inima ei.”

Andreea R.