URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Seminarele 7 Practici alese – Evolutie si constienta

Seria de seminare 7 Practici Alese, de Andrea Filip este dedicata evolutiei noastre ca si fiinte multidimensionale. In cele 7 seminare voi impartasi cu voi tot felul de tehnici si informatii care sa va sprijine sa traiti prosperi, fericiti si sa cresteti in permanenta in toate domeniile vietii.

Inregistrarile acestor seminare sunt acum disponibile online la: http://andreafilip.com/seminarii-online/

Spuneti-le si altora despre aceste evenimente sau veniti cu ei, pentru ca impreuna sa impartasim cunoastere valoroasa pe care, aplicand-o, sa traim la un nivel mai inalt de constiinta si, implicit, mai fericiti.

Mi-am propus sa impartasesc cu voi acele activitati, resurse si revelatii care consider ca au fost relevante pentru propria mea evolutie. Desigur, sunt si eu in propria calatorie catre desavarsirea suprema, intr-o ascensiune catre potentialul maxim.

Pot insa sa imi deschid mintea si inima si sa va arat ce am pus acolo si, daca pare potrivit pentru voi si instinctul va impinge sa actionati, just do it!

Sursa de inspiratie principala despre care vom vorbi in fiecare seminar este David R. Hawkins si „scala constiintei” pe care acesta a creat-o.

Scala constiintei este o harta care ne vine in ajutor in incercarea de a face sens din toata aceasta „nebunie” care pare a fi viata pe Pamant. Hawkins spunea ca fiecare dintre noi suntem foarte curajosi si meritam o medalie de onoare pentru simplul fapt de a fi acceptat sa venim aici si sa evoluam in aceste conditii. Planeta noastra ofera maximum de oportunitati karmice si, in prezent, cu ajutorul tuturor tehnicilor care ne sunt accesibile datorita circulatiei informatiei, putem sa evoluam mult mai repede si sa ne „ardem” karma.

In fiecare seminar va impartasesc 7 practici (de fiecare data altele) care au functionat pentru mine si pentru multi altii. De asemene, bonus, vorbim (cateodata si aplicam) ThetaHealing®, care este tehnica mea preferata, alaturi de Letting go – Renuntarea, a lui David R. Hawkins.

De asemenea, vom aborda concret ce si cum sa facem sa ne ridicam vibratia, cum sa ne pastram sau sa ne elevam emotiile astfel incat sa fim o sursa de energie pozitiva pentru noi si pentru cei din jurul nostru.