URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Biografie

Nascuta si crescuta in Timisoara, un oras incantator cu oameni prietenosi, buni si responsabili. Am ales bine.

Am absolvit Liceul de Informatica “Grigore Moisil” pentru ca … era cel mai bun din oras si cum as fi putut alege altceva.
Apoi am urmat Facultatea de Stiinte Economice (actualmente redenumita FEAA) specializarea Relatii Internationale. A fost o perioada provocatoare si deschizatoare de drumuri. Am avut norocul sa cunosc oameni extraordinari carora le sunt profund recunoscatoare pentru sprijinul si increderea pe care mi-au acordat-o.

Studenta fiind inca din prima zi de facultate am fost membru AIESEC Timisoara, apoi Coordonator de Proiect, apoi Coordonator PR (Relatii Publice), apoi Coordonator Departament Marketing … functii multe si frumoase asa cum se cuvine unei organizatii multinationale. Aici am invatat ca in organizatii mari, cu multe ierarhii, se face “politica”. Politica in care nu m-am regasit niciodata, pentru ca preferam simplitatea si transparenta.

In 2002 am fondat Centrul de Dezvoltare a Carierei, impreuna cu sotul meu si cativa profesori “faini” – cum se zice in Banat, profesori de moda noua: activi, prietenosi, cu viziune. A fost prima organizatie de acest tip din Romania, inspirata de modelele americane pe care le-am studiat cu atentie in timpul sesiunii mele din luna februarie in timp ce se presupunea sa invat pentru examene. A meritat. M-am implicat activ in dezvoltarea organizatiei, al carei Presedinte am fost iar de-a lungul anilor am contribuit la colaborat si format multi tineri. Atmosfera pe care am creat-o in CDC a fost una de explorare, posibilitate si evolutie. Membrii puteau oricand sa propuna si sa organizeze proiecte care ii inspirau, gasind in mine si in structura creata suport, cunoastere si incurajare. Astfel de-a lungul timpului peste 30.000 tineri au beneficiat de consiliere, traininguri, oportunitati de angajare, pornire a unei afaceri sau locuri de practica. Din 2009 pana in 2016 directia prioritara a Centrului a fost Antreprenoriatul si am lansat programul Fabrica de Antreprenori, care a avut 14 editii, cu peste 500 de absolventi.  Impreuna cu alti antreprenori ne-am investit timpul si resursele in cel mai complex si transformational program de business pentru tineri. Acesti au “primit” incredere in ei insisi, in ideile lor si un nou fel de a privi si trai viata, cu integritate si armonie.

In 2003 am avut si mica mea erezie, m-am angajat ‘in banca’ la o banca de mare prestigiu international, responsabila de clienti corporate in Timisoara, spre incantarea familiei si din dorinta mea de a dobandi cunoastere in domeniul financiar. Modul de lucru ca si angajat era fundamental impotriva naturii mele antreprenoriale astfel incat am ales sa ies din sistem mai repede decat imi propusesem initial. Niciodata nu am putut sa ma supun ‘programului’, si am avut o revolta interioara constanta fata de sistemele rigide, cred ca acesta era si motivul inconstient pentru care o „innebuneam” pe mama, copil fiind, creand in permanenta motive de a pleca tarziu de acasa, astfel incat sa intarzii la scoala.
Cumva insa am compensat prin a fi descurcareata si intuitiva, si precum spuneau unii si  ‘fata desteapta’, astfel incat, in pofida absentelor, intarzierilor si altor rebeliuni, am fost intotdeauna “premianta” si ‘bursiera’ la facultate.

In 2005 am infiintat compania On Active SRL, unde sunt Partener, firma de consultanta in sourcing si expediting. Valorile si principile pe care se bazeaza aceasta afacere sunt integritatea, excelenta in afaceri, livrarea rezultatelor promise si “incantarea” clientului. www.onactive.ro

Intotdeauna am fost interesata de dezvoltarea mea profesionala si personala si de aceea mi-am completat pregatirea universitara cu traininguri si cursuri pe multiple teme, atat de multe incat o vad ca pe o provocare sa mi le amintesc pe toate. Oricum m-am asigurat ca sunt familiara cu toate aspectele unei afaceri si prin activitatile profesionale derulate mi-am dobandit si competentele practice. Apoi am inceput sa predau cursuri de dezvoltare personala si profesionala impartasind atat teoria cat si din experienta mea practica de business. Am livrat traininguri pe subiecte precum: Managementul Proiectelor, Managementul Resurselor Umane, PR (Relatii Publice), Vanzari, Branding personal, Managementul Timpului, Selectie si recrutare de persoanal, Planificarea Carierei si Dezvoltare Personala, Planul de Afaceri.

Ca si hobby, am urmat doi ani Facultatea de Arte, specializarea Design Ambiental, satisfacandu-mi interesul si placerea pentru desen, arhitectura si feng shui.

Sunt coach profesionist, cu formare de coaching in cadrul programului oferit de Alain Cardon (http://www.metasysteme-coaching.ro). In cadrul sesiunilor de lucru individual imbin arta coachingului cu ThetaHealing, rezultand un nou viitor creat liber de constrangerile trecutului. Astfel oamenii vad noi posibilitati pentru ei in domeniile pe care lucram, constientizeaza autolimitarile pe care le au, eliberam blocajele mentale si emotionale, schimbam convingerile care ii saboteaza subtil din subconsient si planificam actiunile viitoare dintr-un context de libertate si putere.

Incepand din mai 2012 sunt Instructor Certificat Avansat ThetaHealing, iar din 2014 Master si Certificate of Science in ThetaHealing si sunt foarte fericita ca am descoperit aceasta tehnica si pot sa o ofer lumii mai departe. Ma simt ca si pestele in apa predand aceste cursuri, ca si cum am mai facut acest lucru de cand ma stiu. Mai multe despre tehnica va invit sa cititi in paginile din acest site. Este o incantare si un privilegiu sa vad cum participantii se reconecteaza la capacitatile lor intuitive si natura lor completa si complexa din toate dimensiunile. Fiecare constientizeaza cum functioneaza mintea si viata lor, apoi in mod proactiv actioneaza in crearea unui nou viitor, eliberandu-se si transformand convingeri si relatii nebenefice in unele care le dau aripi sa zboare catre cea mai inalta, elevata si frumoasa viziune pe care o au despre cine sunt si pot fi in aceasta experienta umana.

Si pentru ca viitorul il scriem acum, biografia va continua…