URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Fundamentele ThetaHealing® Timisoara 09-13 oct. 2019

Octombrie 9, 2019 @ 9:30 am - Octombrie 13, 2019 @ 4:30 pm

lei1600

Vrei sa stii ca esti o persoana minunata, plina de iubire, intelepciune si puterea de a crea tot ce vrei? Invata cum sa simti acestea in tine, in fiecare clipa a vietii tale … simplu, armonios in energia iubirii neconditionate! Te invit la Fundamentele ThetaHealing® = Cursul de Baza ThetaHealing® (09-11 oct. 2019) + Cursul Avansat ThetaHealing® (11-13 oct. 2019)! 5 zile pentru ca viata ta sa fie in mainile tale! Total si fara limite!

Cursul de Baza ThetaHealing® + Cursul Avansat ThetaHealing® formeaza Fundamentele ThetaHealing®. In timp ce la primul curs participanti isi descopera sau dezvolta latura intuitiva si deprind tehnica ThetaHealing, in cursul Avansat se lucreaza mult si profund cu fiecare participant.

> Cursul de Baza ThetaHealing® prezinta tehnica ThetaHealing® si se lucreaza cu aceasta tehnica atat individual cat si cu ceilalti participanti. Fiecare ajunge sa experimenteaza beneficiile si optiunile lucrului ‘in Theta’ astfel incat le este usor sa le aplice ulterior in viata de zi cu zi. Esenta in cursul de Baza ThetaHealing® este practicare tehnicilor care va permit sa va schimbati tiparele de viata mentinute in existenta de convingeri istorice, genetice, de baza sau sufletesti, fie auto-create, fie impuse din exterior.

> Cursul Avansat ThetaHealing® extinde informatiile din Cursul de Baza pentru a oferi o intelegere mai profunda a Celor 7 Planuri ale Existentei care ne inconjoara. Devii performant in lucrul in Theta, obtinand rezultate imediate. Te ajuta sa elimini obstacolele din calea dezvoltarii abilitatilor intuitive si sa iti accelerezi cresterea spirituala.Cursantii vor invata cum sa curete resentimente vechi, juraminte si angajamente care ii tin pe loc. Vom instrui subconstientul tau cu aproximativ 900 de programe prin a le “descarca” direct din al 7-lea plan al existentei.

Ce este ThetaHealing®

ThetaHealing® este o tehnica de meditatie pentru omul modern, care vrea rezultate acum, care si-a acceptat natura umana si spirituala si doreste sa le traiasca pe amandoua din plin.

De ce Fundamentele ThetaHealing®?

 • devii extrem de eficient in a lucra cu mintea ta si a o reprograma in a fi in serviciul tau;
 • intri in starea Theta in 30 secunde … si cu ceva mai multa practica instantaneu;
 • poti vindeca pe altii sau te poti vindeca de afectiuni si boli;
 • eliberezi convingeri si programe care iti limiteaza expresia de sine. „Meriti si poti sa fii fericit, prosper, sanatos si iubit!”;
 • te cureti emotional si energetic de relatii si amintiri care te tin ancorat intr-un trecut pe care nu ti-l mai doresti sau care te impiedica sa te bucuri din plin de prezent;
 • iti poti manifesta sufletul pereche, rezultate profesionale si abudenta materiala in felul si timpul cel mai potrivit pentru binele tau suprem;
 • si muuulllteee altele…


Toate acestea intr-un mediu in care sa te simti in siguranta sa-ti explorezi lumea interioara. Vei lucra in energia iubirii neconditionate, remintindu-ti puterea ta creatoare infinita si abilitatile tale intuitive innascute!

La sfarsitul cursului, studentul este pregatit sa devina un practician ThetaHealing® ca ThetaHealer®.

Participantii la Fundamentele ThetaHealing® primesc:

 • manualul cursului de Baza + manualul cursului Avansat, in limba romana;
 • la finalul cursului, Certificatele oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®;
 • cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com , ca practician al tehnicii ThetaHealing®;

Cursul Fundamentele ThetaHealing® dureaza 5 zile:

Durata cursului de Baza ThetaHealing® :

 • Miercuri – Inregistrarea participantilor orele 09:00-09:30; Curs ziua 1: 09:30-16:30;
 • Joi – 09:30- 16:30 Curs ziua 2; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00;
 • Vineri – 09:30-16:00 Curs ziua 3; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00.

Durata cursului Avansat ThetaHealing®:

 • Vineri – 16.30- 17.00 Inregistrarea participantilor; Curs ziua 1: 17:00-21:00
 • Sambata – 09:30- 16:30 Curs ziua 2; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00
 • Duminica – 09:30- 16:30 Curs ziua 3; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00

Inscriindu-te astfel la cele doua module care constituie Fundamentele ThetaHealing®, beneficiezi de extra 10% reducere.

Optiuni de plata pentru inscriere și achitare integrala*:

 • pana la data de 27 sept. 2019 (inclusiv), taxa de participare este de 1400 lei*;
 • dupa data de 27 sept. 2019 taxa de participare este de 1600 lei.

Taxa de participare este nerambursabila incepand cu 10 zile inainte de inceperea cursului. Rambursarea in cazul in care nu mai puteti ajunge la curs se face in proportie de 75% pana cu 10 zile inainte de inceperea cursului, cand devine nerambursabila. Ea poate fi totusi folosita pentru participarea la un curs de acelasi fel in timp de 1 an, fiind nominala si netransferabila.


Pentru inscriere completati formularul de mai jos si veti primi un email cu informatii privind modalitatile de plata, orarul si locatia.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

*Daca doriti sa refaceti acest curs, va rugam cititi in prealabil variantele de participare descrise in pagina Intrebari frecvente.

Înscrie-te acum, completând formularul de mai jos:

Detalii

Începere:
Octombrie 9, 2019 @ 9:30 am
Se termină:
Octombrie 13, 2019 @ 4:30 pm
Preţ:
lei1600
Eveniment Categories:
, , , ,
Eveniment Tags:
, , , , , , ,
Sit web:
https://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, Romania

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/