URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Integritate

INTEGRITATEA
In Dictionarul limbii romane, integritatea este definita astfel:
1) Caracter integru; sentiment al demnitatii, dreptatii si constiinciozitatii care serveste drept calauza in conduita omului; onestitate; cinste; probitate.
2) Stare a unui lucru intreg, intact.

Evolutia omenirii face ca fiecare dintre noi sa ne indreptam spre integritate, spre starea de a fi „complet”. In sens metaforic, in matricea divina in care am fost conceputi ca si idee, suntem intr-o stare perfecta, avand o multitudine de componente si aspecte ale fiintei noastre si functionand in armonie cu Tot ce Este. Intre timp si timpuri, o parte din Ce suntem s-a hotarat sa aiba o experienta umana si si-a inceput calatoria in acest univers tridimensional iesind din starea de gratie si de plenitudine. Undeva la nivel adanc, vorba unei prietene „mai adanc decat centrul pamantului”, noi cunoastem adevarul perfectiunii care suntem in matrice, in viziunea cea mai mareata a lui Dumnezeu atunci cand ne-a „gandit”. In timpul experimentarii existentei, de fapt, aducem in lumina, in planul manifest, Cine si Ce suntem, conform planului de constructie din arhitectura divina.

Exista trei componente principale pe care le putem aborda pentru a evolua spiritual in timp se suntem in aceasta viata, in felul acesta aducand tot mai mult din „matrice” in „materie”: integritatea fata de noi insine, integritatea fata de ceilalti, integritatea sufletului.

Ridicarea nivelului de integritate are beneficii imediate in calitatea vietii. Daca intr-un domeniu al vietii noastre ceva nu functioneaza inseamna ca este o lipsa de integritate. Este ca atunci cand fundatia unei case nu este solida si acest lucru afecteaza stabilitatea si structura casei. In ceea ce priveste oamenii, atunci cand suntem demotivati la lucru este pentru ca nu facem ceea ce ne dorim, ceea ce ar fi in aliniament cu cine suntem. In relatii, cand mintim sau facem promisiuni pe care nu le tinem, erodam increderea, care este piatra de temelie a oricarui parteneriat. Atunci cand „ne dam sufletul” pentru ceva sau cineva, desi verbal pare doar o expresie, la nivel spiritual se intampla cu adevarat acest lucru si sufletul nostru devine fragmentat si risipit in relatii, timpuri, activitati. Pentru fiecare componenta exista metode prin care sa devenim mai intregi.

In seminare si cursuri abordez fiecare componenta cu recomandari si exercitii pe care le-am folosit si m-au sprijinit pe mine si alte milioane de oameni sa ne crestem nivelul de integritate.

Puterea noastra personala isi are radacinile in cat de integri suntem fata de noi insine si de ceilalti.  Cand viata este o reflectare a celor mai intense dorinte si visuri ale noastre, cand ne permitem sa fim noi insine in relatiile pe care le avem, cand permitem intregului univers sa conspire la fericirea si bunastarea noastra, simtim o putere incredibila. Va doresc sa va traiti viata in acest fel si Cine sunteti sa fie un model pentru cei care va inconjoara.