Meniu English language

Cursurile ThetaHealing®

Cursurile ThetaHealing® sunt concepute să vă ofere atât explicațiile „logice” despre „de ce” și „cum” funcționează, dar mai ales sunt orientate pe aspectele experimentale.

Theta Healing  este o călătorie care vă duce Acasă.

Vă reconectează la viziunea cea mai frumoasă pe care o aveți despre cine puteți fi, plus ce puteți face și avea pe parcursul acestei experiențe umane, și vă oferă instrumentele necesare pentru o putea manifesta în toate domeniile vieții!

Pe parcursul acestei călătorii veți primi sprijin să vă „vindecați” spiritul, emoțiile, și corpul, pentru a fi de neoprit în manifestarea perfecțiunii care sunteți :).

Iar în final rezultatul este …viața dumneavoastră, trăită într-un fel special și unic, în armonie cu tot ce vă înconjoară, și cu un sentiment al împlinirii scopului pentru care v-ați născut pe Pământ.

„Vindecarea” despre care vorbim în Theta Healing este un concept mult mai larg decât „vindecarea” la care se referă limbajul tradițional, conform căruia trebuie să fim mai întâi bolnavi, și-abia ulterior să ne vindecăm.

Este vorba de mult mai mult decât atât.

  • Presupune eliberarea emoțiilor negative pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în condițiile în care unele dintre acestea sunt încă vii în noi: tristețe, regrete, resentimente, remușcări și altele de acest fel. Învățăm cum să le „scoatem” din noi, și că e posibil să avem o viață fără ele;
  • Învățăm, simțim, și avem o nouă perspectivă asupra unor concepte universale, cum ar fi iubirea necondiționată, compasiunea, generozitatea, a primi, a dărui, și multe altele care sunt interpretate de fiecare prin prisma asocierilor făcute de noi în trecut. De exemplu: dacă părinții ne ofereau cadouri și ne spuneau că ne iubesc, atunci când creștem, dacă cineva ne oferă cadouri, pentru noi acest fapt înseamnă că ne iubește, iar dacă nu ne oferă cadouri înseamnă că nu ne iubește. Cu ThetaHealing®  ne reamintim și accesăm esența pură a celor mai frumoase sentimente și concepte;
  • Descoperim convingeri profunde din subconștientul nostru, și schimbându-le ne „vindecăm”… viața, pentru că acestea ne influențează profund felul în care vedem lumea, relațiile, și pe noi înșine. Convingerile sunt ca o pereche de ochelari de soare roz care transformă tot ceea ce vedem în tonuri ale aceleiași culori, iar înlăturarea convingerilor nebenefice ne permite să vedem lumea în policromie, în totalitatea și frumusețea ei.

Dacă „Sună bine!” promisiunile de mai sus, vă invit să învățați tehnicile ThetaHealing®,  pentru a vă transforma atât propria viață, cât și viața celor din jurul dumneavoastră! Practicând tehnicile din cursurile de ThetaHealing®  și accesând Energia Creatoare a Tot ce Este aveți posibilitatea de a vă crea o viață minunată, așa cum v-o doriți!

Cursurile ThetaHealing®  sunt concepute să vă ofere atât explicațiile „logice” despre „de ce” și „cum” funcționează, dar mai ales sunt orientate pe aspectele experimentale.

În Cursul de Baza Theta Healing, și în toate celelalte cursuri, se „lucrează” intens și eficient, pentru ca voi să primiți cât mai multă valoare și să vă familiarizați cu tehnicile, în așa fel încât ele să devină un obicei simplu și rapid, pe care să îl practicați cu ușurință ori de câte ori identificați Convingeri care vă sabotează.

Pe lângă lucrul asupra Convingerilor, în fiecare curs ne vom extinde mult, tot mai mult, perspectiva asupra a Tot ce ne înconjoară… și vom descoperi o lume încântătoare …

Vă aștept cu veselie, iubire și intenția de a trăi cu toții vieți extraordinare la cursurile ThetaHealing®


Mai multe detalii despre fiecare curs ThetaHealing® găsești mai jos:

Cursul de Baza Theta Healing - 16-7

Cursul de Bază Theta Healing este o experiența intensă și se adresează omului modern, care își îmbrățișează și își acceptă atât natura umană, cât și pe cea spirituală, celor care au înțeles că sunt mai mult decât corpul lor fizic și mintea hiperactivă și care își doresc să devină maeștrii propriilor vieți.

Învață să-ți folosești puterea minții pentru a te ajuta pe tine, dar și pe alții!


