Meniu English language

Curs de Bază ThetaHealing® ONLINE

Online, 26-28 noiembrie 2021 Învățare experiențială Locuri disponibile

Curs de Baza Theta Healing ONLINE - cu Andrea Filip

Învățare experiențială Locuri disponibile

1680 lei
DORESC SĂ PARTICIP

Ai auzit deja de suficiente ori că subconștientul îți controlează viața și vrei să înveți cum să îți controlezi tu subconștientul?

Atunci, teoretic ești pregătit pentru a învăța tehnicile ThetaHealing®.

Cursul de Bază Theta Healing este un curs pentru omul modern, care își îmbrățișează și acceptă natura umană și deopotrivă spirituală. Este pentru cei care au înțeles că sunt mai mult decât corpul lor fizic și mintea hiperactivă, și care își doresc să devină maeștrii propriilor lor vieți.

Ce este ThetaHealing®

ThetaHealing® este o tehnică de meditație pentru omul modern, care vrea rezultate acum, care și-a acceptat natura umană și spirituală și dorește să le trăiască pe amândouă din plin.

Mai este o condiție, să fii deschis să treci dincolo de felul obișnuit de a vedea lucrurile, și de a obține rezultate, și să îți permiți un nou început. O recondiționare a creierului tău cu o nouă viziune asupra Tot Ceea Ce Este. În nouă viziune poți să ai, să fii și să faci tot ceea ce îți dorești, din iubire și pentru binele tău suprem.

Oamenii în general sunt surprinși când văd cum “gândește” subconștientul lor, și înțeleg de ce au ceea ce au în viața lor în prezent și de ce relațiile lor sunt așa cum sunt.

Cursul de Bază Theta Healing prezintă tehnica ThetaHealing® și se lucrează cu această tehnică atât individual cât și cu ceilalți participanți. Fiecare participant ajunge să experimenteze beneficiile și opțiunile lucrului „în Theta” astfel încât îi va fi ușor să le aplice ulterior în viața de zi cu zi.

Esența în cursul de Bază Theta Healing este practicare tehnicilor care îți permit să identifici și să schimbi tiparele de viață menținute în existența de convingerile istorice, genetice, de bază sau sufletești, fie auto-create, fie impuse din exterior.

Vei învăța, pas cu pas, cum să îți identifici propriile convingeri și vei practica eliminarea sau schimbarea lor. Aceast mod de lucru îți poate revela rapid sisteme de credințe care ar necesita ani de psihoterapie tradițională, arătând simplu corpului cum să înlocuiască credințe sau sentimente limitative cu unele pozitive.

Deoarece convingerile (programele) acestea sunt și cauza stresului interior, pentru că sunt de multe ori în conflict cu mintea conștientă, ele sunt adevarata sursă a multor boli. De accea când vei înlocui anumite programe, vei putea experimenta vindecări spontane ale unor afecțiuni fizice pe care le-ai avut de mult timp.

Aplicațiile lucrului în Theta sunt multiple și rezultatele sunt clare:

 • pentru corpul fizic: te poți vindeca de afecțiuni, să eliberezi toxine, radiații, metale grele;
 • pentru corpul emoțional: eliberezi suferințe, traume, sentimente negative (frici, furie, anxietate, ș.a.) din memoria celulară, din diferite organe, din structurile subtile;
 • pentru aura/câmpul tău energetic și spațiile în care îți petreci timpul: se pot elimina, dacă există, suflete rătăcite, amintiri flotante, energii negative, blesteme, jurăminte, vrăji. Toate acestea se realizează extrem de simplu, rapid și făra frică;
 • pentru relații: manifestare sufletului pereche; în plus creierul învață noi sentimente, se crează noi neuroni și se schimbă chimia creierului pentru a le putea produce, se eliberează jurăminte și legături care nu mai sunt potrivite, ș.a.;
 • pentru abundență: înveți cum să ceri și să manifești ceea ce îți dorești și este pentru binele tău suprem.

Alte topici și exerciții includ învățarea dișcernământului când lucrăm cu Ghizi și Îngeri Păzitori, o întroducere în legile manifestării, citirea viitorului, echilibrarea nivelului serotoninei și nonadrenalinei, eliberarea metalelor grele și radiațiilor, suflete pereche, spirite rătăcite și împlanturi, cele 7 Planuri ale Existenței, protocolul pentru a vindeca o varietate de condiții și boli lucrând.

La sfârșitul cursului, studentul este pregătit să devină un practician Theta Healing ca ThetaHealer®.


Durata cursului de Bază ThetaHealing®:

 • Vineri – Înrolarea: orele 16:30-17:00; Curs ziua 1 – 17:00-21:00;
 • Sâmbătă– 09:30-16:30; Curs ziua 2;
 • Duminică – 09:30-16:30; Curs ziua 3;
 • Pauza de prânz între orele 13:00-14:00 și alte pauze scurte de 10-15 min..

Participanții cursului de Bază ThetaHealing® primesc:

 • manualul cursului de Bază, în limba română, în format digital securizat;
 • la finalul cursului, Certificatul oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA;
 • cu consimțământul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial ThetaHealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesară alinierea la reguli stricte și specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanți, platforma utilizată cât și modul de participare. După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară în fiecare zi, pe durata celor 3 zile de curs.

Locația: Online – poți participa de oriunde ești;

► Platforma: ZOOM – foarte usor de instalat și utilizat;

► Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;

► Investiție curs: 350 euro/persoana (1680 lei)*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

🎟️ până pe 22 Nov. 2021, taxa de participare este de 1111 lei* (beneficiezi de -33,9% reducere și economisești 569 lei);

 • după data de 22 Nov., taxa de participare este de 1680 lei (preț întreg).

Participă la cursul Fundamentele ThetaHealing® – Cursul de Bază (26-28 Nov.) + Cursul Avansat (29 Nov.-01 Dec.) și vei beneficia de -40,5% discount din taxa totală de participare. Dacă dorești să participi la ambele cursuri, apasă ▷ AICI 


Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 26-28 noiembrie 2021 Învățare experiențială Locuri disponibile

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

Agenda propusă este:

 • vineri

  • 1630 - 1700

   Înrolarea participanților

  • 1700 - 2100

   Curs ziua 1

 • sambata

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 2

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

 • duminica

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 3

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

DORESC SĂ PARTICIP