URMATOARELE EVENIMENTE:
Cursul Sapare Profunda / Dig Deeper ThetaHealing® Bucuresti 22-23 iunie 2019     Curs Meditația Pentru Începători, București 29 iunie 2019     Cursul Anatomie Intuitiva, Bucuresti 02-18 aug. 2019

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Frecventa Bucuriei – Serie Online Gratuita

august 8, 2018 @ 6:00 pm - Octombrie 9, 2018 @ 8:30 pm

GRATUIT

FRECVENȚA BUCURIEI – TEHNICI PENTRU EVOLUȚIE

serie online gratuită, în 12 episoade

O viață liniștită, plină de iubire, care iți oferă bunăstare materială, succes profesional și timp pentru pasiunile tale!

Aceasta este intenția cu care iți ofer acestă serie online gratuită. Descoperă idei inspirante, practici concrete și sfaturi înțelepte, testate de mine cu rezultate încântătoare.

Urmărește online câte un episod nou, în fiecare săptămână, începând cu 1 august până pe 17 octombrie, în fiecare miercuri, începând cu ora 19:00 (ora României). Accesul gratuit la această serie se obține după înscrierea în formularul de participare situat la finalul acestei pagini.

 

Detalii importante:

– pentru a vedea episoadele accesează săptămânal link-ul pe care il primești imediat după înscriera în formularul de participare;

– doar la acel link și la ora stabilită se pot vedea GRATUIT aceste episoade;

– difuzarea se face în fiecare MIERCURI, de la ora 19:00 (ora României) și până se termină (vezi mai jos duratele episoadelor);

– episoadele sunt difuzate GRATUIT DOAR la orele si zilele stabilite.

 


Găsești în playlist-ul de jos câte un extras din fiecare episod ce va rula în decursul acestei serii.


  • Dotari minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet (opțional căști).
  • Te poți înscrie în acest program oricând în perioada lui de deșfășurare cu mențiunea că vei putea urmării exclusiv episoadele care urmeaza din punct de vedere cronologic.

Agenda episoadelor deja difuzate, este:

Episodul 1 | 1 Aug. | Regăsește-ți Strălucirea  [A fost difuzat]

Este foarte la modă să citim cărţi despre cum să învăţăm să gândim pozitiv, dar, în realitate, acest lucru nu este suficient. Gândirea pozitivă funcţionează numai dacă mintea conştientă şi mintea subconştientă sunt aliniate. Mintea subconştientă este un fel de pilot automat al organismului şi este responsabilă pentru cel puţin 90% dintre gândurile, emoţiile şi acţiunile noastre din fiecare zi.

Episodul 2 | 8 Aug. | 7 Practici alese pentru Relații [A fost difuzat]

A fi într-o relaţie – cu noi înşine, de cuplu, de familie, de prietenie, profesională – este o adevărată provocare, dar, în acelaşi timp, este şi unul dintre cele mai frumoase aspecte ale vieţii noastre. În seminarul „7 Practici pentru Relaţii” Andrea îţi prezintă cele mai simple şi eficiente metode pentru a cultiva relaţii valoroase, care să ne împlinească şi să ne încarce pozitiv.

Episodul 3 | 15 Aug. | 7 Practici alese pentru Comunicare [A fost difuzat]

A fi autentici înseamnă a ne cunoaşte cu adevărat pe noi înşine, dar şi a fi o oglindă pentru ceilalţi, ca ei să poată fi, la rândul lor, ei înşişi. În seminarul „7 Practici pentru Comunicare” se vorbeşte despre comunicare în toate aspectele ei şi prezintă şapte metode cu ajutorul cărora să ajungem să ne exprimăm autentic şi impecabil cu ceilalţi, dar şi cu noi înşine.

Episodul 4 | 22 Aug. | 7 Practici alese pentru Iubire [A fost difuzat]

Iubirea este cea care dă savoare vieţii, iar iubirea şi liniştea sufletească nu pot exista una fără cealaltă. Seminarul „7 Practici pentru Iubire” este despre iubire şi despre a fi îndrăgostit, despre ce este iubirea necondiţionată şi cum să ne dăm voie să o experimentăm în fiecare clipă.

Episodul 5 | 29 Aug. | Scopul vieții noastre [A fost difuzat]

Vom adresa întrebarile: Cine sunt? și Încotro mă îndrept?. În acest demers vom explora învățăturile marilor maeștri care ne-au lasăt informații, tehnici și însăși conștiința lor pentru a ne fi călauze în călătoria sufletului pe Pământ. Ne vom relaxa în starea naturală a iubirii și liniștei, ne vom deschide către darurile subtile ale înțelegerii, și vom pleca eliberați de bagaje emoționale irelevante.

