URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

ThetaHealing Cartea

Cartile ThetaHealing® au fost scrise de cea care a daruit lumii tehnica: Vianna Stibal, o doamna „cu har” cum se zice pe la noi. Ea a fost inca din copilarie intuitiva si spirituala. Inca inainte sa creeze aceasta tehnica a vindecat oameni si i-a sprijinit sa evolueze in viata lor. Povestea propriei ei vindecari spontane folosind aceasta metoda este descrisa in carte.

ThetaHealing este o tehnica de meditatie care confera celui care o aplica posibilitatea de a se conecta cu Sursa a Tot Ceea Ce Este, cu Dumnezeu, intr-un fel puternic, intim si direct.

Aplicand aceasta tehnica descoperim ca putem si noi sa ne vindecam mental, emotional, fizic si spiritual. Totodata putem sa ii asistam/sprijim pe altii sa beneficieze de vindecari la toate aceste niveluri.

Cele 4 vindecari se refera in general la aspectele descrise mai jos, iar in paranteza gasiti numarul capitolului din cartea care se refera la aceste aspecte (desi cu adevarat toate sunt interconectate):

 • Vindecare mentala = sa ne „razgandim”, sau sa gandim altfel :) schimbam un tipar de gandire cu altul, unul care nu ne mai place cu altul care ne place.  (capitolul 10 – Sisteme de convingeri)
 • Vindecare fizica = realmente se face bine corpul nostru, se refac organe si sisteme si functioneaza asa cum ar trebui.(capitolul 7 – ThetaHealing®)
 • Vindecare emotionala = invatam sa traim cu sentimente si emotii mai frumoase si nobile; eliberam din corp dependenta de suferinte, depresie, anxietati s.a. (capitolul 12 – Crearea sentimentelor)
 • Vindecare spirituala = evolutie!!! Dizarmoniile provin dintr-o intelegere gresita a vietii, a lui Dumnezeu, a Cine suntem. Cand invatam (capitolul 16 – Cele sapte planuri ale Existentei)

Cartea ThetaHealing® descrie in amanunt aceasta tehnica, precum si multiple aplicatii ale sale. Ea ofera toate informatiile necesare persoanelor interesate sa inteleaga cum si la ce o pot folosi. Descrie felul in care functioneaza creierul nostru si rolul diferitelor frecvente pe care le accesam. Deasemenea explica valoarea si puterea ajungerii in starea „theta”. Download Prefata carte ThetaHealing® aici! ;)

Lucrul „in Theta” ne permite sa vedem/sa aflam ce si cum gandeste mintea noastra subconstienta si sa schimbam programele/paradigmele care nu ne mai plac.

Totodata, atunci cand creierul este „in Theta” putem cere Creatorului sa ne vindece sau sa vindece o alta persoana si sa asistam/vizualizam procesul in timpul derularii lui. Putem fi deasemenea parte din etapa de recuperare a starii de bine a persoanelor atunci cand vindecare nu este „spontana”, prin a-i sprijini sa identifice blocajele din calea vindecarii totale. (unele persoane nu cred ca merita sa fie sanatoase, ca isi merita soarta … de exemplu)

Pentru a deprinde abilitatea de a lucra, va recomand sa urmati un curs ThetaHealing®. In cadrul cursurilor veti practica multe exercitii, si aproape toate sunt descrise in cartea cu acelasi titlu.

Cursurile sunt si ele de mai multe tipuri:

 • Cursul de Baza ThetaHealing® – inveti tehnica si o practici in diferite exercitii;
 • Cursul Avansat ThetaHealing® – aprofundezi tehnica, eliberezi blocaje emotionale si iti inveti structurile cu multe notiuni si sentimente noi;
 • Cursul ThetaHealing® Rhythm – este despre a-ti gasi ritmul real al mintii, corpului si spiritului, in timp ce te conectezi la frumusetea ta interioara si te iubesti pe tine prin propriile tale vise si dorinte!
 • Cursul ThetaHealing® Manifestare si Abundenta – acest curs ofera un chestionar care sa va sprijine sa gasiti multe blocaje surprinzatoare si adanc ingropate care sunt intre voi si visele voastre;
 • Cursul ThetaHealing® Jocul Vietii – Dobanditi instrumente si strategii pentru practica dumneavoastra de predare si vindecare, oferiti-va abordari pozitive pentru a creste numarul cursantilor sau al clientilor dumneavoastra;
 • Cursul ThetaHealing® Copii Curcubeu – dam liber potentialului din noi, sa se conecteze cu realitatea inconjuratoare in diversele ei formele de expresie;
 • Cursul ThetaHealing® Anatomie Intuitiva – aprofundezi scanarile intuitive (adica sa stii ce este in corpul fizic si emotional al altei persoane), lucrezi la indentificare si eliberarea convigerilor profunde si vindeci sau iti vindeci corpul, si viata :)

Prin ThetaHealing® de fapt ne reamintim ca suntem intotdeauna parte din Tot iar accesul nostru la puterea infinita a Creatorului este dreptul nostru divin si ne este la indemana in fiecare clipa. Este necesar doar sa credem intr-o Putere mai mare decat noi, si in faptul ca Ei ii este posibil orice. Indiferent de sistemul nostru religios, putem aplica aceasta tehnica, folosind numele cel mai adevarat noua si sufletului nostru pentru a ne adresa acestei Inteligente: Dumnezeu, Allah, Energie Infinita s.a.

Cele trei carti de ThetaHealing® aparute in limba romana sunt: ThetaHealing, Teta Avansat, Terapia Teta- boli si afectiuni.

Ele sunt disponibile pe www.divin.ro – mergi pe fiecare din ele si vezi cum pot ajunge in biclioteca ta!

Andrea_Filip_Theta Healing de Vianna Stibal,Andrea_Filip_ Metoda avansată de Terapie Teta Andrea_Filip_ Terapia Teta – Boli şi afecţiuni

 

 

 

 

 

 

 

Citeste Capitolul 1 si Capitolul 2 din Cartea ThetaHealing® in format PDF la: Cartea ThetaHealing® PDF.