URMATOARELE EVENIMENTE:
Fundamentele ThetaHealing® Timisoara 09-13 oct. 2019     Curs ThetaHealing® Manifestare si Abundenta Bucuresti 28-29 sept. 2019     Fundamentele ThetaHealing Bucuresti 13-15 sept. si 18-20 oct. 2019

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Regaseste-ti Bucuria, Bucuresti 17-18 martie 2018

Martie 17, 2018 @ 10:00 am - Martie 18, 2018 @ 4:30 pm

lei599

Va invit la cursul meu preferat!!! Este dedicat exploratorilor aflati pe calea auto-cunoasterii si evolutiei spirituale. 

Subiectul cursului este: intelegerea si modelarea designului fiintei umane (corp, minte și suflet)

 • CORP. Fizic și energetic. Straturi și corelatii.
 • MINTEA. Gandurile și emotiile. Dependente și cum sa le vindecam
 • SUFLET. Ego și spirit. Evolutia spirituala.

In prima zi de curs ne concentram pe intelegerea teoretica a notiunilor si exersam cateva instrumente interesante. In a doua zi practicam meditatia si facem exercitii utile in dezvoltarea personala si evolutia spirituala.

Legile universului, ale constiintei si cum ne influenteaza ele sunt parte din bunataturile pregatite pentru voi. Cunoasterea lor va va sprijini sa manifestati ceea ce va doriti cu siguranta cel mai mult: bucurie de viata, sanatate, abundenta, armonie in relatii si un sentiment de implinire al scopului vietii voastre. In aceasta categorie includem: legea atractiei, legea intentiei, principiul observatorului/martorului, legea vibratiilor si electromagnetismul, legea rezonantei, teoria campurilor atractoare si al campurilor morfice, fara a termina aici lista celor abordate in curs.

Acesta este un curs complex, cu multe informatii din domenii convergente. Vom lua diverse concepte si le vom lamuri incat sa fie linistite mintea și sufletul vostru ca au inteles cum sta treaba cu viata lui pe Pamant.

Pentru placerea jocului, voi lista alfabetic cateva dintre topicile celor doua zile:

 • Boli (sursa lor); dependente, adictii
 • Campuri atractoare, egregoare, 
 • Dumnezeu, Constiinta, Nemanifest/Manifest
 • Karma, liber arbitru, reincarnarea
 • Suflet, spirit
 • Minte, Ego, ganduri, hormoni, emotii
 • Corpuri energetice, meridiane si centrii energetici
 • Timp/spatiu, fizica cuantica, principiul observatorului
 • Vindecarea (fizica, mentala, emotionala, spirituala)

Designul fiintei umane este atat de frumos. De mii de ani multi l-au studiat și cercetat. Fiecare pe logica și in limba lui. Trebuie sa recunosc ca unele dintre lucrurile despre care acum vorbesc cu mare usurinta au reprezentat in diverse momente o provocare intelectuala și emotionala. Nu e cateodata la indemana, cu o cunoastere profana, sa intelegi imediat ca notiunea de ordine infasurata din fizica lui Bohm, este acelasi lucru cu Nemanifestul Buddhic, sau Mintea divina. Sau ca rolul anumitor factori de care vorbeste epigenetica este aceeasi cu influenta campurilor atractoare din fizica, sau ca poate fi vorba de un arhetip din psihologie. Și multe altele pe tema data. De aceea in acest curs vom unifica dictionare și vom crea o imagine cuprinzatoare despre noi.

Daca vi se par multe e in regula. Pentru reaudierea unor concepte si intarirea intelegeri nou dobandite, v-am pregatit bonus doua seminarii pe care le puteti vedea online in care vorbesc despre multe dintre aceste subiecte: Regaseste-ti stralucirea, respectiv Scopul vietii noastre. Va vor fi disponibile pentru vizionare gratuita pe Vimeo timp de o luna, dupa terminarea cursului.

Pentru cine este acest curs?

 • Daca ai inteles ca tu esti singurul responsabil pentru ce manifesti in viata ta si vrei sa te „imbunatatesti” pentru a-ti schimba puterea de atractie
 • Celor ce doresc sa se cunoasca mai bine, sa isi inteleaga mecanismele interioare
 • Pentru cei avansati in ale spiritualitatii sau intelegerii psihicului, le ofera noutati din domenii conexe precum epigenetica sau fizica cuantica.
 • Persoane care doresc sa invete cum sa se elibereze de dependente, atasamente și adictii. Absolvirea acestui curs este o conditie necesara pentru a putea veni la nivelul 2: Regaseste-ti libertatea. Curs de eliberare de dependente, atasamente și adictii. (mai multe detalii aici).

Puteti sa va aduceti cu voi instrumente de scris, caiete, pixuri. Acest seminar este original și complex. Din respect și consideratie pentru munca de ani de zile pe care am depus-o, va rog și contez pe integritatea voastra, sa NU inregistrati audio sau video prelegerea, și sa nu faceti poze la prezentarile de pe ecran. Continutul va fi disponibil intr-o carte care urmeaza sa fie publicata, deci veti putea avea in curand și informatia scrisa, precum și la schemele și graficele de pe ecran.

Ce primesc participanti la acest curs?

 • Informatie de calitate privind natura umana, mecanismele mintii și evolutia constiintei;
 • Pentru sedimentarea informatiilor: access online pe Vimeo timp de o luna la seminariile: Regaseste-ti Stralucirea și Scopul Vietii Noastre.

 

Data si Orarul cursului: Sambata si duminica, 17 si 18 martie / 10:00-16:30

Pauza de pranz, orientativ, va fi intre 13:00-14:00. Poate sa difere putin, in functie de cum decurge evenimentul.

Taxa de participare este de 599 lei

Pentru inscriere completati formularul de mai jos si veti primi un email cu datele privind plata, orarul si locatia exacta.

Abia astept sa ne relaxam in cunoasterea vremurilor, care ne-a fost atat de generos impartasita de invatatii din diverse culturi, de oamenii de stiinta geniali și de sufletele iluminate.

Sa purtam viata ca pe o haina usoara, care ne atinge in cateva locuri și acolo usurel”, Sf Francisc de Asissi.

Cu recunostinta divinului care ma anima și calauzeste,

Andrea

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe e-mail la: mail@andreafilip.com

Înscrie-te acum, completând formularul de mai jos:

Detalii

Începere:
Martie 17, 2018 @ 10:00 am
Se termină:
Martie 18, 2018 @ 4:30 pm
Preţ:
lei599
Eveniment Categories:
, , ,
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Sit web:
http://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Va fi anuntata participantilor

Bucuresti, Romania

Organizator

Andrea Filip
Telefon:
0721733937
Sit web:
http://andreafilip.com/