URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Termeni si conditii de utilizare a siteului AndreaFilip.com

Termeni si conditii website:

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin intermediul paginii web www.AndreaFilip.com va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul total intre dumneavoastra ca si utilizator si www.AndreaFilip.com.

Site-ul www.AndreaFilip.com isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anuntul prealabil. Termenii si conditiile ca si modificarile acestora intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite.

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dvs. in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa, email). Informatiile oferite in momentul solicitarii ofertelor de pret sunt folosite de www.AndreaFilip.com pentru a va trimite informatii despre produsele, promotii, reduceri de pret. AndreaFilip.com va utiliza adresa dvs. de email pentru a va trimite newsletter periodic cu produsele sale. Aceste newsletter-e periodice va vor oferi posibilitate de dezabonare daca veti dori acest lucru.

www.AndreaFilip.com colecteaza informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la produsele si detaliile tehnice ale acestora. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica.


 

Plata si livrarea produselor:

Livrarea produselor se face in unele cazuri prin firma de curierat rapid sau prin logistica proprie, in functie de locatia clientului. Cheltuielile de transport sunt suportate de AndreaFilip.com. Livrarea se va realiza in intervalul 24 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.

www.AndreaFilip.com are nevoie de datele dvs. de facturare pentru a emite factură fiscala sau proforma, dupa caz. Plata facturii fiscale sau proforme se poate face în funcţie de preferinţele dvs. şi de valoarea produsului/produselor comandate.

De-asemenea, contravaloare produselor se poate achita numerar in sistem ramburs la primirea produsului.


 

Plata cu cardul (via PlatiOnline.ro):

Aveti acum posibilitatea efectuarii platii cu cardul online, prin aplicatia PlatiOnline, aplicatie securizata de C-Solution.

Acceptam plata prin orice card VISA, VISA Electron, Maestro sau MasterCard emis de orice banca.

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, agentia noastra nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Procesul de autentificare a cardului pe baza codului de securitate cunoscut numai de dumneavoastra se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard aceste institutii garantand atat identitatea agentiei noastre cat si a dumneavoastra. Atat MasterCard SecureCode cat si Verified by VISA va permite adaugarea la contul cardului dumneavoastra a unui cod secret care va va proteja impotriva folosirii neautorizate a cardului dumneavoastra atunci cand cumparati online de la magazinele afiliate. MasterCard si VISA garanteaza ca numai dumneavoastra puteti efectua tranzactia. Pentru mai multe detalii adresati-va bancii dumneavoastra

*Pe extrasul de cont al bancii dumneavoastre plata cu cardul efectuata catre agentia noastra prin sistemul PlatiOnline va aparea cu denumirea „AndreaFilip”.


 

Programul de lucru:

  • Tefeon: 0726 484 235 | Luni – Vineri: 10:00 – 17:00;
  • Email: mail@andreafilip.com | Luni – Luni: 24/7.
  • Adresa: S.C. TOLDIA DEO S.R.L, Str. Iosif Vulcan, Nr. 30/A, CP: 300315, Timisoara, Timis, CUI 38346355, J35/4045/2017 –

Pentru solicitările şi ofertele online timpul de răspuns este cuprins între o oră şi 24 de ore. Timpul de răspuns este influenţat de sfârşiturile de săptămână sau de sărbătorile legale.


 

Responsabilitati privind produsele:

www.AndreaFilip.com garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta la www.AndreaFilip.com in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor. Reclamatiile se vor trimite prin email la mail@andreafilip.com sau contact@andreafilip.com

 

Returul produselor:

Puteţi solicita înlocuirea produsului sau contravaloarea achitată în termen de 15 zile lucratoare din momentul în care aţi recepţionat produsul. Costul de retur al produsului va fi suportat de către client. În cazul în care doriţi returnarea produsului vă rugăm să ne contactaţi în termen de 24 de ore de la achiziţie prin telefon, la numărul afisat mai sus pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

 

Rezolvarea litigiilor:

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi www.AndreaFilip.com. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare