fbpx
Meniu English language

Cărțile ThetaHealing®

Cărțile ThetaHealing® au fost scrise de cea care a dăruit lumii această tehnică: Vianna Stibal.

Vianna a fost încă din copilărie intuitivă și spirituală. Înainte să creeze această tehnică Vianna Stibal a vindecat oameni și i-a sprijinit să evolueze în viața lor. Povestea propriei ei vindecări spontane folosind această metodă este descrisă în carte.

Theta Healing este o tehnică de meditație care conferă celui care o aplică posibilitatea de a se conecta cu Sursa a Tot Ceea Ce Este, cu Dumnezeu, într-un fel puternic, intim și direct.

Aplicând această tehnică descoperim că putem și noi să ne vindecăm mental, emoțional, fizic și spiritual. Totodată, putem să îi asistăm/sprijinim pe alții să beneficieze de vindecări la toate aceste niveluri.

Cele 4 vindecări se referă în general la aspectele descrise mai jos, iar în paranteză găsiți numărul capitolului din cartea care se referă la aceste aspecte (deși cu adevărat toate sunt interconectate):

  • Vindecare mentală = să ne „răzgândim”, sau să gândim altfel 🙂 schimbăm un tipar de gândire cu altul, unul care nu ne mai place cu altul care ne place.  (capitolul 10 – Sisteme de convingeri)
  • Vindecare fizică = realmente se face bine corpul nostru, se refac organe și sisteme și funcționează așa cum ar trebui.(capitolul 7 – ThetaHealing®)
  • Vindecare emoțională = învățăm să trăim cu sentimente și emoții mai frumoase și nobile; eliberăm din corp dependența de suferințe, depresie, anxietăți, ș.a. (capitolul 12 – Crearea sentimentelor)
  • Vindecare spirituală = evoluție!!! Dizarmoniile provin dintr-o înțelegere greșită a vieții, a lui Dumnezeu, a Cine suntem. Când învățăm (capitolul 16 – Cele șapte planuri ale Existenței)

Cartea ThetaHealing® descrie în amănunt această tehnică, precum și multiplele sale aplicații. Ea oferă toate informațiile necesare persoanelor interesate să înțeleagă cum și la ce o pot folosi. Descrie felul în care funcționează creierul nostru și rolul diferitelor frecvențe pe care le accesăm. De asemenea, explică valoarea și puterea ajungerii în starea „theta”. Download Prefață carte ThetaHealing® aici! 😉

Lucrul „în Theta” ne permite să vedem/să aflăm ce și cum gândește mintea noastră subconștientă, și să schimbăm programele/paradigmele care nu ne mai plac.

Totodată, atunci când creierul este „în Theta”, putem cere Creatorului să ne vindece sau să vindece o altă persoană și să asistăm/vizualizăm procesul în timpul derulării lui. Putem fi de asemenea parte din etapa de recuperare a stării de bine a persoanelor, atunci când vindecarea nu este „spontană”, prin a-i sprijini să identifice blocajele din calea vindecării totale. (unele persoane nu cred că merită să fie sănătoase, crezând că își merită soarta … de exemplu)

Pentru a deprinde abilitatea de a lucra, vă recomand să urmați un curs ThetaHealing®. În cadrul cursurilor veți practica multe exerciții, și aproape toate sunt descrise în cartea cu același titlu.

Prin Theta Healing de fapt ne reamintim că suntem întotdeauna parte din Tot, iar accesul nostru la puterea infinită a Creatorului este dreptul nostru divin și ne este la îndemână în fiecare clipă. Este necesar doar să credem într-o Putere mai mare decât noi și în faptul că Ei îi este posibil orice. Indiferent de sistemul nostru religios, putem aplica această tehnică folosind numele cel mai adevărat nouă și sufletului nostru pentru a ne adresa acestei Inteligențe: Dumnezeu, Allah, Energie Infinită ș.a.

Cele patru cărți de ThetaHealing® apărute în limba română sunt: Theta Healing, Metoda Avansată de Terapie Teta, Terapia Teta – Boli şi Afecţiuni și Cele şapte planuri ale existenţei.

Cartea Theta Healing – Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Cartea Metoda Avansată de Terapie Teta –  Explorează în profunzime metodele de lucru şi procesele specifice Terapiei Theta
Cartea Terapia Teta – Boli şi afecţiuni – Ghid al vindecării pe cale intuitivă a bolilor şi afecţiunilor
Cartea Cele şapte planuri ale existenţei – Forţele vizibile şi invizibile care definesc dimensiunile acestui univers şi cele de dincolo de acesta.