fbpx

"I don't have big muscles. I'm not tall. I have power inside." - Simona HALEP •

CONSTRUIEȘTE-ȚI O MENTALITATE DE CAMPION​

Transformă-ți visele în victorii prin puterea gândurilor și emoțiilor tale!​

Indiferent de nivelul de pregătire sau de disciplina sportivă practicată, performanța este un aspect esențial pentru sportivi.
Este motorul care te motivează să îți depășești limitele și să atingi rezultate extraordinare. Pe parcursul acestei călătorii către excelență, beneficiile performanței sportive sunt impresionante.

De la îmbunătățirea abilităților și a rezistenței fizice, până la dezvoltarea mentalității de învingător și a încrederii în sine, performanța sportivă oferă oportunități uriașe de creștere și succes personal.

Prin urmare, am ales să mă implic pentru a-ți oferi resurse gratuite care să-ți optimizeze performanța sportivă.

Ce primești de la mine

Iată care sunt elementele principale pe care le voi explora în materialele pe care ți le voi oferi:

Andrea FILIP

Autor • Trainer și Coach pentru oameni extraordinari
ThetaHealing® Instructor • Facilitator Sedona Method®

A fi cu oamenii într-un context de învățare, fie ca participant la un curs, fie ca trainer, îmi oferă cea mai mare bucurie. ❤

Subscribers

Followers

Followers

De 22 de ani ghidez oameni care își doresc să trăiască o viață creată cu bucurie, inspirație și expresie de sine.

Prin materialele scrise, audio și video, respectiv prin participarea la evenimentele mele au luat valoare milioane de oameni. Pare mult? De exemplu, materialele de pe youtube au depășit 2.3 milioane de vizualizări, la evenimentele din săli au participat peste 50,000 persoane, am avut bucuria să ghidez în cursuri peste 4,500 persoane, la care se adaugă prezența la emisiuni, articole publicate, cartea Regăsește-ți Strălucirea ș.a..

Am primit multe recunoașteri internaționale pentru leadershipul și contribuția mea la dezvoltarea personală, profesională și spirituală a oamenilor.