fbpx
Meniu English language

Cursul Jocul Vieții ThetaHealing®

Acest curs te ajută să devii mai performant în toate domeniile vieții tale, pentru a-ți atinge astfel scopurile și a obține succes.

Durata cursului: 3 zile

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Bază, Avansat și Săpare Profundă ThetaHealing®

Participantii primesc:

 • suportul de curs – manualul, în limba română;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
 • cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®

Vrei sa te joci? Si vrei sa castigi fiecare joc din viata ta?

In paradigma in care am crescut, fiecare joc are castigatori si perdanti. Ori de cate ori nu avansam intr-o situatie, profesional sau personal, este pentru ca subconstientul nostru doreste sa ne protejeze de suferinte.

Programele si emotiile stocate acolo anticipeaza o posibila frica, vinovatie sau rusine, care fac tot posibilul sa saboteze intentiile noastre marete.

In Jocul Vietii, lucram cu mostenirile primite de la parinti si stramosi, pe linie genetica, testam si eliberam zeci de convingeri si sentimente negative legate de succes, manifestare, progres, colegi si prieteni, parinti si societate. Timp de trei zile, se fac cate doua sesiuni de sapare pentru convingeri profunde, iar, la final, un puternic exercitiu de manifestare pentru o noua viata.

De asemenea, ne jucam cu aflarea Timpului Divin si a partenerului pentru Timpul Divin, rememorarea viitorului si, mai ales, facem toate acestea pentru a trai cu prosperitate, pentru a ne creste succesul profesional, a avansa in cariera, intr-un context de apreciere, iubire si sustinere.

Ai obosit sa fii un pasager in propria viata? Asaza-te acum pe locul soferului si fa ca visele tale sa devina realitate. Cursul Jocul Vietii te ajuta sa identifici ce anume te blocheaza si sa schimbi realitatea in afaceri, dragoste, relatii, sanatate, abundenta si apreciere de sine.

In Cursul Jocul Vietii Theta Healing, vei invata despre:

 • munca de sapare asupra convingerilor limitative – o abordare practica pentru indentificarea programelor profunde. Vei testa convingeri si programe care au legatura cu fiecare domeniu abordat in curs, pe care apoi le vei lucra si elibera rapid si eficient.
 • cum sa eliberezi obligatiile fata de parinti, cele care te limiteaza, obligatii istorice. Vei elibera credintele si sentimentele negative care au legatura cu parintii tai si care te limiteaza in relatia cu acestia, dar si cu ceilalti – furie, critica, respingere, asteptari, resentimente, frici si dezamagiri;
 • cum sa eliberezi traume si sa vindeci relatii din trecut. Mai esti inca legat la nivel energetic de anumite aspecte ale trecutului tau? Daca da, simti ca aceste legaturi te blocheaza in vreun fel si te tin pe loc? Ce anume din relatiile si locurile de munca din trecut iti consuma inca din energie? Ai atasamente fata de succesele sau esecurile experimentate de-a lungul vietii tale?
 • cum sa fii acceptat de societate. Ce ar spune prietenii si familia ta daca ti-ai schimba profesia? Ti-e frica ca vei ramane fara venituri daca faci acest lucru? Cum vor reactiona ceilalti la schimbarile pe care le faci? Ti-e teama ca vei fi respins de societate? Ai anumite convingeri mostenite de la parinti sau bunici legate de increderea in propria persoana? Iti dai voie sa fii cine esti cu adevarat?
 • cum sa faci fata presiunilor exterioare care vin din partea colegilor si egalilor tai. Cum vor reactiona colegii tai la schimbarile si la succesul tau? Vor fi gelosi sau furiosi? Oare relatia cu ei se va schimba?
 • Timpul Divin – stii ce este Timpul Divin? Ti-e frica de el? Oare deja esti sicronizat cu acesta si il traiesti?
 • cum sa primesti abundenta infinita si sa cresti numarul instrumentelor pentru a primi abundenta infinita. Vei arunca o privire asupra a ceea ce inseamna zona ta de confort si vei iesi din aceasta, indentificand blocajele care te impiedica sa faci acest lucru;
 • cum sa-ti cresti afacerea si sa eliberezi aspecte care te impiedica sa actionezi cu succes. Cat de confortabil te simti sa ai succes? Ti-e frica sa-ti folosesti in intregime potentialul si puterea?
 • cum sa te pregatesti pentru succes si sa-ti cresti puterea personala si influenta. Ce anume te impiedica te ai aceste lucruri? Daca aceste probleme s-ar rezolva, poti sa te bucuri de succes? Simti ca meriti aceste lucruri?
 • vizualizare si manifestare – un exercitiu puternic de manifestare. Toata munca de sapare si de lucru cu convingerile pe care o realizezi pe parcursul celor trei zile de curs te ajuta sa eliberezi nemeroase bariere astfel ca puterea ta de manifestare creste!

Acest curs de trei zile te va incanta si sprijini in viata profesionala. Vei dobandi instrumente si strategii pentru practica de predare si vindecare si iti va oferi abordari pozitive pentru a creste numarul cursantilor sau al clientilor.

La sfarsitul cursului, fiecare student este pregatit sa devina practician Theta Healing ca ThetaHealer® si, cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.

ThetaHealing® pentru mine este calea cea mai directa, cea mai accesibila de a curata, armoniza, vindeca si schimba ce nu functioneaza in viata mea cu ceea ce este nevoie sa simt, sa traiesc, sa experimentez eu si cei din apropierea mea. Relatiile mele cu cei din jur sunt magice acum.” – Carmen I.

„ThetaHealing® m-a ajutat cu frica de examene, relatia cu parintii, iubita, prietenii, seful, parteneri de locuinta si vindecarea altor oameni – toate acestea aducandu-le la un nivel mult mai armonios si mai frumos.” – Zoltan V.