URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Lumina din Lumina. Suntem. Este. Tot.

Regaseste-ti Stralucirea!

La ce ma refer cand spun sa ne regasim stralucirea? La a regasi tu in tine, eu in mine si fiecare dintre noi in el/ea insasi a scanteii divine.

Ce inseamna sa o regasesti sau cum se simte acest lucru? Este acea scanteie care lumineaza fata mamei cand isi priveste bebelusul, a indragostitilor cand se sorb din priviri la primele intalniri, este starea in care tatal isi vede baietelul dand primul gol la fotbal sau bunica uitandu-se la nepotii care se joaca in nisip, incantarea gradinarului cand vede mugurii noii plantatii.

Este starea pe care o avem cand lipsesc judecatile si suntem unul cu celalalt suflet pentru suflet. Mirarea, bucuria, incantarea, savoarea de a fi. Cu celalalt – om sau orice alt aspect manifest al creatiei. Nichita Stanescu pune in cuvinte superbe aceasta idee: „Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!”.

Atunci cand ne reamintim de Sursa noastra si intelegem ca Ea este Sursa a Tot ce este, putem „vedea” scanteia aceasta in fiecare celula a noastra, in fiecare milimetru de pamant, frunza, strop de apa.

La ce ne ajuta sa ne reamintim ca suntem de esenta divina?

1. In primul rand, sa ne apreciem mai mult pe noi insine. Negandu-ne valoarea este ca si cum am spune ca Dumnezeu a avut o zi proasta si i-a lipsit inspiratia cand ne-a creat pe noi. Ceea ce nu cred ca a fost cazul…

2. In al doilea rand, sa ne dam seama ca existenta noastra nu este o intamplare, ci este importanta pentru mersul lucrurilor in Univers. Daca nu era nevoie de noi, Dumnezeu nu ne-ar fi creat…

Aruncand o privire in Creatie, chiar daca noi nu ne constientizam rolul inca, El a considerat ca aici si acum doar cu noi se poate infaptui planul divin. Asa cum si intr-o companie, seful nu are timp sa explice angajatilor care este menirea lor clipa de clipa, asa si pentru noi este suficient cateodata sa stim ca suntem importanti! Si suntem! Toti! Fara exceptie.

3. In al treilea rand, sa stim ca am venit sa StralucimSa fim Lumina din viata noastra si a celor din jur. Dand la o parte straturile de „umbra”, acceptandu-ne si imbratisandu-ne perfectiunea, sa le aratam si altora cum se face, ca prin „modelul” nostru sa le reamintim si lor ca toti suntem Una: Lumina.

Da, chiar suntem Lumina din Lumina! Este poate mai mult ca oricand momentul sa renuntam la modestie, sa acceptam si sa imbratisam divinul – Christul din noi – si sa devenim exemple vii, in actiune, a celor mai elevate virtuti: iubirea, compasiunea, puterea. Sa fim precum Lumina Soarelui care ii rasfata pe toti, neconditionat, indiferent de cine este si ce face. Sa fim exemplu.

Si mai concret la ce ne ajuta sa ne regasim stralucirea?
Cand ne-am acceptat Puterea, Valoarea, Lumina si Iubirea, tot ceea ce facem va purta aceste energii. Vom fi Integri: Om si Dumnezeu, parte din TOT ce Este.

Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!
Doua cântece diferite, lovindu-se amestecindu-se,
doua culori ce nu s-au văzut niciodata,
una foarte de jos, intoarsa spre pământ,
una foarte de sus, aproape rupta
în infrigurata, neasemuita lupta
a minunii ca esti, a-ntimplarii ca sunt.
Nichita Stanescu


Pentru alte informatii si resurse pe care le simt valoroase si care imi doresc sa iti bucure mintea, inima si sufletul, te invit sa te abonezi la:

>> ? Newsletter-ul Andrea Filip << si la >> ?Canalul meu de YouTube <<

Cu prietenie,

Andrea