URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Abundenta Nelimitata – Bucuresti, 26-30 aprilie 2017

Aprilie 26, 2017 @ 9:30 am - Aprilie 30, 2017 @ 5:00 pm

lei1456

Abundenta Nelimitata – pachet combo

(curs ThetaHealing® Jocul Vietii + curs ThetaHealing® Manifestare si Abundenta)

Pornim intr-o curatenie de primavara masiva a mintii, o debarasare de convigeri limitative.

Descatuseaza prosperitatea și bucura-te de abundenta infinita a vietii.

Este momentul ca ceea ce te-a impiedicat sa iti implinesti intentiile sa fie eliminat, curatat și lasat in trecut. Ai in tine resurse nelimitate de creativitate, originalitate, energie pe care le poti canaliza catre manifestarile pe care ti le doresti. Aceasta este realitatea și nu promisiunea unui curs. Este pachetul tau interior cu care te-ai nascut.

Din pacate atunci cand erai copil ti s-a spus ca „esti prea mic și nu poti face x”, „trebuie sa mai inveti”, „trebuie sa mai cresti”, „banii se fac greu”, „unii au noroc, altii nu”, „suntem saraci” și multe alte lucruri care erau reale pentru cei care le enuntau, dar gata. Ai crescut, ai invatat, esti mare!!! Acum e momentul ca vocea mica din capul tau care te saboteaza sa isi schimbe „placa” și sa cante niste melodii mai moderne.

Gandeste-te exista tineri de 23 de ani miliardari, exista oameni care la 70 de ani isi continua studiile și devin doctori in diverse domenii, tinara de 17 ani Malala Yousafzai a luat premiul Nobel pentru pace. Exceptii!!! Zic unii. Dar cine spune sa nu fim fiecare dintre noi o exceptie. Sa traim o viata iesita din normele care ne inconjoara, sa ne asumam rolul de creatori ai orarului, experientelor si trairilor noastre.

In aceste 5 zile ne vom identifica tiparele vibrationale care le intretinem sub forma obisnuintelor, gandurilor, emotiilor dominante și le vom transmuta incat sa vibram la un nou nivel, mai inalt. Aceste noi nivele vor corespunde unui grad superior de implinire, fericire, venituri și unei perspective mai largi, cuprinzatoare și clare asupra vietii.

Vom vedea posibilitati, lectii și beneficii unde inainte vedeam ziduri și frane.

Vom transforma relatii și felul in care noi participam in ele, aducand mai multa intelegere, usurinta, libertate de simtire și comunicare mai autentica.

Vom primi, manifesta și trai ceea ce este deja al nostru, pus de o parte, dorit și vizualitat poate de ani de zile, dar tinut la distanta de vechile limitari.

Ne vom antrena intr-un fel nou de a manifesta.

Bonus: ne vom antrena in eliberarea emotiilor (letting go) de frica, rusine, vinovatie in ceea ce priveste dorintele noastre. In plus, va veti curata de dependenta de saracie, plangere de mila, amanare, epuizare (“work-a-holism”). (Mentiune: Cei ce veniti doar la Jocul Vietii sau doar la Manifestare si Abundenta nu garantez ca prindeti chiar toate- toate bonusurile. Curatarile de dependente le voi face … cand vine inspiratia in cele 5 zile, fara planificare prealabila. Ele sunt o completare personala la curricula standard.)

Intentia mea este sa fie o emanatie de voie buna si iubire, simplitate si usurinta in vindecarile mentale si emotionale, o joaca pentru sufletul nostru prin care sa ne regasim si mai mult puterea creatoare si bucuria de a primi intentiile manifestate.

*Daca doriti sa participati, este necesar sa fii absolvit deja cursul de Baza si cursul Avansat. Datele urmatoarelor cursuri planificate de acest fel le gasiti aici: http://andreafilip.com/evenimente/

Cursul Abundenta Nelimitata dureaza 5 zile:

In primele trei zile implementam cursul ThetaHealing® Jocul Vietii, descrierea este aici: Cursul Jocul Vietii ThetaHealing® – Bucuresti, 26-28 aprilie 2017

Apoi implementam cursul ThetaHealing® Manifestare si Abundenta, descrierea lui este aici: Cursul ThetaHealing® Manifestare si Abundenta – Bucuresti, 29-30 aprilie 2017

Orarul va fi:

  • Miercuri – 09:10-09:30 Inregistrarea participantilor; Curs ziua 1: 09:30-17:00;
  • Joi – Duminica – 09:30-17:00 Curs ziua 2,3,4 si 5; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00.

Participantii la cursul Abundenta Nelimitata primesc:

  • manualele cursurilor ThetaHealing® Jocul Vietii + Manifestare si Abundenta, in limba romana;
  • la finalul cursului Certificatele oficiale inregistrate si eliberate de ThetaHealing Institute of Knowledge®;

Pentru inscriere completati formularul de mai jos si veti primi un email cu datele privind plata, orarul si locatia.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Plata tarifului de participare de 1456 lei/persoana se poate face si in prima zi de curs in numerar, dar este necesar sa completati in prealabil datele dvs in formularul de mai jos. 

Va astept cu mare drag! :)

Detalii

Începere:
Aprilie 26, 2017 @ 9:30 am
Se termină:
Aprilie 30, 2017 @ 5:00 pm
Preţ:
lei1456
Eveniment Categories:
, , , ,
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
http://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, Romania

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/