URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Perspective – webinar gratuit cu Andrea Filip

Primesc multe intrebari pe email care sunt foarte interesante si corespund unor situatii de viata des intalnite. Pentru a fi de folos mai multor persoane, am ales sa raspund prin intermediul unor transmisii pe YouTube.

Webinarul Perspective, cu Andrea Filip – Editia XVI va fi anuntata curand.

Pentru a primi link-ul de acces la acest webinar, trebuie sa te inregistrezi in formularul de mai jos.

Webinarul poate fi urmarit de oricine, de oriunde din lume.

Daca doresti sa fii notificat (sa iti aducem aminte de acest webinar) in ziua trasmisiei, ne poti lasa datele tale in formularul de mai jos. Daca ai si o intrebare personala, o poti scrie si pe ea, poate va fi dintre cele la care voi raspunde.

Webinarul poate fi urmarit de oricine, de oriunde din lume.

Te invit sa te aboneazi la canalul meu de Youtube pentru a primi automat notificare atunci cand fac o transmisie live dar si cand postez clipuri noi pe diverse teme.

Pentru a te abona gratuit la canalul de YouTube, in caz ca nu esti familiar cu procedura, ti-am adaugat in continuare o descriere scurta a pasilor de urmat.

Cum ma subscriu la un canal pe YouTube ?

Daca ai deja un cont de Gmail inseamna ca ai deja cont de Youtube. Daca nu:

  • Mergi pe youtube.com si inscrie-te: click pe Sign In/Conecteaza-te, butonul din coltul din dreapta sus al site-ului.  Apoi, da click pe Create an Account/Creaza-ti un cont. Acest lucru te va duce la un scurt formular care trebuie completat pentru a crea un cont pe YouTube;
  • Creeaza-ti cont. Asigura-te ca introduci o adresa de email valida, deoarece un link de confirmare iti va fi trimis prin email. Trebuie sa dai click pe linkul din email pentru a activa contul. (Retine parola si adresa de email folosita la crearea contului.);
  • Logheaza-te in YouTube. Mergi din nou pe pagina de youtube.com si da click pe butonul din coltul dreapta sus – Sign In/Conecteaza-te. In fereastra deschisa, tasteaza datele tare de autentificare (emailul folosit mai sus si parola aleasa cand ai creat contul)
  • Click mai sus pe YouTube si aboneaza-te automat la canalul Andreei de YouTube, pentru a afla mereu care sunt noutatile video publicate.

Urmareste mai jos: Perspective cu Andrea Filip – Editia I (partea 1/3)

Ai o intrebare la care doresti sa primesti un raspuns de la mine? :)

Scrie intrebarea ta in formularul de mai jos. Unele intrebari vor fi selectate si vor primi raspunsul prin intermediul transmisiei LIVE pe YouTube.