fbpx
Meniu English language

Cursul Creșterea Relațiilor I – Relația cu Partenerul – ThetaHealing®

Învață cum să iubești cu adevărat o altă persoană și cum să-i lași să te iubească și ei; în timp ce elimini blocajele și obstacolele care ți-au fost transmise genetic de către strămoșii tăi.

Durata cursului: 3 zile

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Baza, Avansat și Săpare Profundă ThetaHealing®.

Participantii primesc:

  • suportul de curs – manualul, în limba română;
  • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
  • cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®

Descrierea cursului de către Vianna Stibal, fondatoarea ThetaHealing® & THInK® – “Sufletele noastre pereche ne cunosc foarte bine la nivel spiritual și știu că trebuie să înveți să te iubești pe tine însuți pentru ca relațiile să funcționeze. Despre acest lucru este seminarul de creștere a relațiilor.

Acest seminar este creat încât să iei următorii pași în relațiile tale, în evoluția ta și să înveți sentimentul unității. Acest seminar nu este doar pentru cupluri, ci pentru toată lumea care dorește să dezvolte o relație, o relație intimă, un parteneriat care să își atingă potențialul cel mai înalt.

Creșterea relațiilor te va ajuta să construiești un parteneriat puternic, o fundație puternică, să-ți păstrezi relațiile fresh și noi, și este făcut să te ajute ca relațiile să funcționeze pentru tine. Învață cum să iubești cu adevărat o altă persoană și cum să-i lași să te iubească și ei; în timp ce elimini blocajele și obstacolele care ți-au fost transmise genetic de către strămoșii tăi. Când ne iubim cu adevărat, mergem la următorul nivel de iluminare. Vrei să știi cum să-ți trăiești viața fără să-ți fie frică de iubire? Fără vinovăție în relații? Să fii iubit de companionul tău? Participă la acest curs de creștere a relațiilor pentru ca să înveți cum.„.

Completările mele?

Am participat la acest curs și apoi la cel de instructori în 2018. Surpriza a fost imensă să constat că deși mai lucrasem pe tema relației cu partenerul, 80% din materialul prezentat era nou și mi se potrivea, în sensul în care îmi arăta noi direcții de lucru pentru a-mi duce relația la un următor nivel de împlinire și satisfacție.

Multe dintre problemele pe care le avem sunt de fapt universale. Le-au avut și strămoșii noștri, și părinții iar noi avem posibilitatea să le corectăm încât să fim un exemplu de relații armonioase pentru copiii noștri. Probabil sunt așa-zisele păcate ale neamului, de genul complexelor de inferioritate sau superioritate care apar între parteneri, sentimentul de copleșire sau de insuficiență, fantasmele copilărești privind prințul din poveste și prințesa din castel, așteptarea ca soțul să fie eroul poveștii noastre iar soția să fie mama eroină.

Cursul abordează multe subiecte genetice dar se vorbește și despre energiile masculine și feminine (chiar dacă este vorba de relații între persoane de același sex sau în care rolurile se schimbă în funcție de cine încorporează mai mult o anumită energie).

E ușor să cauți un suflet pereche! Dar când îl găsești devine mai provocator, trebuie să trăiești cu el. Unii nu știți cum să vă lăsați iubiți complet. Alții au fost combinați în căsătorii aranjate care trebuiau să fie făcute funcționale. În India (sau chiar aici la noi la lipoveni uneori) încă se mai caută soțul pentru fiicele lor. Haideți să schimbăm tiparele prin care ne facem conviețuirea cu cineva dificilă! Cu atâtea credințe mă mir că mai și vorbim unii cu alții.

Creierul și sufletul nostru cresc și evoluează tot timpul. De aceea avem nevoie de un partener care să crească și el, cu care să vorbim, să ne împărtășim.

Cum se schimbă relațiile în condițiile în care venim cu răni profunde din trecut, când apare o boală sau cineva folosește/abuzează de substanțe și multe alte subiecte.

Ca să vă mai dezvălui dintre subiectele abordate:

  • regulile de cuplu;
  • jocurile de putere din relație;
  • timpul alocat unul pentru celălalt;
  • banii în cuplu;
  • influența socrilor;
  • rolul copiilor.

Cred cu tărie că este unul dintre cele mai puternice cursuri (la fel ca și cursul de Anatomie Intuitivă) și are capacitatea de a transforma aspectele materiale, mentale și spirituale ale relației și mai cred că singura problemă a acestui curs este că e doar trei zile dar este un bun început.

Subiectele odată identificate pot fi lucrate ulterior și individual sau cu un partener. Când știi ce ai de curățat nu rămâne decât să o faci iar această experiență, de a face cursul de relația cu partenerul, ne arată oglindă și la 360° cine suntem noi și cum suntem noi în relații. Evident odată ce ne schimbăm noi putem cere și ne putem aștepta la salturi minunate în experiența de a fi și alături de altcineva.

La sfarsitul cursului, fiecare student este pregatit sa devina practician Theta Healing ca ThetaHealer® si, cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.