URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Curs de Baza ThetaHealing Cluj Napoca 12-14 mai 2017

Mai 12, 2017 @ 4:30 am - Mai 14, 2017 @ 4:30 pm

lei777

Ai auzit deja de suficiente ori ca subconstientul iti controleaza viata si vrei sa inveti cum sa iti controlezi tu subconstientul?

Atunci teoretic esti pregatit pentru a invata tehnicile ThetaHealing®.

Cursul de Baza ThetaHealing® este un curs pentru omul modern, care isi imbratiseaza si accepta natura umana si deopotriva spirituala. Este pentru cei care au inteles ca sunt mai mult decat corpul lor fizic si mintea hiperactiva, si care isi doresc sa devina maestri propriilor lor vieti.

Ce este ThetaHealing®

ThetaHealing® este o tehnica de meditatie pentru omul modern, care vrea rezultate acum, care si-a acceptat natura umana si spirituala si doreste sa le traiasca pe amandoua din plin.

Mai este o conditie, sa fii deschis sa treci dincolo de felul obisnuit de a vedea lucrurile si a obtine rezultate si sa iti permiti un nou inceput. O re-conditionare a creierului tau cu o noua viziune asupra a Tot ce este sa iti devina manual de utilizare pentru viata. In noua viziune poti sa ai, sa fii si sa faci tot ceea ce iti doresti, vine din iubire si este pentru binele tau suprem.

Oamenii in general sunt surprinsi cand vad cum “gandeste” subconstientul lor, si inteleg de ce au ceea ce au in viata lor in prezent si de ce relatiile lor sunt asa cum sunt.

Cursul de Baza ThetaHealing® prezinta tehnica ThetaHealing® si se lucreaza cu aceasta tehnica atat individual cat si cu ceilalti participanti. Fiecare ajunge sa experimenteaza beneficiile si optiunile lucrului ‘in Theta’ astfel incat le este usor sa le aplice ulterior in viata de zi cu zi.

Esenta in cursul de Baza ThetaHealing® este practicare tehnicilor care va permit sa va schimbati tiparele de viata mentinute in existenta de convingeri istorice, genetice, de baza sau sufletesti, fie auto-create, fie impuse din exterior.

Cursantul va invata sa iti identifice propriile convingeri si va practica eliminarea lor pentru un coleg din curs. Aceasta practica poate revela rapid sisteme de credinte care ar necesita ani de psihoterapie traditionala, aratand simplu corpului cum sa inlocuiasca credinte sau sentimente limitative cu unele pozitive.

Deoarece programele acestea sunt si cauza stresului interior, pentru ca sunt de multe ori in conflict cu mintea constienta, ele sunt adevarata sursa a multor boli. De accea cand veti inlocui anumite programe, veti putea experimenta vindecari spontane ale unor afectiuni fizice pe care le aveti de mult timp sau sunt deja acute.

Aplicatiile lucrului in Theta sunt multiple si rezultatele sunt clare:

 • pentru corpul fizic: te poti vindeca de afectiuni, sa eliberezi toxine, radiatii, metale grele;
 • pentru corpul emotional: eliberezi suferinte, traume, sentimente negative (frici, furie, anxietate, s.a.) din memoria celulara, din diferite organe, din structuri subtile;
 • pentru aura/campul tau energetic si spatiile in care iti petreci timpul: se pot elimina, daca exista, suflete ratacite, amintiri flotante, energii negative, blesteme, juraminte, vraji. Toate acestea se realizeaza extrem de simplu, rapid si fara frica;
 • pentru relatii: manifestare sufletului pereche; in plus creierul invata noi sentimente, se creaza noi neuroni si se schimba chimia creierului pentru a le putea produce, se elibereaza juraminte si legaturi care nu mai sunt potrivite s.a.;
 • pentru abundenta: inveti cum sa ceri si sa manifesti ceea ce iti doresti si este pentru binele tau suprem.

Alte topici si exercitii includ invatarea discernamantului cand lucram cu Ghizi si Ingeri Pazitori, o introducere in legile manifestarii, citirea viitorului, echilibrarea nivelului serotoninei si nonadrenalinei, eliberarea metalelor grele si radiatiilor, suflete pereche, spirite ratacite si implanturi, cele 7 Planuri ale Existentei, protocolul pentru a vindeca o varietate de conditii si boli lucrand cu Creatorul.

La sfarsitul cursului, studentul este pregatit sa devina un practician ThetaHealing® ca ThetaHealer®.

Durata cursului de Baza ThetaHealing®:

 • Vineri – Inregistrarea participantilor orele 16:30 – 17:00; Curs ziua 1: 17:00 – 21:00;
 • Sambata– 09:30-16:30 Curs ziua 2; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00;
 • Duminica – 09:30-16:30 Curs ziua 3; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00;

Participantii cursului de Baza ThetaHealing® primesc:

 • manualul cursului, in limba romana sau engleza;
 • cartea ThetaHealing scrisa de Vianna Stibal, in limba romana;
 • la finalul cursului Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge®.

Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Pentru inscriere completati formularul de mai jos si veti fi contactat ulterior pentru datele privind plata, orarul si locatia exacta. Tariful de participare: 777 lei / persoana.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com

*Daca doriti sa refaceti acest curs, va rugam cititi in prealabil variantele de participare descrise in pagina: Intrebari frecvente.

Înscrie-te acum, completând formularul de mai jos:

Detalii

Începere:
Mai 12, 2017 @ 4:30 am
Se termină:
Mai 14, 2017 @ 4:30 pm
Preţ:
lei777
Eveniment Categories:
, , , ,
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
http://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, Romania

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/