URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Influenta campurilor de vibratie de care suntem inconjurati

In saptamanile anterioare am perceput cum sunt influentata de anumite campuri energetice. Am inceput cu cel de agresivitate, apoi am dat de depresie, care venea la pachet cu apatia si resemnarea, apoi un topping de plangere de mila.

Curand dupa aceea am lucrat cu un partener pe eliberarea lui de campul de manipulare si control, precum si campul de a folosi puterea interioara pentru atingerea castigurilor personale, mai ales de natura gratificarii Ego-ului.

Ce am observat, simtit, constatat lucrand cu aceste campuri m-a surprins foarte tare in prima etapa, apoi am inteles, iar acum mi se pare ciudat ca nu-mi era evident de la inceput.

Cand spun ca am lucrat cu ele ma refer la procedeul in care intru intr-o stare de meditatie, linistindu-mi mintea si corpul. Apoi cer ajutorul si facilitarea proceselor ce urmeaza de catre Divinitate si apoi sunt martor, observator al unor ganduri, idei, imagini, senzatii care imi „apar” pe ecranul constiintei. Cu ceea ce apare, co-creez cu Dumnezeu rezultatele dorite, aducand puterea intentiei, rugaciunii, si credintei mele, in intampinare si spre a fi sustinute si implinite de puterea divina. In sensul cel mai spiritual rezultatele se refera la obtinerea unor stari elevate de constiinta, eliberarea-curatarea de tipare din inconstient/subconstient de vibratie joasa si manifestarea unor experiente de viata fizice ulterioare frumoase si implinitoare.

Pe pamant, in calatoria umana, avem prieteni, colegi, colaboratori, vecini si membrii ai familiei care sunt de diverse vibratii. Unii sunt mai pasnici, iubitori, elevati. Altii dimpotriva sunt nesimtiti, pesimisti, cinici si ne strica cheful de viata si petrecerile.

Cu toate aceste constatam ca nutrim iubire, suntem atasati si ne pasa de binele si al unora si al altora. Desi cateodata resimtim efectul nociv pe care unii il au asupra noastra, asupra imaginii de sine si a ceea ce ne credem/vedem capabili in viata, continuam sa ne inconjuram de ei sau pastram in mod activ legatura. Ca e din iubire, din datorie, de vina sau rusine, in fond nu conteaza de ce o facem, cert este ca o facem.

Pe masura ce realizam ca nu ne este utila, nici benefica, prezenta lor vom cauta sa ii evitam si sa reducem numarul si durata interactiunilor (daca putem, daca ne lasa mintea – programele, si constiinta). Daca nu, ramanem conectati cu costul pierderii energiei, vitalitatii si inspiratiei.

Cand asemenea persoane parasesc domeniul fizic, cu alte cuvinte mor, ele merg in alte dimensiuni astrale care corespund vibratiei lor. Se spune ca suntem magnetizati catre acele zone spirituale unde sufletele noastre se simt ca acasa, deoarece locuitorii acelor domenii sunt similari frecventei noastre energetice. Cei ce se aseamana, – ca valori, aspiratii, credinte, vibratie, – se aduna: si pe Pamant, si in ceruri – oriunde ar fi aceste dimensiuni fizice sau non-fizice. In domeniul astral, al spiritelor, sunt multe zone. Ca un fel de cartiere, ele grupeaza sufletele aflate la acelasi nivel de evolutie. Cand noi ne gandim la cei plecati=”adormiti”=”morti”, in mintea noastra apar ganduri si emotii similare celor pe care le-am avea daca ar fi inca intrupati, langa noi si am avea o conversatie, interactiune reala.

Putem constientiza ca influenta energetica negativa ramane la fel de valida, fie ca sunt aici sau acolo.

Corolarul e si el valabil. Cand ne gandim la persoane evoluate, plecate „dincolo”, ele ne influenteaza in sensul cresterii vibratiei noastre, fie ca vorbim de o bunica iubitoare, un sfant din religia noastra sau un mare invatator.

Pentru ca fiecare suntem o expresie vie a unui nivel de constiinta, simpla noastra prezenta modifica, influenteaza structurile cu care interactionam. Cine suntem noi, prin emanatia sufletului, deja impacteaza locuri, obiecte si persoane, chiar si in absenta unor actiuni sau comunicari, prin simpla directionare a atentiei spre ele.

Este o transmisie non-verbala, la nivel de aura, care are loc si prin osmoza ceilalti primesc dar ne si influenteaza starea.

Plastic descris suntem precum o cerneala rosie si ei una albastra. In functie de intensitatea noastra, de cat de mari si colorati suntem, il coloram pe celalalt sau ei pe noi, mai mult sau mai putin. Dar din orice interactiune iesim „colorati” cu efecte  mai evidente sau nu.

In termenii nivelelor de constiinta, acceptarea, iubirea, pacea, bucuria sunt cele mai puternice culori iar intentia fiecaruia dintre noi ar fi fain sa fie ca sa ne intensificam aceste nuante si sa le radiem in jur pentru a-i contamina cu ele pe toti ceilalti, indiferent cine sunt si unde sunt.

Cum ne aliniem la aceste campuri de vibratie inalta: prin hotararea interna de a deveni astfel si renuntarea la cele joase. Un prim antrenament in prezenta ne poate ajuta sa vedem ce trairi nutrim in mod predominant in fiecare zi, pentru a stii de unde pornim. Familiarizarea cu scala constiintei a lui Dr. David R Hawkins, ne poate lamuri asupra directiei de urmat si a pasilor pe care ii putem face in avansul sufletului. Practici exista multe pentru a avansa, si sunt sigura ca fiecare se simte atras de una sau alta in functie de etapa in care este. Dar cea mai mare contributie o are cunoasterea „nordului”. Setarea busolei interne incat sa traim clipa de clipa cu intentia de a servi si de a fi o expresie a frecventelor inalte, intelegerea a ce inseamna ele si cum arata in actiune, pentru a face si noi la fel, este fundamentala.

Vrei mai multe idei pe tema data? Asculta aici o secventa din seria Perspective: „Cum putem face fata atacurilor energetice?” la: https://youtu.be/gT1RAlK8HZE

Cu drag,

Andrea