Cursul Avansat extinde informațiile din Cursul de Baza ThetaHealing®, pentru a oferi o înțelegere mai profundă a celor Șapte Planuri ale Existenței care ne înconjoară. Odată înțelese, toate Planurile au capacitatea de a vindeca. Fiecare Plan are propriile condiții, reguli, legi și angajamente și, în Cursul Avansat, vei învață cum să le accesezi capacitățile din al Șaptelea Plan al Existentei […]


🗝️ Absolvirea acestui curs este o condiție obligatorie pentru a avea acces la curricula extinsă ThetaHealing® și pentru a te bucura de multe alte experiențe de vindecare folosind această minunată tehnică.

La rădăcina oricărei situații care persistă se află memorii, traume, gânduri și emoții, pe care odată identificate le putem elimina cu ajutorul iubirii […]


Cursul de Manifestare și Abundență este magic și îți oferă uneltele care te vor ajuta să creezi cu ușurința abundența în viața ta, folosind tehnica ThetaHealing®.

Vei învăța cum să sapi cât mai adânc pentru a elibera blocajele care te împiedică să ai abundența în viața ta, cum să îți aliniezi conștientul și subconștientul […]


Rhythm Theta Healing nu este doar un curs despre cum să slăbești și să ajungi la greutatea ideala! Este și despre a-ți găsi ritmul real al minții, corpului și spiritului, în timp ce te conectezi la frumusețea ta interioară și te iubești pe tine prin propriile vise și dorințe!

De asemenea, conține și secretul Viannei Stibal, creatoarea tehnicii ThetaHealing®, pentru a slăbi […]


Daca chiar iti doresti sa faci curatenie generala in corpul si in viata ta, participa la Cursul de Anatomie Intuitiva ThetaHealing!

Timp de 15 zile, te uiti la cine esti, cine iti doresti sa fii si eliberezi, cureti si instalezi in fiinta ta tot ceea ce este necesar pentru a-ti trai viata pe care simti in sufletelul tau ca o poti avea […]


Cum ar fi dacă ai ieși din paradigma realității pe care ai știut-o până acum și ai extinde sau chiar ai elimina conceptul de limite? Cum ar fi să fii conectat complet la viața ta și să fii conștient de tot ceea ce înseamnă viață? Şi cum ar fi să trăiești astfel în fiecare clipă?

La cursul ADN 3 ThetaHealing® vei afla cum poți face aceste lucruri […]


Multi purtam in mintea si in ADN-ul nostru frici legate de anumite boli care ne pot impiedica sa-i ajutam pe cei care au nevoie sau chiar pe noi insine.

In fiecare zi, discutam si despre cele mai frecvente boli si afectiuni prin prisma credintelor si emotiilor care le genereaza si intretin si abordam remediile intuitive ThetaHealing® […]


Prejudecatile sunt, de cele mai multe ori, cel mai greu de observat ca sistem de credinta, mai ales de cei care au un angajament spiritual. Le ascundem atat de profund in cotloanele mintii, incat le gasim greu.

Cursul Relatii cu Lumea ThetaHealing® este creat astfel incat, pe parcursul a cinci zile, sa descoperim si sa eliminam retinerile si preconceptiile[…]


Sufletele noastre pereche ne cunosc foarte bine la nivel spiritual și știu că trebuie să înveți să te iubești pe tine însuți pentru ca relațiile să funcționeze. Despre acest lucru este seminarul de creștere a relațiilor.

Creșterea relațiilor te va ajuta să construiești un parteneriat puternic, o fundație puternică, să-ți păstrezi relațiile fresh […]


Vrei sa te joci? Si vrei sa castigi fiecare joc din viata ta?

In Jocul Vietii, lucram cu mostenirile primite de la parinti si stramosi, pe linie genetica, testam si eliberam zeci de convingeri si sentimente negative legate de succes, manifestare, progres, colegi si prieteni, parinti si societate. Timp de 3 zile, se fac […]


Vrei sa-ti dezvolti abilitatile intuitive? Vrei sa te joci cu „puterile” tale?! Sau poate vrei sa descoperi noi dimensiuni si planuri?

Daca esti interesat sa-ti dezvolti capacitatile intuitive si abilitatile de a te conecta la nivel energetic cu alte fiinte umane, cu plante, animale si cu inteligenta infinita pe care o numim Dumnezeu, Creator sau Sursa Universului, atunci cursul practic Copii Curcubeu este pentru tine[…]