URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență București 11-12 ian. 2020

Ianuarie 11 @ 9:30 am - Ianuarie 12 @ 4:30 pm

lei888
Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență București 11-12 ian. 2020

? Pentru a participa la cursul Manifestare și Abundență este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă (Dig Deeper).

Cursul de Manifestare și Abundență ThetaHealing® este magic și îți oferă uneltele care te vor ajuta să creezi cu ușurință abundența țn viața ta, folosind tehnica ThetaHealing®. Pe parcursul celor două zile de curs, vom lucra pe baza unui chestionar de 100 de convingeri, creat de Vianna Stibal, fondatoarea ThetaHealing®, pe care le vei testa și care te vor ajuta să găsești cele mai profunde blocaje și convingeri care te împiedică să-ți atingi scopurile. Acesta nu este un chestionar despre cum să devii repede bogat, ci este, mai degrabă, un instrument universal de autodescoperire, pentru a fi capabil să-ți utilizezi potentialul și a avea parte astfel de abundenta în toate aspectele vieții tale.

În acest curs, vei învăța cum să sapi cât mai adânc pentru a elibera blocajele care te împiedică să ai abundența în viața ta, cum să îți aliniezi conștientul și subconștientul cu obiectivele tale și să folosești tehnica ThetaHealing® pentru a crea un mediu favorabil în timpul procesului de manifestare.

De asemenea, vei primi sute de instalări foarte puternice pentru a atrage abundența în viața ta și vei învăța cum să lucrezi cu Timpul Divin.

Cea mai mare provocare atunci când vrem să manifestăm ceva în viața noastră este aceea de a hotărî ce ne dorim cu adevărat. Mulți oameni nu știu ce-și doresc în viață, de aceea le este greu să-și creeze propria viață. Alți oameni cred că viața îi conduce pe ei și se lasă în voia sorții, așteptând să vadă ce se întamplă. Adevărul este că noi ne creăm propria realitate și este posibil pentru noi să manifestăm cele mai bune „lucruri” pe care lumea ni le poate oferi, dar, mai întâi, trebuie să știm ce ne dorim în viață.

Folosind tehnica testării musculare (derivată din kinesiologie), poți identifica care sunt convingerile și programele care blochează fluxul abundenței în viața ta. Multe dintre acestea pot fi moștenite de la părinți, dar să nu fim deloc conștienți că le avem. De exemplu, dacă parinții au avut cariere de succes, dar obișnuiau să se certe des când erau acasă, ca și copil, poate ai ajuns la concluzia că dacă ai o cariera frumoasă, nu poți avea și o viață de familie fericită. Odată identificate aceste programe sabotoare, ele pot fi apoi eliberate și înlocuite instantaneu cu altele alese în mod deliberat, care să-ți transforme și să-ți înfrumusețeze viața.

În ThetaHealing®, conceptul de manifestare înseamna să creezi ceva în formă fizică folosind conexiunea cu Creatorul. Fiecare afirmație, gând și acțiune sunt reflectate prin ceea ce noi manifestăm în viața noastră. Fiecare decizie este reflexia din oglindă a ceea ce alegem să creăm. Ceea ce spunem și gândim are un impact direct într-un fel benefic sau în detrimentul nostru. Dacă spui mereu că ești sărac, vei fi sărac. Dacă zici și gândești că ești prosper financiar, așa vei fi. Este foarte important să ne menținem într-o vibrație pozitivă.

Orice creație apare prima dată în mintea noastră, de aceea vizualizarea a ceea ce ne dorim este un pas important pentru ca acel lucru să se manifeste în viaţa noastră. Atunci când creierul se află în frecvențele Beta, manifestarile se împlinesc în proportie de 30-40%, când creierul este în frecvențele Alpha, manifestările se împlinesc în 50-60% din cazuri, iar când creierul este în frecvențele Theta, procentul de împlinire a manifestărilor crește la 80-90%.

De asemenea, trebuie ținut cont și de faptul că, dacă manifestarea se împlinește, vom primi exact ceea ce am cerut. De aceea, trebuie să cerem lucruri cât mai elevate și mai bune, iar acestea să fie obținute în modul cel mai elevat, mai potrivit și mai bun pentru noi.

În Cursul de Manifestare și Abundență ThetaHealing® vei învata despre:

 • importanța gândurilor, cuvintelor și acțiunilor tale;
 • importanța de a ști și de a stabili exact ceea ce îți dorești;
 • cum să manifești ceea ce îți dorești în viață;
 • cum să știi ce să ceri și ce sa nu ceri Creatorului;
 • metoda de săpare adâncă și de identificare a blocajelor;
 • cum să cureți posibilele blocaje;
 • cum să setezi limite;
 • amintirea viitorului;
 • cum să realizezi un plan și apoi să faci ca lucrurile să mearga în favoarea ta;
 • cum să îți setezi intențiile și să îți urmezi ideile pentru a obține succes;
 • ce este Timpul Divin și cum să te sincronizezi cu acesta;
 • și muuulltee altele.

? Pentru a participa la cursul Manifestare și Abundență este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă (Dig Deeper).

Participanții cursului Manifestare si Abundenta ThetaHealing® primesc:

 • suportul de curs – manualul/chestionarul, în limba română;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Durata cursului Manifestare și Abundență ThetaHealing®:

 • Sâmbătă – Înregistrarea participanților orele 09:00 – 09:30; Curs ziua 1: 09:30 – 16:30;
 • Duminică – 09:30-16:30 Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

 • până la data de 01 dec. 2019 (inclusiv), taxa de participare este de 650 lei (beneficiezi de 26,8% reducere și economisești 238 lei);
 • între data de 01 dec. 2019 și 05 ian. 2020, taxa de participare este de 777 lei* (beneficiezi de 12,5% reducere și economisești 111 lei);
 • după data de 05 ian. 2020, taxa de participare este de 888 lei* (preț întreg).

Taxa de participare este nerambursabilă începând cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteti ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel în timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.

Pentru înscriere completați formularul de mai jos și veți primi un e-mail cu informații privind modalitățile de plată, orarul și locația.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail la: mail@andreafilip.com.

*Dacă doriți să refaceți acest curs, vă rugăm citiți în prealabil variantele de participare descrise în pagina Întrebări frecvente.

Înscrie-te acum, completând formularul de mai jos:

Detalii

Începere:
Ianuarie 11 @ 9:30 am
Se termină:
Ianuarie 12 @ 4:30 pm
Preţ:
lei888
Eveniment Categories:
, , , ,
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
https://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, Romania

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/