Episodul 6 | 5 Sept. | 7 Practici alese pentru Abundență [A fost difuzat]

În seminarul „7 practici pentru Abundenţă” se vorbeşte despre mintea subconştientă şi programele care ne împiedică să vedem şi să ne bucurăm de abundenţa şi de darurile divine de care suntem înconjuraţi în fiecare clipă şi oferă exemple concrete de schimbare a convingerilor care ne sabotează folosind metoda ThetaHealing®.

Episodul 7 | 12 Sept. | Puterea Minții Subconștiente [A fost difuzat]

Un seminar despre ceea ce pare să ne bucure, ne stresează, ne înfricoșează, ne inspiră și câte și mai câte genereaza în noi clipă de clipă: gândurile și emoțiile. Adresăm întrebări precum: Ce este mintea? Ce sunt gândurile? În ce fel ne ajută sau ne sabotează ele? Suntem “programați” sau chiar alegem ce gândim? Cum și când se face programarea și cum să schimbăm ceea ce deja “e scris”? Cum să fim mai fericiți?

Episodul 8 | 19 Sept. | 7 Practici alese pentru Intuiție [A fost difuzat]

Conținutul minții individuale, ego-ul cuprinde tipare întreținute, cărora suntem obișnuiți să le dăm în permanența energie și atenție. Seminarul „7 Practici pentru Intuiție” oferă soluții practice pentru a reuși să oprim avalansa de gânduri, să trăim în prezent și chiar să schimbăm conținutul minții, dacă nu ne mai place ce ne trece prin cap.

Episodul 9 | 26 Sept. | 7 Practici alese pentru Vindecare Emoțională [A fost difuzat]

Emoţiile sunt ca norii pe cer, vin şi pleacă. Sunt nişte obişnuinţe pe care le dobândim pe parcursul vieţii, iar a fi înţelept emoţional înseamnă să reuşim să nu ne mai identificăm cu emoţiile pe care le simţim. În seminarul „7 Practici pentru Vindecare” Andrea vorbeşte despre revenirea la starea de a fi centraţi şi empatici fără a ne lăsa distraşi şi seduşi de clasicele drame care sunt parte din condiţia umană.

Episodul 10 | 03 Oct. | Introducere în ThetaHealing®  – [A fost difuzat]

Subconștientul nostru este responsabil pentru cel putin 90% din gândurile, emoțiile, acțiunile noastre din fiecare zi. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viața. Cu adevarat ne folosim mintea conștientă, activă mai puțin de 10% din zi.  Mintea conștientă este foarte importantă pentru funcțiile de dișcernamant și stabilire a intențiilor. Ea poate procesa ceea ce este în mediul nostru (atât interior cat și exterior), concluziona, lua decizii și direcționa voința spre împlinirea scopurilor. Însă acest lucru este evident insuficient pentru majoritatea oamenilor.

Episodul 11 | 10 Oct. | 7 Practici alese pentru Evoluția Sufletului – [A fost difuzat]

Ce-ar fi dacă nu ne-am mai lua viaţa şi problemele în serios? Ce-ar fi dacă am şti că avem eternitatea la dispoziţie pentru a rezolva toate dilemele pe care le avem? Dar dacă nu avem nimic de rezolvat şi am venit aici, pe planeta Pământ, numai pentru bucuria de a experimenta şi de a învăţa diverse lucruri? Seminarul „7 Practici pentru Evoluţia Sufletului”, susţinut de Andrea Filip, este despre Divinitate şi reconectarea cu sentimentul de uimire în faţa splendorii Creaţiei, a puterii şi înţelepciunii Creatorului şi despre bucuria de a ne reaminti că Suntem parte din El şi expresie a Sa.

Episodul 12 | 17 Oct. | 7 Practici Spirituale Alese– [A fost difuzat]

Acest seminar dedicat sufletului este o invitaţie la a-l descoperi şi a-l regăsi pe Dumnezeu care se află în fiecare dintre noi şi la a ne conecta cu acesta în multiple feluri. Andrea Filip îţi prezintă şapte practici pe care le-a utilizat cu eficienţă în viaţa sa, precum şi exerciţii concrete de aplicare a acestora.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail la: mail@andreafilip.com

 

Completați formularul de mai jos pentru înregistrare și veți primi un email cu datele privind accesul la această serie.

Detalii

Începere:
august 8, 2018 @ 6:00 pm
Se termină:
Octombrie 9, 2018 @ 8:30 pm
Preţ:
GRATUIT
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
http://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Online
Romania, România

Organizator

Andrea Filip TV
Telefon:
0721 733 937
Email:
mail@andreafilip.com
Sit web:
http://andreafilip.com/