fbpx
Meniu English language

Cursul Boli și Afecțiuni ThetaHealing®

Folosind testul muscular (derivat din kinesiologie), identifici și eliberezi credințele prin care îți limitezi abilitățile de vindecare.

Durata cursului: 10 zile

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Baza, Avansat si Anatomie Intuitiva ThetaHealing®

Participantii primesc:

 • cartea Terapia Teta – Boli si afectiuni, scrisa de Vianna Stibal si publicata in limba romana de Editura Adevar Divin;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
 • cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®

Multi purtam in mintea si in ADN-ul nostru frici legate de anumite boli care ne pot impiedica sa-i ajutam pe cei care au nevoie sau chiar pe noi insine.

In mentalul individual si colectiv exista multiple convigeri precum: „Diabetul este incurabil”, „Cancerul este mai greu de vindecat decat o raceala”, „Refacerea oaselor dureaza minimum x saptamani”, „Boala X se vindeca doar prin operatii” etc.

Pe parcursul celor 10 zile de curs, folosind testul muscular (derivat din kinesiologie), identificam credinte prin care ne limitam abilitatile de vindecare, precum:

 • „Mi-e frica de…”
 • „Nu pot vindeca…”
 • „Pot/nu pot identifica afectiunea…”
 • „Urasc boala…”

Trecem in revista astfel de credinte aferente bolilor pe toate sistemele si organele din corp: cancer, diabet, boli ale sistemului circulator, ale sistemului digestiv, osos, respirator, ale sistemului reproductiv, ale creierului, dependente, otravirea cu metale grele, bacterii si virusuri s. a. In total, vorbim despre peste 100 de boli si afectiuni, pe care Vianna Stibal, creatoarea tehnicii ThetaHealing®, le descrie in cartea Terapia Teta – Boli si afectiuni. Aceasta carte este rezultatul experientei pe care Vianna a acumulat-o lucrand cu pacienti bolnavi in peste 47.000 de sedinte si descrie amanuntit toate programele, convingerile, perspectiva intuitiva, remediile si suplimentele recomandate de creatoarea tehnicii Theta Healing pentru fiecare boala.

Fiecare vindecare este diferita, asa cum fiecare persoana este diferita. Dar experienta Viannei este foarte vasta, interactionand cu multe persoane care sufereau de aceeasi boala. Asemanarile pe care ea le-a observat sunt un punct de plecare foarte bun pentru orice practician care vrea lucreze cu clientul sau si sa-l vindece la toate nivelurile fiintei sale.

In fiecare zi de curs, vei „sapa” profund pe subiectele pe care le identifici ca blocaje. Iti vei imbunatati capacitatea de a-i ajuta pe altii sa mearga in subconstientul lor atat de adanc, incat sa elibereze traume, drame, suferinte, juraminte, credinte ascunse  foarte bine.

In fiecare zi, discutam si despre cele mai frecvente boli si afectiuni prin prisma credintelor si emotiilor care le genereaza si intretin si abordam remediile intuitive ThetaHealing®.

Cursul te sprijina, daca este cazul, sa iti cureti si retinerile fata de medici, fata de ideea de a fi vindecator, putand sa imbratisezi apoi aceasta parte a ta si sa poti coopera cu comunitatea medicala. De asemenea, elimini si credinte ce tin de comparatie, concurenta, capacitatea de a fi vindecator in raport cu altii.

Totodata, poti lucra cu eliberarea mecanismelor prin care preiei asupra ta suferintele altora, prin care iti creezi poate boli si afectiuni ca si procese de invatare, si alte „trucuri” subtile prin care crezi ca ii ajuti pe altii cand, de fapt, poti produce rezultate si altfel.

In cursul Boli si Afectiuni Theta Healing, vei invata despre:

 • care sunt programele si convingerile cele mai profunde despre boli care te impiedica sa vindeci afectiunile altora sau pe ale tale;
 • perspectiva intuitiva asupra bolilor;
 • cum sentimentele, emotiile, credintele si programele influenteaza comportamentul si afecteaza dramatic sanatatea organismului nostru, chiar la nivel celular;
 • programele, credintele, perspectiva intuitiva, remediile si suplimentele pe care Vianna Stibal le recomanda pentru vindecarea anumitor boli si afectiuni.

In cursul de Boli si Afectiuni, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului, sentimente pozitive care sa te ajute sa deblochezi energia creatoare care este in tine, pentru ca abilitatile tale intuitive sa se manifeste din ce in ce mai mult.

Dupa ce cureti toate fricile si credintele limitative referitoare la boli, experienta de a fi vindecator se transforma. Vei atrage clienti care sunt pregatiti sa se vindece si pe care tu ii poti ajuta in mod real. De asemenea, increderea in tine ca vindecator, co-creator al vindecarii cu Atoatecreatorul, creste exponential.

La finalul cursului, fiecare student este pregătit să devină practician ThetaHealing® ca ThetaHealer® și, cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.

ThetaHealing® m-a ajutat la locul de munca sa fiu mai calm, sa nu mai fiu stresat, sa am putere mai mare de concentrare, in trafic sunt mult mai calm, iar in privinta sanatatii, s-au rezolvat problemele cu sistemul digestiv si am mult mai rar migrene.” – Victor A.

Fiecare participare la un curs ThetaHealing® ma umple de energie pozitiva, ma ajuta sa ma descopar, sa schimb convingeri care ma saboteaza si sa incarc programe care sa ma ajute sa ma dezvolt pe plan personal. Prin ThetaHealing® am capatat convingerea ca sunt pe deplin vindecata, am invatat sa am credinta ca Dumnezeu poate face miracole, iar eu sunt si raman intr-o stare de sanatate deplina.” – Angelica P.