URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Intrebari frecvente

As dori sa refac un curs ThetaHealing deja absolvit, cum procedez?

Pentru a reface cursuri deja absolvite exista acum 3 variante:

1. Se pot reface gratuit, o data, cursurile de Baza, Avansat, Manifestare si abundenta si Rhytm, in limita locurilor disponibile, pe principiul primul inscris-primul servit.
Dupa doi ani se considera Recertificare si se achita 50% din taxa obisnuita de curs.

2. Assistent Teacher. Se poate reface, gratuit, orice curs, de mai multe ori, in cadrul optiunii de Assistent Teacher. Pentru acesta optiune sunt disponibile cateva locuri/curs (2…5) si se aloca, de obicei, cursantilor cei mai avansati. Ca Assistent Teacher aveti cateva atributii suplimentare descrise mai jos. Selectarea acestei optiuni nu reprezinta o garantie a participarii. Persoanele selectate vor fi anuntate/confirmate cu o saptamana inainte de curs. Persoanele neselectate sunt binevenite ca pentru Recertificare.
Participarea ca Assistent Teacher inseamna sa oferi din timpul tau personal pentru a aranja sala dimineata inainte de inceperea cursului, in timpul cursului (daca e cazul) si pentru curatenia de la finalul zilei. Deasemenea se aloca la inceputul zilei responsabilitati pentru aceea zi. Assistent Teachers sunt prezenti sa sprijine, cu iubire si disponibilitate, ceilalti participanti, cand au o dilema, nelamurire sau problema.

3. Recertificare. Se poate reface oricand un curs si se primeste o noua diploma valabila 4 ani de la data recertificarii. In acest caz se aplica o taxa reprezentand 50% din valoarea normala.

 

Cum devin Practician ThetaHealing?
Absolvirea cursului de baza iti ofera Diploma de Practician ThetaHealing si dreptul de a profesa ca ThetaHealer pentru 4 ani. Dupa aceasta perioada este necesara Recertificarea, ceea ce inseamna refacerea cursului de baza sau continuarea formarii in ThetaHealing prin participarea la alte Cursuri mai avansate.

 

Cum pot revedea seminariile 7 practici alese, care au fost transmise in direct?
Aceasta optiune momentan nu este disponibila. Ne dorim ca persoanele interesate de subiectele abordate sa fie in sala cu noi sau sa urmareasca in direct aceste transmisii. Pentru a fi la curent cu urmatorele evenimente urmariti calendarul de evenimente la: Calendare si Evenimente – Andrea Filip ; pe facebook la: https://www.facebook.com/thetahealingmiracles; si va puteti subscrie la: Newsletter – Andrea Filip.

 

Pe cand un curs in orasul  meu?
Cu drag as veni in toate orasele din Romania, dar timpul este limitat iar cursurile multiple. Tocmai de accea am ales sa transmitem live seminariile pentru ca oricine, de oriunde, sa poata primii informatie si valoare adaugata in confortul propriei case. Deocamdata cursurile de ThetaHealing le organizez doar in marile orase, in masura in care primesc multe cereri dintr-o anumita locatie.
Daca vrei foarte tare un curs in orasul tau, aduna un grup de minim 20 persoane si stabilim impreuna o data la care sa facem unul.

 

Am situatia „……..” in viata mea, ce sa fac? (situatiile sunt multiple si complexe)
Desi mi-ar placea sa dau raspunsuri care sa rezolve prin magie problemele de viata ale oamenilor, raspunsurile mele de cele mai multe ori se rezuma la a recomanda carti, seminarii si tehnici. Acest lucru il fac oricum in seminarii, cursuri si prin articolele scrise pe blog. Va invit sa explorati aceste resurse cu incredere.

 

As dori o sesiune de Vindecare/ Terapie ThetaHealing cu Andrea Filip.
In prezent nu mai ofer sesiuni individuale, deoarece ma concentrez pe livrarea de Cursuri si Seminarii. Va invit cu drag sa participati la ele, calendarul va este disponibil la: Calendar si Evenimente.
Pentru sesiuni individuale puteti lua legatura cu Practicienii certificate ThetaHealing.

Cu drag,
Andrea si Echipa