URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Cursul Săpare Profundă / Dig Deeper ThetaHealing® ONLINE 12-13 oct. 2020

Octombrie 12 @ 9:30 am - Octombrie 13 @ 5:00 pm

Locuri Limitate
Cursul Sapare Profunda Dig Deeper ThetaHealing ONLINE 12-13 oct 2020

🔴 Pentru a participa la Cursul Săpare Profundă ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază și Avansat.

Cursul Săpare Profundă te ajută să devi competent și eficient în identificarea credințelor profunde care mențin în loc o anumită problemă în viața ta. La rădăcina oricărei situații care persistă se află memorii, traume, gânduri și emoții, pe care odată identificate le putem elimina cu ajutorul iubirii necondiționate și inspirației Creatorului, Lucrului asupra Credințelor și Sentimentelor.

Dacă nu poți să identifici cu succes adevărata origine a problemei nu vei ști ce convingeri să schimbi. De aceea schimbările pot fi doar temporare iar credințele negative care nu au fost curățate, dar sunt miezul problemei, vor fi în continuare bariere în calea adevăratei vindecări.

Timp de două zile vei aplica opt metode de săpare, în funcție de tema pe care dorești să o rezolvi. Fie că este vorba de manifestări care nu se întâmplă încă în viața ta, boli care te deranjează, probleme de familie sau în relația de cuplu, lucruri pe care le consideri imposibile de obținut în viață dar ți le dorești, le poți lua una câte una și rezolva.

Odată familiarizat/ă cu tehnicile de săpare le poți aplica oricând în viața ta sau, ca și terapeut, pentru a îți sprijini clienții. Tehnicile de săpare accelerează obținerea de rezultate și, în fond, acest lucru n-il dorim cu toții. În loc să schimbi credință cu credință, știind că avem milioane de convingeri limitative, mai bine ne familiarizăm cu aceste instrumente și mergem direct la rădăcina problemelor. Într-un fel este vorba despre un mini curs de Anatomie Intuitivă ThetaHealing®, anticipând prin maniera de lucru următoarele cursuri în care bună parte a timpului facem săpări (cursuri de practicieni și de instructori).

La completarea cursului de Săpare Profundă (Dig Deeper), vei avea suficientă cunoaștere și experiență pentru a face în continuare munca de credințe asupra ta și asupra altora. Vei fi capabil să cunoști toate tehnicile de identificare și eliberare a credințelor ascunse care operează la nivel profund.

După absolvirea cursului de Săpare Profundă vei avea acces și te aștept cu drag la celelalte cursuri, cum ar fi Manifestare și Abundență, Relația cu Partenerul, Relația cu Dumnezeu, Anatomie Intuitivă, RHYTHM – Pentru o greutate perfectă, Jocul Vieții și altele.


🔴 Pentru a participa la Cursul Săpare Profundă ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază și Avansat.

🗝 Absolvirea acestui curs este o condiție obligatorie pentru a avea acces la curricula extinsă ThetaHealing® și pentru a te bucura de multe alte experiențe de vindecare folosind această minunată tehnică.

 

Durata cursului Săpare Profundă ThetaHealing®:

  • Luni – Inrolarea online: orele 9:15-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30;
  • Marți – 09:30-16:30 Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;

Participanții cursului Săpare Profundă ThetaHealing® primesc:

  • suport de curs, în limba română sau engleză;
  • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
Detalii importante despre acest format de curs:

Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.

Locurile sunt limitate. Doar 20 locuri sunt disponibile.

Locatia: Online – poti participa de oriunde esti;

► Platforma: ZOOM – foarte usor de instalat si utilizat;

► Dotari minime: un computer / laptop / tableta / smartphone cu o conexiune stabila la internet si de preferinta, o pereche de casti;

► Investitie curs: 350 euro/persoana (1680 lei). Locul tau va fi rezervat automat doar dupa efectuarea si confirmarea platii. Pentru a pastra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate in ordinea confirmării platilor.

Taxa de participare este nerambursabila incepand cu 10 zile inainte de inceperea cursului. Rambursarea in cazul in care nu mai puteti ajunge la curs se face in proportie de 75% pana cu 10 zile inainte de inceperea cursului, cand devine nerambursabila. Ea poate fi totusi folosita pentru participarea la un curs de acelasi fel timp de 1 an, fiind nominala si netransferabila.


Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru inscrierea la acest curs, completati formularul dedicat si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, orarul si alte detalii legate de participare.


 

Detalii

Începere:
Octombrie 12 @ 9:30 am
Se termină:
Octombrie 13 @ 5:00 pm
Preţ:
Locuri Limitate
Eveniment Categories:
, , ,
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
https://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Online
Romania, România

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/