fbpx
Meniu English language

Cursul Copii Curcubeu ThetaHealing®

În acest curs, dăm frâu liber potențialului din noi să se conecteze cu realitatea înconjurătoare în diversele ei forme de expresie.

Durata cursului: 5 zile

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Bază, Avansat și Săpare Profundă ThetaHealing®

Participantii primesc:

 • suportul de curs – manualul, în limba română;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
 • cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®

Vrei sa-ti dezvolti abilitatile intuitive? Vrei sa te joci cu „puterile” tale?! Sau poate vrei sa descoperi noi dimensiuni si planuri? Timp de 5 zile, prin 16 exercitii, ne extindem viziunea si experimentam Universul Manifest cu simturile noastre extinse.

Acest curs se adreseaza tuturor celor care vor sa-si descopere sau sa-si dezvolte abilitatile si capacitatile intuitive, celor care deja practica ThetaHealing®, vor sa aprofundeze aceasta tehnica si vor sa ajunga sa se cunoasca mai bine, celor care practica alte tehnici spirituale si vor sa evolueze, profesorilor, educatorilor si parintilor si tuturor celor care lucreaza cu copiii.

In aceasta lume, traim avand in jurul nostru copii Curcubeu, adolescenti si tineri – persoane foarte inzestrate intuitiv, pline de iubire, care au amintiri si memorii din alte timpuri si locuri si care radiaza in jurul lor iubire si pace. Copiii Curcubeu sunt suflete intelepte care au abilitatea de a schimba lumea din jurul lor, sunt sensibili, plini de compasiune si constienti de sentimentele celor din jur.

Acest curs reprezinta o oportunitate ca darurile si abilitatile acestor fiinte extraordinare sa infloreasca. Copiii Indigo se transforma acum in Copii Curcubeu. De altfel, persoanele intuitive, dupa acest curs si prin practica, pot deveni Copii Curcubeu.

Daca esti interesat sa-ti dezvolti capacitatile intuitive si abilitatile de a te conecta la nivel energetic cu alte fiinte umane, cu plante, animale si cu inteligenta infinita pe care o numim Dumnezeu, Creator sau Sursa Universului, atunci cursul practic Copii Curcubeu este pentru tine!

Scopul acestuia este de a-ti reaminti toate aceste abilitati, care, de fapt, sunt deja in tine. Cu totii ne-am nascut cu acestea si nu trebuie decat sa le regasim in interiorul nostru, sa le dezvoltam si sa le punem in valoare. Ele sunt dreptul divin al fiecaruia dintre noi.

In cursul Copii Curcubeu, vei trai o adevarata aventura pe masura ce vei deveni maestru in a te conecta cu Creatorul a Tot Ce Exista si vei descoperi o multime de aplicatii ThetaHealing® – de a face citiri empatice, meditatii ghidate, de a comunica cu maestrii din cel de-al Cincilea Plan al Existentei, de a muta obiectele cu gandul si de a le face sa reactioneze la intentiile tale mentale, de a descoperi puterea amplificatoare a cristalelor pentru a accesa diferite informatii din subconstientul tau, de a te conecta cu Animalul de Putere printr-un ritual amerindian, de a transmite si receptiona mesaje telepatice, de a elibera limitele in lucrul cu alte dimensiuni, de a vindeca animale, de a vedea si de a schimba aura, de a face citiri intuitive, de a-ti vindeca sufletul si de a-ti chema familia de suflete s. a..

In cursul Copii Curcubeu Theta Healing, vei invata despre:

 • citirea empatica a unui obiect;
 • meditatii ghidate;
 • cele Sapte Planuri ale Existentei;
 • vindecari;
 • crearea de sentimente;
 • clarviziune, cum sa vezi si sa schimbi aura;
 • Primul Plan al Existentei si vindecarea cu ajutorul cristalelor; citirea viitorului cu ajutorul cristalelor;
 • al Doilea Plan al Existentei, despre plante si cum sa comunici cu plantele;
 • al Treilea Plan al Existentei, cum sa citesti, sa comunici si sa vindeci oameni si animale;
 • al Patrulea Plan al Existentei, despre totemuri si Animalul de Putere;
 • al Cincilea Plan al Existentei si comunicarea cu ingerul tau pazitor;
 • al Saselea Plan al Existentei si legile Universului;
 • puterea amplificatoare a cristalelor care te ajuta sa accesezi diferite informatii din subconstientul tau;
 • cum sa trimiti iubire copilului din pantec;
 • cum sa vindeci sufletul ranit si inima zdrobita;
 • cum sa te conectezi profund la Creator.

De asemenea, în cursul Copii Curcubeu, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului, sentimente pozitive care sa te ajute sa deblochezi energia creatoare care este in tine, pentru ca abilitatile tale intuitive sa se manifeste din ce in ce mai mult.

Cursul de Copii Curcubeu este foarte frumos si a fost creat pentru copilul care inca traieste in sufletul fiecaruia dintre noi si care viseaza sa traiasca din nou in lumea plina de magie care  stie ca exista. Vino sa readuci magia si jocul in viata ta, un joc in care partenerii tai sunt creatii minunate din toate dimensiunile a Tot Ce Exista!

La finalul cursului, fiecare student este pregatit sa devina practician ThetaHealing® ca ThetaHealer® si, cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.