URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Cursul Săpare Profundă / Dig Deeper ThetaHealing® București 24-25 oct. 2020

Octombrie 24 @ 9:30 am - Octombrie 25 @ 4:30 pm

Locuri Limitate
Cursul Sapare Profunda Dig Deeper ThetaHealing Bucuresti 24-25 oct 2020

🔴 Pentru a participa la Cursul Săpare Profundă ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază și Avansat.

Cursul Săpare Profundă te ajută să devi competent și eficient în identificarea credințelor profunde care mențin în loc o anumită problemă în viața ta. La rădăcina oricărei situații care persistă se află memorii, traume, gânduri și emoții, pe care odată identificate le putem elimina cu ajutorul iubirii necondiționate și inspirației Creatorului, Lucrului asupra Credințelor și Sentimentelor.

Dacă nu poți să identifici cu succes adevărata origine a problemei nu vei ști ce convingeri să schimbi. De aceea schimbările pot fi doar temporare iar credințele negative care nu au fost curățate, dar sunt miezul problemei, vor fi în continuare bariere în calea adevăratei vindecări.

Timp de două zile vei aplica opt metode de săpare, în funcție de tema pe care dorești să o rezolvi. Fie că este vorba de manifestări care nu se întâmplă încă în viața ta, boli care te deranjează, probleme de familie sau în relația de cuplu, lucruri pe care le consideri imposibile de obținut în viață dar ți le dorești, le poți lua una câte una și rezolva.

Odată familiarizat/ă cu tehnicile de săpare le poți aplica oricând în viața ta sau, ca și terapeut, pentru a îți sprijini clienții. Tehnicile de săpare accelerează obținerea de rezultate și, în fond, acest lucru n-il dorim cu toții. În loc să schimbi credință cu credință, știind că avem milioane de convingeri limitative, mai bine ne familiarizăm cu aceste instrumente și mergem direct la rădăcina problemelor. Într-un fel este vorba despre un mini curs de Anatomie Intuitivă ThetaHealing®, anticipând prin maniera de lucru următoarele cursuri în care bună parte a timpului facem săpări (cursuri de practicieni și de instructori).

La completarea cursului de Săpare Profundă (Dig Deeper), vei avea suficientă cunoaștere și experiență pentru a face în continuare munca de credințe asupra ta și asupra altora. Vei fi capabil să cunoști toate tehnicile de identificare și eliberare a credințelor ascunse care operează la nivel profund.

După absolvirea cursului de Săpare Profundă vei avea acces și te aștept cu drag la celelalte cursuri, cum ar fi Manifestare și Abundență, Relația cu Partenerul, Relația cu Dumnezeu, Anatomie Intuitivă, RHYTHM – Pentru o greutate perfectă, Jocul Vieții și altele.


🔴 Pentru a participa la Cursul Săpare Profundă ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază și Avansat.

🗝 Absolvirea acestui curs este o condiție obligatorie pentru a avea acces la curricula extinsă ThetaHealing® și pentru a te bucura de multe alte experiențe de vindecare folosind această minunată tehnică.

Participanții cursului Săpare Profundă ThetaHealing® primesc:

  • suport de curs, în limba română sau engleză;
  • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Durata cursului Săpare Profundă ThetaHealing®:

  • Sâmbătă – Înregistrarea participanților orele 09:00 – 09:30; Curs ziua 1: 09:30 – 16:30;
  • Duminică – 09:30-16:30 Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

  • până la data de 03 oct. 2020 (inclusiv), taxa de participare este de 999 lei* (beneficiezi de 10% reducere și economisești 112 lei);
  • după data de 03 oct. taxa de participare este de 1.111 lei* (preț întreg).

Locurile sunt limitate. Doar 20 locuri sunt disponibile.  Locul tau va fi rezervat automat doar dupa efectuarea si confirmarea platii. Pentru a pastra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate in ordinea confirmării platilor.

Taxa de participare este nerambursabilă începând cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteti ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel în timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru inscrierea la acest curs, completati formularul dedicat si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, orarul si alte detalii legate de participare.


 

Detalii

Începere:
Octombrie 24 @ 9:30 am
Se termină:
Octombrie 25 @ 4:30 pm
Preţ:
Locuri Limitate
Eveniment Categories:
, , , ,
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
https://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, Romania

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/