URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Transmisie LIVE – 7 Practici alese pentru Evolutia Sufletului – 27 oct. 2015

Octombrie 27, 2015 @ 6:30 pm - 9:00 pm

GRATUIT

7 Practici alese pentru Evolutia Sufletului

Transmisie LIVE – pe internet – 27 Oct. 2015

Pentru a viziona transmisia inscrieti-va datele in formularul de mai jos. Veti primi ulterior un link pe care sa il accesati pe data de 27 oct. 2015 la ora 18:00 (ora Romaniei). Accesul la seminarul online este gratuit, pentru ca oricine din tara sau de oriunde din lume sa poata fi alaturi de noi.

Va invit cu drag la transmisia live a seminarului 7 practici alese, pentru Evolutia Sufletului, din data de 27 octombrie 2015. Seminarul va fi transmis live din Bucuresti.

Vom adresa intrebarile: Cine sunt? si Incotro ma indrept?. In acest demers vom explora invatarurile marilor maestrii care ne-au lasat informatii, tehnici si insasi constiinta lor pentru a ne fi calauze in calatoria sufletului pe Pamant. Ne vom relaxa in starea naturala a iubirii si linistei, ne vom deschide catre darurile subtile ale intelegerii, si vom pleca eliberati de bagaje emotionale irelevante.

Intentia este sa petrecem o seara … altfel. Spontana, vesela, inspiranta, in care cuvantul cheie sa fie: Revelatie. Imi doresc toti sa primim, la nivel energetic si informational, lucruri utile in evolutia spirituala, claritatea in privinta directiei precum si a pasului urmator natural de facut.

Este un eveniment de trei ori special si drag pentru mine intrucat:

1. tematica serii este preferata mea: Divinitatea si reconectarea cu sentimentul de uimire in fata splendorii Creatiei, puterii si intelepciunii Creatorului si bucuria de a ne reaminti ca Suntem parte din si expresie a Sa.

2. acesta completeaza seria seria de 7 seminarii numite generic 7 practici alese, inceputa in aprilie 2014 si care a cuprins recomandari utile pentru: abundenta, relatii, emotii, iubire, comunicare, intuitie. Totodata deschide calea catre o noua serie de seminarii, despre care va vom informa in curand.

3. la finalul seminarului lansez in mod “oficial” prima mea carte: Regaseste-ti stralucirea. 77 practici alese pentru o viata frumoasa, implinire profesionala si evolutie spirituala.

Seminariile anterioare din serie au fost:

  • Seminarul 1 – Abundenta Materiala;
  • Seminarul 2 – Relatii Armonioase;
  • Seminarul 3 – Intelepciune Emotionala;
  • Seminarul 4 – Savoarea Vietii;
  • Seminarul 5 – Exprimare Autentica;
  • Seminarul 6 – Minte si Intuitie;

Ele sunt disponibile pentru a fi vizionate on-line, pe vimeo si le puteti accesa de pe pagina: http://andreafilip.com/seminarii-online/ Deasemenea le puteti cumpara in format DVD la seminarii si cursuri.

Cui se adreseaza? Oricui este dornic sa evolueze si cauta practici simple, uzuale, aplicabile in viata cotidiana.

Fiecare dintre noi suntem in aceasta calatorie experimentala si experientiala numita Viata si e frumos sa ne jucam cu tot felul de practici care ne ajuta sa traim mai elevat si mai aproape de Adevar.

Pentru a avea acces in cadrul seminarului, trebuie sa va pre-inregistrati in formularul de mai jos.

Va astept cu drag,

Andrea :)

Înscrie-te acum, completând formularul de mai jos:

Detalii

Data:
Octombrie 27, 2015
Timp:
6:30 pm - 9:00 pm
Preţ:
GRATUIT
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , , , , , , ,
Sit web:
http://andreafilip.com

Loc de întâlnire

Online
România

Organizator

Andrea Filip TV
Telefon:
0721 733 937
Email:
mail@andreafilip.com
Sit web:
http://andreafilip.com/