fbpx
Live • Online, 10➝12 Nov. 2023

Curs de Bază Metoda Sedona®

Eliberează bagajul emoțional, renunță lafrică, frustrare, furie și la convingerile limitative care te țin pe loc.

Ce este Metoda Sedona®?

Este cheia ta pentru fericire de durată, succes, pace și bună-stare emoțională. Este o tehnică puternică, simplă, ușor de învățat care îți arată cum să (re)descoperi abilitatea înnăscută de a te elibera de orice sentimente dureroase sau nedorite în orice moment, aici și acum.

Ce face ca Metoda Sedona® să fie un instrument puternic, care chiar produce rezultate eficace, este că o poți folosi oricând, oriunde, pentru a-ți îmbunătății orice domeniu din viață și pentru a descoperi fericirea și bucuria care sunt chiar în tine (deja).

Această metodă a ajutat deja sute de mii de oameni iar aceștia au obținut: 

• Schimbări dramatice în încrederea și stima de sine, ceea ce le-a îmbunătățit cariera, a trezit pasiuni romantice, a creat abundență, lansări de afaceri și multe altele …

• Plăcerea de a simți o pace profundă, bucurie și fericire în viața de zi cu zi

• Experimentarea eliberării de provocări emoționale care durau de mult timp precum frică și anxietate, managementul furie, depresie, traume 

• Găsirea curajului de a lua acțiuni masive pentru a fi, a face și a avea cele mai palpitante și încântătoarea lucruri pe care viața le oferă

• Au pus capăt, pentru totdeauna, unor lupte pe care le duceau pentru a renunța la fumat, alcool, mâncat compulsiv și alte comportament impulsive, adictive, distructive

• Descoperirea conștiinței pure și trăirea în radianța benefică a ceea ce sunt deja.

Pe lângă persoanele care au ales să participe individual la aceste
cursuri, multe companii au dus Metoda Sedona® în structurile lor: Exxon,
AT&T, Merrill Lynch, J.C. Penney, Marriott Hotels, FAA, Bristol
Myers, Chemical Bank, Chase Manhattan Bank, Polaroid, Bull, Lever
Brothers, Monsanto, Touche Ross, and Mutual of New York.

Cum funcționează?

Sunt 6 feluri de a aborda procesul de eliberare, care toate conduc la același rezultat: descătușarea abilității tale naturale de a da drumul (letting go) oricărei emoții pe loc, și a da voie energiilor reprimate din subconștient să se disipeze revelându-ți potențialul nelimitat.

Prima cale este prin alegerea de a da drumul sentimentelor sau senzațiilor nedorite (letting go). A doua cale este prin a primi emoția, a-i permite să fie pur și simplu. A treia cale este să te scufunzi în miezul emoției. A patra cale este prin a dizolva polaritățile opuse pe care le cărăm. A cincea cale este de a vedea că dincolo de emoție este starea de Conștiență lipsită de efort. Iar a șasea cale este de a privi emoția din Nelimitarea care ești deja.

Metoda Sedona® constă într-o serie de întrebări pe care ți le adresezi care îți conduc atenția spre ceea ce simți în acel moment si te ghidează gentil în experiența stării de flux.

Course Certificate

Get Certified after Course Completion

Suspendisse facilisis felis et purus pulvinar aliquet. Donec ac magna mauris. Mauris sodales aliquam faucibus. Sed est libero, tempus in velit..

Rezultate probabile

Vei descoperi că lucrând cu Metoda Sedona® îți va oferi mult mai mult decât te-ai aștepta sau ai visat că ar fi posibil.

Ceea ce se întâmplă s-ar putea să te surprindă
Vei elibera chiar și probleme care durează de multă vreme
Vei deveni mai conștient și mai de succes.

În timp ce vei continua să folosești Metoda Sedona®, vei deveni mai bun în a o aplica iar rezultatele se vor accelera în timp. Vei ajunge rapid la punctul în care eliberarea va fi ca un fel de a fi natural, secundar, al tău. La fel de natural precum îți este acum să respiri. De asemenea vei descoperi noi feluri de a fi fericit și împăcat în mod natural.

Ce se întâmplă, ce înveți în Cursul de Bază Metoda Sedona®?

Cursul de bază este 80% practic. Aplici, aplici, aplici și observi ce este și ce ești dincolo de aparentele probleme fizice, financiare sau de relații. Dobândești claritate, ușurință și bucurie în a fi în viață.

Adipiscing vestibulum, nec augue orci est est dui nulla imperdiet diam habitant consequat hac.
Julia Keys
New York City
Ultrices sed placerat faucibus purus. Vitae elementum dignissim suspendisse.
David Hurry
Houston City
Tincidunt iaculis dui hac nec. Tristique adipiscing amet eleifend diam malesuada fermentum.
Maria Anna
Chicago City
FAQ's

Frequently Asked Questions

This course is completely online, so there’s no need to show up to a classroom in person.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Reserve Your Spot

What are you waiting for?

Become a Yoga Trainer Now

Phasellus at efficitur nibh, quis finibus felis. Maecenas ipsum diam, laoreet vitae fermentum at, finibus ultrices dui. Nullam sagittis non nisl a tincidunt. In hac habitasse platea dictumst.