Puterea Mintii Subconstiente - Oradea, 19 oct. 2017 - Andrea Filip Puterea Mintii Subconstiente - Oradea, 19 oct. 2017
URMATOARELE EVENIMENTE :

Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Turneul PUTEREA MINTII SUBCONSTIENTE

Seminar Gratuit,

Joi 19 oct. 2017 (orele 18:30 – 20:30) – Oradea

Vă invit la o altfel de întâlnire! Scopul ei este transformarea sau vindecarea unei situații din viața dvs. Este un seminar practic în care veți fi invitat să alegeți o problemă concretă pe care doriți să o adresați.

În prima parte veți fi ghidat spre a găsi sursa ei emoțională și mentală. În a doua parte, printr-o meditație ghidată vom intenționa și manifesta îmbunătățirea sau rezolvarea ei.

Este un seminar în care răspundem și unor întrebări fundamentale despre ceea ce pare să ne bucure, ne stresează, ne înfricoșează, ne inspiră și câte și mai câte generează în noi clipă de clipă: gândurile și emoțiile.

  • Ce este mintea? Ce sunt gândurile? În ce fel ne ajută sau ne sabotează ele?
  • Suntem “programați” sau chiar alegem ce gândim? Cum și când se face programarea și cum să schimbăm ceea ce deja “e scris”?
  • Ce legătură au emoțiile cu sănătatea? Cum să scăpăm de sentimente negative și să ne bucurăm mai mult de viață?
  • Cum ne poate ajuta meditația sau rugăciunea în acest sens? Dacă sunt ateu/agnostic ce sens au toate acestea pentru mine?

Din inimă pentru inimă,
Andrea

P.S.: Daca nu ajungeti in sala, la seminarul gratuit, puteti urmari inregistrarea video a unui seminar din aceast turneu, sustinut la Ploiesti. Acesta este disponibil contra cost la: http://andreafilip.com/puterea-mintii-subconstiente/

*Pentru a avea acces in cadrul seminarului gratuit, trebuie sa va pre-inregistrati in formularul de mai jos:

Seminarul se va desfasura intre orele 18:30 si 20:30. Inregistrarea participantilor incepe de la ora 18.00. Deoarece ne dorim sa incepem la timp si sunt multe persoane inscrise, va rugam sa veniti cat mai devreme, preferabil intre 18:00 si 18:20.